Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ale z tohto mi je aspon jasne, ze ja nebudem schopna tehotenstvo ani na moment tajit, ked mam potrebu okamzite ho oboznamovat len s ovu testami....takze moje zidealizovane predstavy ako mu nachystam prekvapko, na to mozem rovno zabudnut 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111 a tvoj chlap to uz vieeee konecne? ako reagoval??
@palculienka2011 tak ja som si zasa vymyslela ako by som mu to povedala 🙂 bolo by to podľa mna super už len byť tehu a hned to zrealizujem 😀
@vardzikova no davaj, ako by si povedala
@palculienka2011 no tak kupila by som malinke topanočky a položila by som ich k topankam môjho manželika a ked by prišiel domov ak by sa nato nahodou pýtal tak by som mu povedala že už k nám prišla tá najvzácnejšia a najočakávanejšia návšteva 🙂 čo ty nato?
@vardzikova mileeeeeee.....moj by si mini topane ani nevsimol 😀 😀 😀 😀 ale moj mi uz povedal, ze ziadne soky nechce, lebo si je isty, zeby som vymyslela nieco z coho by ho mozno na mieste vykotilo, tak chce byt pri testovani a ze sa naraz mrkneme na test
@vardzikova ocuvaj a merala si dnes teplotu tak ako si slubila? 😝
@gelinka75
@delideli ahojte dievčatá....pekne vám tie grafy postupujú, pekne 🙂 držím prsty, nech to vyjde 🙂
môj dnes tak: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@vardzikova no čo drahá, dneska ako?
caute baby, ja som tu uz neako sporadicky, ci co, bola som aj som unavena, tak stale spinkam idem aj teraz.
ten doki mi neurobil test, ze ked nemeskala, az ked bude meskat, ako keby tehu nemohla mat menzes, kukol na mna ci som okej 😀 😀 😀 😀 😀 😀
za dva dni mam vyplatu almuznicku tak ho kalem nabehnem do lekarne, zacala som s tou antikoncepciou, a keby nahou tehu, nie je to nic prijemne a ked som mala plodne dni, tak som aj tak dve tabletky neuzila 😀 😀 😀 😀 😀 , takze tak
idem teda spinkat.
s mojim som sa vcera pochytila, neviem ake bude udobrovanie, ale som po spovedi, a este nie sme svoji, tak mam adventne sexi volno 😀 😀 😀 😀 😀 , co on respektuje, a neako ma to ani nechyta, chvala Bohu. ozvem sa neskor, a cakam na tehu testiky pozitivne ved za chvilu su vianoce, a tusim zajtra Mikulasssss 😀 😀 😀 😀
jaaaj a este som vam nepovedala, ze doteraz som mala brutal vela plodneho hlienu a odkedy tento cyklus pijem grepovy dzus, tak sa po nom zem zlahla, takze asi to nebude to praveeeee,,,,a logicky mi je to tiez divne, ved sak prostredie v posve je kysle a v obdobi ovullacie sa zozasadi, aby v nom prezili spermosky, tak ci si ja naaaahodou teraz neskodim, ze ho stale pijem,hm??
@eri28 no vitaj, ocuvaj, by si sem mala castejsie chodit, uz nam chybaju tvoje hlasky 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 ano, včera večer som mu to povedala, vtisla do ruky 3 tehu testy a on na to, že tým čiarkam neverí, tak som si ráno musela robiť ešte digitálny clear blue 😠
@nikinka1111 😀 😀 😀 😀 😀 a co si myslel, ze si ich domalovala?? koneeeec
@palculienka2011 ja neviem, tiež som sa na tom dobra bavila 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte baby, ozývam sa po dlhšom čase... už som po ovu, snažili sme sa o 106, tak uvidím aký to bude mať výsledok.... poistili sme si to ešte včera a pomaly si dáme mierny oddych, lebo je to veru niekedy riadna fuška, hlavne keď príde človek total vyšťavený z práce.... veľmi si prajem, aby to vyšlo a mám silné tušáka, že tento mesiac sa budú vytešovať viaceréééé 🙂 Tým, ktoré čakajú ako ja pevné nervy babenky 😉
@roka84 držím palce aby to vyšlo 😵
@purina12345 ďakujem ti, ako sa inak maš? hoci som tu dlhšie nepísala, čitala som príspevky pravidelne a viem, že si už na SVK... o chvílu začínate snažilkovať, čo ??? 😀 držím palce nech to vyjde !!!
Baby, inak kedy idete testovať???? Počkáte pokiaľ bude meškať mrcha alebo nevydržíte a urobíte test skôr???? Ja som sa rozhodla, že pokým nepríde to takého 15.12., až potom testnem... tak snáď vydržím, isto to ma to bude lákať, bo mám doma nejaké testy, ale budem sa snažiť vydržať 😉
@roka84 áno, už som taká nažhavená na snažilkovanie, už začínam plánovať keksíkovanie, dnes som 6DC
a už mi zaťukáva lebo cítim na striedačku pravý a ľavý vaječník, tak neviem či sa nevedia dohodnúť alebo pôjdu obidva na vec 😀 ale minule bol pravý ak si dobre pamätám 😝
@purina12345 noooo tak, to si už po mrche, alebo ešte len budeš.... super, teším sa... pekne to naplánuj a veľa šťastia, je to riadny maratón, ale stojí to za to!!! 🙂

@palculienka2011 moj zlaty 🙂 robiš mu poriadne šoky ale dufam že prijemne 😀 , ja tiež ked som svojmu ukazala ovu test tak hned si myslel že som tehu a to sme pritom nekeksikovali veeeľmi dlho takže by som jedine počala z ducha svateho 😀 , ale bol zlaty to musim uznať. Jeho reakcia bola taka že ? čože budem tatom? ja neverim 😀