icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
6. máj 2012

@moni1007 no veru hej, fajn sa cítim 🙂 Lucka sa má celkom fajn (môžeš jej IP napísať) do diskusie už nechodí, nerobí jej to dobre 😉 na 13? nooo, to by šlo....tak len meraj ďalej a uvidíme 🙂

fifitko25
6. máj 2012

@kikaneu Však to, že teraz ani neviem z čoho ma to bruško vlastne pobolieva 😅 ale videla som drobca na 3D sone v nemocke a bolo to super, uz máme rucicky aj nozicky, Paráda 🙂

mistisa
6. máj 2012

@nancycka dakujem zlatik som aj ja uz riadne nervozna 🙂 dufam ze aspon malilinku bublinku uvidim 🙂 a ked nie tak budem samozrejme sklamana ale vyvolame mrchu dojde a ideme na IUI a to uz urcite vide 🙂 uvidime 🙂len uz nech viem na com som 🙂 no uz nech to ma sza sebou moja 🙂

melisaaa
6. máj 2012

@kikaneu som rada, že sa máte ok, som 12dpo a takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c67d0

kikaneu
6. máj 2012

@fifitko25 wau 🙂 to musel byť super pohľad 🙂 a neboj, to len bábo si robí priestor v brušku 😉

kikaneu
6. máj 2012

@melisaaa 🙂 pekný graf....a ešte to nie je stratené 😉

fifitko25
6. máj 2012

@kikaneu je to neuveritelne že take malicke a uz je to tam 😵 v stredu je to tiež 3D, potom dám foto 😉

melisaaa
6. máj 2012

@kikaneu chcem tomu veriť, ale asi dorazí ☹ , a potom sa ide ďalej
@mistisa držkám palčeky na zajtra 🙂

kikaneu
6. máj 2012

@fifitko25 teším sa 🙂
@melisaaa bude len tak, ako má byť....keď príde, tak sa začne nová šanca 😉

moni1007
6. máj 2012

@kikaneu no aj ja som vacsinou pisala s babami cez IP, ale uz som zas zacala aj do fora prispievat 😀 😀 😀 no vsak uvidime ako to dopadne, keksikujeme ked mozme, kedze mm chodi na tie tyzdnovky a viac preto spravit nemozeme 🙂 tak snad to vyjde coskoro 🙂 tak sa drzkajte

mattuliatko30
6. máj 2012

@fifitko25 budeš chcieť veideť, čo to je na sone?...inak pekný slnečný dník...my rozmýšľame ísť do zoo 😉

mattuliatko30
6. máj 2012

@moni1007 ajoj.....aj u vás je tak pekne?...tu sa trošku mračí..ale snáď počasie dnes vyjde....

adriana_13
6. máj 2012

dobré ránko 🙂 po dvoch mesiacoch cítim chut kavy jéééj 😀 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
6. máj 2012

@melisaaa to si mala dnes mamatest???či iný?...uvidíš zajtrajšiu teplotku 🙂

kikaneu
6. máj 2012

@moni1007 ďakujeme 🙂 aj ja vám držím prsty, nech sa to už podarí 😉

moni1007
6. máj 2012

@mattuliatko30 ahojcek. no u nas tak kadejako. vyzera, ze je pekne a o chvilu sa zbehnu oblaky a je tak zatiahnute. tak uvidime co sa z toho vyvinie. vcera bolo nadherne a ked sme prisli s mm domov, tak taky lejak sa spustil 😀

mattuliatko30
6. máj 2012

@moni1007 u nás nepršalo... 🙂))) bolo pekne..ale sa mračilo...len trošku sprchlo..inak nič také..obišlo nás to 🙂))

moni1007
6. máj 2012

@mattuliatko30 no u nas aj zahrmilo a blysklo sa 😕

mistisa
6. máj 2012

@melisaaa dakujem zlatik hend vam napisem 🙂

mattuliatko30
6. máj 2012

@mistisa tak zajtra deň D..kedy ideš ku doktorovi???..budem v práci zapnutá..tak dúfam,že čím skôr napíšeš...som taká zvedaváááá 🙂 a čo tie príznaky?...

mistisa
6. máj 2012

@mattuliatko30 no pojdem asi okolo 9:00 nech ma co najskor vybavi 🙂 no uvidime no som nedockava 🙂 nech uz aspon viem na com som 🙂 urcite dam vediet mojka.no podbrusko ma boli dnes a tta hnusna choroba ma nici ☹ ale uz aspon tak nekycham.mam len riadny kasel a nadchu trochu ☹no a cici 🙂 tie mam citlive ☹

luszia
6. máj 2012

@mistisa Neboj, mysli pozitivne urcite Ti zajtra doktorka vypise tehotensku knizku 🙂 ja som mala dnes 36.8 cize klesam, a citim, ze kazdy dnom pride cervena☹( ale tak nevadii, ideme od znova a urcite sa nám cim skor zadari 🙂

fifitko25
6. máj 2012

@mattuliatko30 to asi ešte nebude vidieť ale jasne že sa opytame 🙂

mistisa
6. máj 2012

@luszia no mojka skusim ale vzdy ked sa na nieco sa na nieco tesim nikdy to nevide.tak radsej sa netesim 😉 no mojka to.ma mrzi ale to preto pride ze si sa s nou nerozlucila tak sa pekne rozluc aby uz neprisla oki
? 😉😉

melisaaa
6. máj 2012

@mattuliatko30 testovala som mamatestom, už počkám na mrchu a sa s ňou pekne rozlúčim, ako radí mistisa 😀 😀 😀

mistisa
6. máj 2012

@melisaaa tak tak treba ju poslat kadelahsie 🙂 jooj mna strasne boli podbrusko ako keby mi mala mrchana zacat fuuuj ☹ a co mojka uz ste po obediku? 🙂

adriana_13
6. máj 2012

prečo mi ešte nerastie pupkoooo ?? :((( ešte je skoro ???

kikaneu
6. máj 2012

@adriana_13 ešte je podľa mňa skoro.....máš čas, neboj....mojej kamoške vykuklo bruško až niekedy v 5-6 mesiaci.....a mne tiež ešte nenarástlo, trošku zmenilo tvar, ale inak je rovnako veľké 😉

adriana_13
6. máj 2012

@kikaneu tiež som v 9tt a niektore kočky už si tu fotia buška v 8tt a tak a maju aspon náznak 🙂 no uvidíme snad sa rozhýbe aj to moje 😀

kikaneu
6. máj 2012

@adriana_13 aj ja som už urobila fotku do nášho budúceho albumu, ale ani ju nikomu neukazujem, nič na nej nevidno, len neporiadok v izbe 😀 ale zas, aby som potom vedela, aké bolo bruško na začiatku celej tej krásnej cesty 😉