Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@janie80
@mattuliatko30 ja to nechapem babenky uvidim doma ci asponduch nie je ☹ uvidime ☹
Ahojte ja mam graf dnes takto, http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37 druhy tt som este nerobila, budem az v piatok, nech ciarka zosilnie, ak som, velmi dufam, ze ano. 🙂
@moni1007 ahooj 🙂 pekny graf mas.. ja som dnes tiez stuupla, aha: www.fertilityfriend.com/home/3c2589
@mia117 nooo peknee drzim palce 😉 ja takto www.fertilityfriend.com/home/3c2589
ovu mi graf oznacil, ale podla ovu testov som ju vtedy nemala taak ja uz neviem.. uvidim jak sa to bude vyvijat.
@fifitko25 dakujem moc 🙂 dufam, ze to tak bude 😉 moc moc si to zelam, chcem sa ta opytat, ty si brala, alebo beries duphaston, ide totiz o to, ze ja ano, ale dnes mam uz len poslednu tabletku, tak neviem ci mam zajst v pondelok za dr. po dalsie, alebo mam pockat az do 6tt ked mi bude robit sono? nevies prosim ta? dakujem a mimochodom ako sa citite s mimcom? uz nie ste na dietke?
@zuzka_rastik super pekne stupas, podla grafov a moc neriad, mne chcel ff oznacit ovulku na 3.5 tak som to musela manualne upravit, lebo ja som bola u dr. a viem kedy som mala ovu.
@mia117 nebrala som duphaston, ale utrogestan, lebo z dufíka mi bolo zle.... a brala som ho od 17 DC (teda po ovule) až do minulého týždňa, aby sa tehu udržalo.... moje telo malo málo progesterónu, tak preto som ho musela brať tak dlho... ak ti ho lekár predpísal a si tehotná, určite by som to riešila skôr, treba mu povedať o pozitívnom teste, nech ti vezmú krv na HCG a ak to bude potrebné, nech ti ešte predpíše nejaké balenie - pre istotu... ja by som to isto tak riešila. a diéta stále - včera sa mi zas vrátilo to preháňanie, som na nervy 😖
@mistisa ahoj moja, tak ešte furt nevieš na čom si 🙂. Počuj, nech ti uz ani nechodi, lebo my sa uz nestreneme v Care, lebo ja idem buduci stvrtok na foliky a potom podla toho co sa urodilo, tak ideme alebo nejdeme na zakrok...moja už ma nestihas, tak radim mrchane aby ani nedosla....vsak vies co si slubila, že mi posles vsetok arzenal na stimulacou 🙂

@moni1007 ajoj mojka http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... teplotka takto a testik nic. Pozrem este ked dojdem s robotky dufam ze aspon duch bude hm.ale asi nie ☹ boli ma mrchovsky brucho ☹