icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
7. máj 2012

@azzura no ja to mám také isté....ešte že v práci sedím..asi by som to neustála....a zajtra máme ísť do práce..ale asi nepôjdem...tak teraz musíš čakať na folik?..a keď bude ideš hneď na IUV?

vardzikova
7. máj 2012

@azzura ooj mojka .. mam pocit že sa na teba všetko valí .. potrebovala by si si dať možno pauzu mesiac 😒 aby si sa z toho dostala ...

fifitko25
7. máj 2012

@azzura ahoj zlatik, kedy si vysadila utros? Lebo ja som ho brala stále az doteraz... V tom januári som vysadila na 26 DC, bok pozitívny test a do 4 dni došla mrcha 😒 tak neviem, možno na tom čosi bude...

su_san
7. máj 2012

@azzura také dačo škaredé nech ťa už ani nenapadne napísať, že skočíš...na holú ti dám zaraz mica!!!!!!!! viem že si sklamaná, ale musíš sa pozbierať...ja navyše mám volať v stredu po výsledky k dokimu, mi opäť bral stery z krčka, lebo som to nemala ok, takže sa veľmi bojím...nesmieš sa ani ty vzdať, hlavu hore, zajtra liečiky...možno aj mne také dá, keďže mám blbé vajká 😖

azzura
7. máj 2012

@mistisa nestresuj dopredu, u teba este nic nie je stratene 😉 . Ja sa s nou uz lucim par rokov a furt sa ma drzi ako kliest 😠

vardzikova
7. máj 2012

@mistisa ahoj tak ako ? dufam že mrcha neprišla 😉

mistisa
7. máj 2012

@mattuliatko30 co sa ta hnusoba rozhodla tento mesiac navstivit vstky snazilky? Tak baby hromadne jej dame veeeeeeeeelje ZBOHOM 😉 😀😀 hned napisem dakujem mojka 😉

fifitko25
7. máj 2012

@moni1007
@azzura Všetko naj baby, nech sa splni, Čo si zelate 😉

su_san
7. máj 2012

@fifitko25 ako sa máš??? poslúchajú už črievka??? držte sa aj s mimčom 🙂

mattuliatko30
7. máj 2012

@mistisa no dnes to je akési divné..kopec báb dostalo ms....to by bolo , keby sme všetky naraz potom otehu? 😉 ja skočím ale najskôr ku dokymu..a uvidím čo povie..kôli tým cyklom

moni1007
7. máj 2012

@fifitko25 dakujem 🙂

mistisa
7. máj 2012

@moni1007 no pekne tak ste mali spolocnikov co? Cha si vas viem.predstavit 😉 my sme boli na tom podobne 😉

azzura
7. máj 2012

@fifitko25 ja som ho vysadila v piatok, lebo vtedy som bola 29DC, škoda že som nešla na krv, ale ovu test mi ukazol aj v sobotu II ale tehu bol negat. Som sa tesila z toho vytoku, ale asi som si mala lahnut a nasadit hned utroš a nie vyčkavat do rana :(. Co uz, uz je zbytocne plakat

mattuliatko30
7. máj 2012

@su_san hej hej...ja som už dávno chudokrvná..len mala som len železo predpísané....ale to mi chodila mrcha načas..28dc...teraz už od augusta min roka..takto naprd...občas príde na 28dc ale to asi len raz za pol roka..inak 26, 24,27,22.21 ,,,takže naprd naprd....hej idem na bud. mesiac..už som objednaná....a dám si antiku..asi...uvidím na Koľko povie...aby sa to upravilo...ja len dúfam,že mi nebude robiť zle...nikdy som ju nebrala..a viem ,že baby majú aj vedľ . účinky...tak sa bojím

azzura
7. máj 2012

@mattuliatko30 hej, pojdem na dalsie

mistisa
7. máj 2012

@vardzikova ajooooj nie nie neprisla.som akurat v caarni u dokiny ide mi robit.ultrazvuk.tak som zvedava joooj ☹ grafiiiik mam takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

kikaneu
7. máj 2012

ahojte kočky....tak ja už mám v žalúdku nervozitu ako pred skúškou....o necelú hodinu som na gynde 😉 vy sa máte ako?

su_san
7. máj 2012

kočky zlaté, tak nám tu zavládla smutná náladička ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ vschopme sa ženy, my to zvládneme!!!!

azzura
7. máj 2012

@su_san držim palce, ked sa serie tak poriadne. Neboj, ja sa musim vydepkovat a bude dobre

moni1007
7. máj 2012

@mistisa a oni si tam pekne v kolkonii za sebou kracali. sila 😠 a lahko ste sa ich zbavili? lebo mne sa zda, ze uz je asik po nich. a neviem ci uz moze byt 😒

iwi9
7. máj 2012

@ivnik gratulujeem 🙂 🙂

azzura
7. máj 2012

@vardzikova nemožem si dať pauzu, lebo pol roka od laparky musim skusat

su_san
7. máj 2012

@kikaneu myslím na teba, som už nakukla či si už nedala info, drž sa!!!!!!!!!

azzura
7. máj 2012

@fifitko25 dakujem

kikaneu
7. máj 2012

@su_san ďakujem....info bude až poobede, keď sa vrátim domov 😉

iwi9
7. máj 2012

@mistisa och mojka, z poklesu mi je smutno, ale to este moze byt ok, myslim na teba :D

mia117
7. máj 2012

Ahojte 😉 ako sa mate ? pocasie nic moc, tak dufam, ze aspon nalada je super 🙂 ja mam dnes graf takto. http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37

mia117
7. máj 2012

@moni1007 Vsetko najlepsie k meninam 😉

su_san
7. máj 2012

@kikaneu Pán Boh ti zoslal zázrak, tak verím, že Ti aj dopraje tešiť sa...musíš nám vylepšiť našu pochmúrnu náladičku 😉

mattuliatko30
7. máj 2012

@azzura tak to už bude dúfam, úúúspeššnééé !!!!

mistisa
7. máj 2012

@mattuliatko30 no jasne mojka nech ti to nejako da dokopy.😉 aby ste mohli snazilkovat pekne na cas 😉