icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
6. máj 2012

ahojte
@kikaneu
@mistisa ako sa mate?! co nove?

fifitko25
6. máj 2012

@chorucka jeeeeeeeeeeeej kočka, ahojky 😉 ako sa máme, čo nové? 😉 😉

chorucka
6. máj 2012

@fifitko25 ahoj 😉 vsetko po starom 😒 A ty ako drobec poslucha? A co baby mata azura gelinka deli purina eri atd 😀

chorucka
6. máj 2012

@fifitko25 uz sem moc nechodim lebo som len testovala a merala bola som posadnuta 😀 😀 😀 uz som blbla stoho ze kazda je tehu len ja nie 😒

fifitko25
6. máj 2012

@chorucka no máme sa relatívne fajn, trápi ma nejaká črevná kolika, od štvrtka do soboty som bola v nemocke, ale už som doma na diéte 😒 😒 drobec poslúcha, rastie a dúfam, že to tak bude pokračovať 😉
azzurka bola na IUI pred 2 týždňami, ale našla negatívny test, tak asi pôjde na ďalšie kolo
gelinka začína so snažením 🙂 musela brať antiku nejakú dobu
delideli tiež začína so snažením
purinka a eri pekne tehuľkujú 😵
mata_ba asi o bábätko prišla 😔

chorucka
6. máj 2012

@fifitko25 boze je mi luto chudatko mata dufam ze sa lekar len zle pozrel a drobec je vporiadku Drzkaj sa som si spomenula na tvojho deduska isto vas strazi 😉 A co je z lucecitou

fifitko25
6. máj 2012

@chorucka no asi sa zle nepozrel, plodík sa nevyvíjal 😔 😔
veru, našu fazuľku nám asi poslal môj deduško... zomrel začiatkom februára a o mesiac a pol na to sme zistili tehu 😉 lucecitka tiež snažilkuje ... a ako to vyzerá u vás? nejaké novinky, čo tvoj zdravotný stav?

kikaneu
6. máj 2012

@moni1007 nikdy nevieš či ďaleko 😉

kikaneu
6. máj 2012

@chorucka ahoj 🙂 ja nič také špeci 🙂 všetko po starom, máme sa fajn....zajtra ideme na kontrolné sono, tak sa tešíme a dúfame, že všetko bude ok 😉 a ty sa ako máš?

mistisa
6. máj 2012

@moni1007 no pekne hm.no mne sa to lubi ale hovorim este uvidim mozno sa to zmeni 😉😉 zacinam mat nervy na zajtra hm 😠

moni1007
6. máj 2012

@mistisa no to ti verim,snad budu dobre spravicky, budem na teba mysliet,ale pre istotu sa priprav aj na horsiu variantu, aby si potom moc nebola sklamana, ale verim,ze to bude dobre, moja.
no ja mam zas take slabsie mrchovske bolesti, al elen take slabulinke. pobolieva ma to podbrusko.
a co si dnes robkala?

mistisa
6. máj 2012

@melisaaa no uz sa mi zda troska ze ano.mm mi bezal kuput calcoum lebo sa docital ze to tehulky mozu tak ze radsej nech si dam taky keby som nahodou tehu 😉😉😉

mistisa
6. máj 2012

@chorucka ajooooj mojka.teba som dlho nevidela 😉 no ja som tak vselijako boli ma podbrusko stale som 35 DC grafik mam takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... no som divna.kuk foto mam v albume vcerajsi.tehu aj ovu testik 😉 a ty ako ? Hm?

melisaaa
6. máj 2012

@mistisa tak zajtra budem na teba myslieť, neboj, všetko dobre dopadne a čakám na správičku 🙂 🙂 🙂

mistisa
6. máj 2012

@moni1007 no ved ano som aj na zle pripravena a skor si hovorim ze nic tam nebude ☹ radsej sa potesim potom 😉 a tak sme mali papucovu kulturku 😉 sme u nasich tak lebedime 😉

mistisa
6. máj 2012

@melisaaa Dakujem zlatik.isto dam hned vediet urcite 😉 joj uz nech som doma 😉 a s dobrymi spravami 😉

