icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

domi1988
5. dec 2011

@palculienka2011 no bodajby, ale ja myslim, ze som sa pod takou stastnou hviezdou nenarodila 😅 ale clovek nikdy nevie 😉

nativanativa
5. dec 2011

@domi1988 ano pomaha to na ovulku , ja som mala pekny hlien z toho , zvyknes si , mne to dost zacalo chutit , kupis to hoci kde v potravinach 🙂 🙂

domi1988
5. dec 2011

@nativanativa tak ok ja to skusim.. zajtra vysikujem priatela 😎

kikaneu
5. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a my sa snažíme bez pár dní už rok a keď aj teraz mrcha príde, tak tiež už idem za lekárkou nech nás poposiela na nejaké vyšetrenia

nativanativa
5. dec 2011

@domi1988 treba skusat vsetko , ja sa momentalne davam na tieto babske rady , aj alchemilkovy cajik by si mala pit od 1dc az do ovu pekne 😉 😉

palculienka2011
5. dec 2011

dobre baby, idem sa nachystat, cochvila prikvitne ten moj impotent, tak ho idem vyliecit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zajtra tesiiiim na nove spravy. ja huraaa budem mat druhu bodku na grafe, som zvedava ktorym smerom. pekne hajajte

l_e_n_o_c_k_a
5. dec 2011

@kikaneu teraz som si vsimla, ze si mi to uz pisala na predoslej stranke, tak sa ospravedlnujem, ze som si to poriadne neprecitala, no blbne mi net, tak ma par krat vyhodilo z tejto stranky

ja som bola prekvapena, ze nas doktor uz poslal na spermiogram, lebo som citala, ze vacsinou sa caka do 1 roka a ked sa nedari tak posle po vysetreniach... no ja som bola v stredu a doktor vravi aby sme sa objednali do Heliosu na spermiogram, tak tam ideme tento piatok... zalezi velmi od doktora... ja mam sukromneho gynekologa, a musim povedat, ze sa snazi pomoct, lebo niektorí lekari to beru ako na pase a netrapi ich to

l_e_n_o_c_k_a
5. dec 2011

@palculienka2011 príjemné liečenie 🙂 😉

purina12345
5. dec 2011

@nativanativa ja dávam 2 polievkové na 1dcl vody a dve hodinky nechávam močiť, neni to málo vody tie 3 lyžice vody?

nativanativa
5. dec 2011

@purina12345 vies co , ako sa to vezme ....kto ma rad moc klzke takaj hej, ja to davam od oka pekne 😀 😀 😀

domi1988
5. dec 2011

@nativanativa to som sa docitala dnes takze dalsi cyklus.. prepokladam ze opat po vyvolavacke 😠

purina12345
5. dec 2011

@nativanativa tak ja sa riadim podľa toho čo tetuška písala ale určite to neni problém keď je jej menej 🙂
ináč na alchemilku písala toto: Dobry den,
alchemilka sa skutocne pouziva na podporu plodnosti a napravu roznych "neduhov" menstruacneho cyklu, nie je to vsak riesenie na vsetky problemy - lepsie by som vedela poradit, keby som mala k dispozicii viac informacii. Kazdopadne zaskodit by asi nemal.
Uzivanie: 1-2 cajove lyzicky zalejete 250ml vriacej vody, a nechate luhovat v prikrytej nadobe 10 minut. Caj sa pije vzdy cerstvy. Uziva sa 1 - 3x denne, nie pocas menstruacie.
Na vseobecnu podporu plodnosti sa pije pred ovulaciou, na odstranenie problemov s menstruaciou sa pije po ovulacii (pocas lutealnej fazy).

lucecita
5. dec 2011

@purina12345 ja som ju pila aj počas menštruácie, ale len 1 šálku denne, to mi stačilo a asi by som druhý pohár už nezvládala, ale chutil mi, ale ja nejak bylinkové čajíky nemusím...ale tento mi fakt chutí a včera som mala posledný... 😉

