icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
13. máj 2012

@iwi9 včera som mala prvý "prežierací" deň po hladovke a znášala som to OK 😀 už som sa odvážila na ovocie, zeleninovú polievku, chrumky, čokoládku 😀

iwi9
13. máj 2012

@moni1007 tak skoda, ze nic :( ale este to stale moze byt inak, nie? ci? v kazdom pripade, ak nie, tak uz to vyjde najblizsie 😉 😉 . mm nepusti nikam, nech je cez ovu pekne doma a bude 🙂

fifitko25
13. máj 2012

@kikaneu no veru dúfam aj ja, i keď som doma a nejak mi teda nevadí, že je vonku škaredo, ale v takomto počasí sa nedá ani na prechádzku výjsť ani nič a zimy sme tento rok mali požehnane.... už by mohlo byť konečne teplo 😅 a ozaj ako havkovia? už si našli nové domovy?

iwi9
13. máj 2012

@fifitko25 nooo to je slubne 😀 😀 😀 dufam, ze to tak uz ostane 😉

fifitko25
13. máj 2012

@iwi9 tak žalúdok sa ešte divne tvári, že čo to, čo to dávaš... ale trávenie je už lepšie 😉

moni1007
13. máj 2012

@iwi9 no skoda, ale tak ja som s tym ratala a testla som len kvoli tomu,lebo zajtra idem na jedno vysetrenie, tak som chcela vediet, ci sa to nejakym zazrakom nepodarilo 🙂 no keby to zalezalo odo nas, tak by sme obaja boli radi,keby bol kazdy vecer doma,ale ked sa neda, tak sa neda 😠 a ty ako?

iwi9
13. máj 2012

@moni1007 ja viem ... ale podari sa urcite!!! ja fajn, ideme trosku nakupovat, stale nemam nic na svadbu si obliect 😒 ... no a som stale na cakacke, grafik dnes takto
http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

iwi9
13. máj 2012

@iwi9 ups, to je tusim tvoj? haha som ho mala otvoreny, tak som sa pomylila :DD

kikaneu
13. máj 2012

@fifitko25 mne už nič nevadí, som zásobená akýmkoľvek oblečením a topánkami, takže sa oblečiem tak, aby mi nebolo ani zima ani teplo 🙂 ale nechce sa mi už chodiť do práce 🙂 no nejak to dokopem, veď to už nie sú ani dva mesiace 🙂 no, už nemáme ani jedného, aj smutno mi je, hlavne za tým posledným, to bol taký náš mojkáčik 😉

iwi9
13. máj 2012

@moni1007 to bolo tebe, nie sebe, dnes som mierne mimo :D
tu je moj
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96

moni1007
13. máj 2012

@iwi9 no tak ochvilu pride aj tvoj cas testovania, tak snad najdes //. a komu idete na svadbu? my sme vcera boli na 50tke, tak supis sme sa zabavili a buduci vikend ideme na 60tku 😀

fifitko25
13. máj 2012

@kikaneu no u seba v byte mám tiež dosť handier 😀 len som nepočítala až s takým teplotným skokom 😅 tak nakoniec pekne našli svoje nové domovy, to je super 😉 tiež by mi bolo smutno, predsa len, všetko také maličké, je strašne zlatučké 😵 😵 asi by som si aj poplakala .... a fazuľka poslúcha?

kikaneu
13. máj 2012

@fifitko25 veď to asi nikto nepočítal s takým skokom dole 😠 😒 normálne sedím v deke zabalená, ale manžel má kraťasy 😀 no hej, veľmi zlatí boli, no určite je im dobre aj teraz u nových majiteľov 🙂 a našej Zore je tiež smutno, chodí hore-dole a kňučí....ale ju to prejde 😉 a fazuľka už poslúcha, už sa umúdrila 😉 lebo tento týždeň viackrát vystrájala 😝 a tvoja ako? trávenie už lepšie?