moni1007
6. máj 2012

@mistisa my sme tiez dnes boli cely den doma, ale prisli svokrovci na 10 minut a potom tu boli dve kamosky a teraz si tiez len tak lebedime...a ocinovi je ako? no veru, radsej byt pripravena na vsetko ale dufam,ze ti tu zajtra budeme uz vsetky oficialne gratulkovat 😀

mistisa
6. máj 2012

@moni1007 tak ste mali tiez peknu nedelku 😉 no uz lepsie nastastie este ho to boli ale uz je lepsie.no mojko dufam ze vam tu dam len dobre spravicky. Joj no uvidime 😉

dany85
6. máj 2012

@fifitko25 😀 ja žasnem ako sme nejak divno prepojené 😀 nám zomrel dedko v novembri...a vo februári - vlastne 2-hý cyklus čo sme začali pokúšať som mala // 🙂 tak tiež vravím že nám určite pomohol 🙂

fifitko25
6. máj 2012

@dany85 faaaaaaaaaaaakt .... život je ale zvláštny, koľko náhod 😉 akurát s tým snažením sme na tom boli trošku dlhšie ako vy 😅 😅

dany85
6. máj 2012

@fifitko25 no...zomrel nám úplne nečakane....v pondelok sme ho brali s drahým do nemocky kvôli očiam,praskla mu žilka,v stredu v noci ho odviezla záchranka,vo štvrtok volal z nemocnice,vyzeralo že to bude dobré a v piatok naobed nám zomrel 😔 strašné to bolo...veľmi veľmi som ho mala rada...ach ani nemôžem o tom písať lebo mi idú slzy do očí...

fifitko25
6. máj 2012

@dany85 😢 😢 ☹ ☹
verím ti, u nás to bolo podobné... jeho zdravotný stav teda nebol najlepší, ale ešte na Vianoce vtipkoval a všetko bolo OK, potom sa zrazu na babkine narodeniny v januári úplne nalial vodou, celý opuchol, brali ho do nemocky a zistili, že odchádzajú obličky... nikdy s tým problém nemal... mal asi 4 dni dialýzu, no jeho srdce to nezvládlo 😔 😔 5 dní v nemocke a koniec... 😢

iwi9
6. máj 2012

ahojte kocky dlho som tu nebola... takze sa ani nesnazim docitat, co sa tu dialo...ja nove nic, len som stastna, ze si uz viem odsledovat ovulku-hlien + krcok maternice... ovu test mi to len potvrdil, teplota zatial nesupla, tak neviem, mozno stupne zajtra... takze sa poctivo a s laskou snazilkujeme kazdy den, aby sme nic nepremeskali... 😀 😀 😀 hodim sem graf a skuste mi poradit, kedy asi budem moct urobit tehu test... http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96

iwi9
6. máj 2012

a je ta teplota ok?? nejako to beha hore dole...

iwi9
6. máj 2012

@fifitko25
@dany85 to mi je luto, mne zomrel dedus v januari :(... ja som si myslela, ze bolo vsetko ok(zijem v zahranici), ale vraj sa velmi trapil...tak sme hned leteli domov sa s nim rozlucit ☹

iwi9
6. máj 2012

@fifitko25 bola si v nemocnici? a uz lepsie dufam... hadam dieta pomoze, hlavne ze je mimco ok 🙂 len si davaj pozor a oddychuj

fifitko25
6. máj 2012

@iwi9 ahoj, super, že si sa takto pekne "spoznala" 😉 teplota zatiaľ ok, nemá výpovednú lehotu, ak zajtra stúpne, tak ovu označí na včera, dnes 😉 vyzerá, že testy nesklamali, len treba počkať naozaj, čo teplota najbližšie 2 dni, mala by stúpať

iwi9
6. máj 2012

@mistisa joj mojka, stale si si neista? a este aj chora? no dufam, ze sa tu docitam zajtra super spravy o tebe... velmi drzim palceky ;)

iwi9
6. máj 2012

@fifitko25 a co ak nestupne? moze to byt cyklus bez ovu, aj ked mam vsetko ostatne ukazujuce na ovu?

fifitko25
6. máj 2012

@iwi9 no trošku som zmenila posteľ na dve noci 😅 a teraz musím mať diétu, ale som už doma chvalabohu 😉 niečo črevné sa na mňa nalepilo, ale bojujeme s tým 😉
ozaj, tehu test si rob najskôr na 10 - 12 DPO, alebo v deň očakávanej ms