eri28
5. dec 2011

@palculienka2011 okej baby cmuk................ 😀 😀 😀 😀

eri28
5. dec 2011

caute zienky dnes vyspinkana 2 krat cez dne a napapana do krasy, niekedy lepsie ako keksik 😀 😀 😀 😀
inac pravda, co som citala tie prispevky ti chlapy v posteli su asi vsetci rovnaky 😀 😀 😀 😀 😀 , ked sa im chce, tak okej a ked mne, tak sa mozem aj splhat, a nejde to 😀 😀 😀 😀 😀
dnes som ranajkovala kuriatko a ryzu , obedovala deto, mimi porcie a olovrantovala salatovu polievku, vecerala, krupicovu kasu, a medzi tym dva litre mlieka vypila, a liter dzusu, pisem, ze lepsie ako v posteli, ale aby sa mi niekto neurazil, tak 😀 😀 😀 😀 😀 , nie vzdy.......................
a este vsetkym dobru noc a zajtra, pekne r 😀 anko na toho nasho santa, mikiho..................... 😉

eri28
5. dec 2011

@domi1988 to su tehu testy mai got, j ja tolko som kupovavala, za cias, bohatej ery, ale neviem treba alej testikovat..........................

eri28
5. dec 2011

@lucecita co mate z cernochmi, moj je a tiez sa niekedy tvari, ze vela nevydrzi, pri mne 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
5. dec 2011

@minerwa ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjj

eri28
5. dec 2011

dnes som citala, ze tehu maju zivesny, to ja som asi od narodenia, a cervene dlane, mne sa rysuju ,ale ake maju cernosky to neviem moj ma hnede 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale mi to ide na hlavicku riadne 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a vy tu pisete litanie dufam, ze aj tolko snazilkujete, lebo vianoce su len raz v roku, 😀 😀 😀 😀
tak tieto nech su pozehnane a cervena sup na dovolenku, najlepsie na devet mesiacov moja moze ist aj na lyzovacku, ja jej to aj zaplatim..... 😀 😀 😀 😀 😀, a potom kupele 😀 😀 😀 😀
takze zajtra nie uhlie na toho mikiho, v holansku bol tusim dnes, ale moj aj tak nie je uz dva dni doma
to je odo mna na dnes asi vsio, inac zajtra idem do jazykovej skoly jupiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀 , prvy den mam premieru 😀 😀 😀 😀

eri28
5. dec 2011

@eri28 hups vlastne tie dlane ma biele dobre rano, ved je cernoch 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , a chodidla od spodu tiez, a este zubyyyyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀

eri28
5. dec 2011

este napisem sama seme,mamicka moja to je aka diagnoza 😀 😀 😀 😀

sussi29
5. dec 2011

@kikaneu nám sa tiež nedarí, Moj doktor mi dal lieky na podporu vajecnikov a stimulaciu ovu... Skusame prvý mesiac zatiaľ a Uvidíme ;)

eri28
6. dec 2011

@sussi29 ja neviem komu sa dari ja si pripadam ako inventar 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , aspon nie je nuda, a nemusim si prosit o sex mam ho na tanieri, koli mimi 😀 😀 😀 😀

eri28
6. dec 2011

poslala by som vsetkym mikulasky cukrik, ale mala som iba jeden 😉

momamo
6. dec 2011

@gelinka75 ahoj dnes uz lepsie ... Brusko prestalo, len sem tam ma pichne, dnes som 27DC, 11DPO,,tak ja neviem ... Na jednej strane mam pocit ze mrcha pride ale na druhej si vravim, co ak to naozaj vyslo ..?? 🙂)

delideli
6. dec 2011

@vardzikova : ahoj, vcera sme isli skoro spat,tak som uz neodpisala..uz som o tom citala, ze ovu testy dokazu ukazat,ze si tehu,aj je tu niekde tusim na MK taka tema..drzim palce 🙂

delideli
6. dec 2011

@sussi29 : to s tou alchemilkou a rannymi stadiami tehu som nevedela, na krabicke to nepisu ..takze tym padom do ovu a koniec..dufam,ze pomoze/pomohla 🙂

sussi29
6. dec 2011

eri28 a skúšali ste už aj lekársku pomoc? napríklad formu stimulácie?

sussi29
6. dec 2011

delideli: ďakujem, isto si pomohla, ja by som alchemylku pila hlava-nehlava 😀 tak to radšej nebudem preháňať 😎

momamo
6. dec 2011

Ahojte, vyspate..?? Ja ani nie, dnes sa mi strasneeee nechcelo vstavat ..🙂 Dnes uz bolesti podbruska presli a to som si este vcera vecer myslela ze pride mrcha do rana a nic ... A vy ako ..?? 😉 🙂