Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ooj mojka .. mam pocit že sa na teba všetko valí .. potrebovala by si si dať možno pauzu mesiac 😒 aby si sa z toho dostala ...
@azzura také dačo škaredé nech ťa už ani nenapadne napísať, že skočíš...na holú ti dám zaraz mica!!!!!!!! viem že si sklamaná, ale musíš sa pozbierať...ja navyše mám volať v stredu po výsledky k dokimu, mi opäť bral stery z krčka, lebo som to nemala ok, takže sa veľmi bojím...nesmieš sa ani ty vzdať, hlavu hore, zajtra liečiky...možno aj mne také dá, keďže mám blbé vajká 😖
@mattuliatko30 co sa ta hnusoba rozhodla tento mesiac navstivit vstky snazilky? Tak baby hromadne jej dame veeeeeeeeelje ZBOHOM 😉 😀😀 hned napisem dakujem mojka 😉
@mistisa no dnes to je akési divné..kopec báb dostalo ms....to by bolo , keby sme všetky naraz potom otehu? 😉 ja skočím ale najskôr ku dokymu..a uvidím čo povie..kôli tým cyklom
@fifitko25 ja som ho vysadila v piatok, lebo vtedy som bola 29DC, škoda že som nešla na krv, ale ovu test mi ukazol aj v sobotu II ale tehu bol negat. Som sa tesila z toho vytoku, ale asi som si mala lahnut a nasadit hned utroš a nie vyčkavat do rana :(. Co uz, uz je zbytocne plakat
@su_san hej hej...ja som už dávno chudokrvná..len mala som len železo predpísané....ale to mi chodila mrcha načas..28dc...teraz už od augusta min roka..takto naprd...občas príde na 28dc ale to asi len raz za pol roka..inak 26, 24,27,22.21 ,,,takže naprd naprd....hej idem na bud. mesiac..už som objednaná....a dám si antiku..asi...uvidím na Koľko povie...aby sa to upravilo...ja len dúfam,že mi nebude robiť zle...nikdy som ju nebrala..a viem ,že baby majú aj vedľ . účinky...tak sa bojím
@vardzikova ajooooj nie nie neprisla.som akurat v caarni u dokiny ide mi robit.ultrazvuk.tak som zvedava joooj ☹ grafiiiik mam takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...
ahojte kočky....tak ja už mám v žalúdku nervozitu ako pred skúškou....o necelú hodinu som na gynde 😉 vy sa máte ako?
kočky zlaté, tak nám tu zavládla smutná náladička ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ vschopme sa ženy, my to zvládneme!!!!
Ahojte 😉 ako sa mate ? pocasie nic moc, tak dufam, ze aspon nalada je super 🙂 ja mam dnes graf takto. http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37
@mattuliatko30 no jasne mojka nech ti to nejako da dokopy.😉 aby ste mohli snazilkovat pekne na cas 😉

@azzura no ja to mám také isté....ešte že v práci sedím..asi by som to neustála....a zajtra máme ísť do práce..ale asi nepôjdem...tak teraz musíš čakať na folik?..a keď bude ideš hneď na IUV?