fifitko25
13. máj 2012

@kikaneu tiež som ako eskimák zabambušená a moja mama v krátkych teplákoch a krátkom tričku 😀 brrr celkovo som viac uzimená, odkedy som tehotná 😅 naša fazuľka poslúcha stále, teraz chvíľu trpela, keďže som nemohla jesť, ale už sa to vracia do starých koľají.... 😉 teda ešte cítim troška črevné pochody, ale už aspoň môžem jesť, na čo mám chuť 😉 zajtra mám volať doktorovi kvôli kontrole, som zvedavá, kedy ma vezme 😝

kikaneu
13. máj 2012

@fifitko25 mne je zas skôr teplo, ale dnes nie, dnes je výnimka 🙂 no, tak to som rada, že už môžeš jesť všetko na čo máš chuť 😉 mne už znovu začalo chutiť, takže sa do jedla nemusím nútiť 😉 tak nech ťa vezme čo najskôr 😉

maznacik40
13. máj 2012

@ivnik ahoj na nic neprisli ziadne testy , vsetko bolo v poriadku , tak neviem z nicoho nic sa mi zdal s farbený výtok tak som sla na pohotovost , a tam pi potvrdili ze odumrelo , no hrozne nikomu to neprajem ☹

maznacik40
13. máj 2012

@delideli dakujem ti pekne , nechcem ani ja cakat , velmi chceme babatko

nancycka
13. máj 2012

@fifitko25

@mistisa

@moni1007
caute zienky, dnes nemala prist cervena a ani neprisla, ani som sa necitila mrchovsky, tak som spravila test a su tam // 🙂 😵 😵 tak sa velmi tesim a dufam, ze je vsetko ok a ze to bude vsetko pokracovat v pohodicke....hodim pooobede fotecku testiku....tak vidite, vsetky sa dockame, a vsetym to zelam 🙂

moni1007
13. máj 2012

@nancycka Bozinku, gratulujeeeem. straaasne sa tesim 🙂 hlavne po tom co si mi pisala,ze ake mas problemy. dufam,ze bude vsetko v poriadku 🙂
no ja som dnes testla a nic. v utorom pride mrcha,ale nevadi. zajtra idem na tu stitku. objednam si fytosoju a uz som si zajednala aj ovu a tehu testy 🙂 tak snad to skoro vyjde 🙂

l_e_n_o_c_k_a
13. máj 2012

@nancycka Gratulujem 🙂 a velmi sa s tebou tesim 🙂

irriss
13. máj 2012

@nancycka
Nezapomen, ze Te cekam...az budes vedet datum "navstevy" dej mi vedet!!
Blahoprejeme !!!!!!!!!!!!!!!!!a mavame pres more, vzdyt jsme vlastne sousedky 😉 🙂

delideli
13. máj 2012

@maznacik40 : to ti verim, som na tom podobne..su baby,co necakali ani tie tri mesiace a maju zdrave babatka 🙂 ale mne povedal gynekolog,ze pol roka po MA v I.trimestri (bez komplikacii ako mimomaternicove, ci mola) je uz urcite prezitok a tolko cakat netreba..drzim palceky, urcite sa vam coskoro podari znova a budes stastna mamicka 🙂

delideli
13. máj 2012

@nancycka : velka gratulacia,nech ste v poriadku a prajem bezproblemove tehulkovanie 🙂

mel84
13. máj 2012

@maznacik40 ahoj 🙂 no moj nazor je taky, ze ked si ty psychicky pripravena a vsetko je OK, tak nemusite cakat tri mesiace ako sa odporuca..si myslim, ze telo a priroda vie co robi a ked bude pripravene, tak fazulku prijme..my sme prisli o fazulku pred dvoma mesiacmi, schytala som chripku, do toho vysoke teploty v 6tt, tak bolo po radosti.. nebola som na cisteni, ale aj tak sme cakali mesiac, kym dojde prva mrcha a minuly cyklus sme sa uz normalne snazili..drzim palce 😉

nancycka
13. máj 2012

@moni1007 dakujem, teraz sa sice zacnem obavat, aby vsetko bolo fajn, hlavne kvoli tomu zdraviu, ako pises, ale snad bude vsetko v poriadku. drzim ti palceky zajtra na stitku 🙂

@l_e_n_o_c_k_a dakujem, uz som skoro prestala dufat, aj ja tebe a babatku drzim palce, nech ste v poriadku a pekne rastiete 🙂

@irriss dakujem, neviem sice, ako to teraz bude s tymi vysetreniami, ci to nebudu musiet odlozit, ale urcite to raz pride a budem ta moct navstivit, moc vas pozdravujem tam hore 🙂

@delideli dakujem, este sa spamatavam, ja ti prajem, nech sa skoro zadari 🙂

moni1007
13. máj 2012

@nancycka nebojkaj, mysli pozitivne a vsetko bude v poriadku. nestrachuj sa 🙂 a dakujem. dufam,ze to bude v poho a ze ak mi da lieky, tak tie rychlo zaberu a coskoro budeme aj my v ocakavani 🙂

nancycka
13. máj 2012

@moni1007 dakujem, snazim sa nestresovat, lebo to neprospieva ani mne ani fazulke....si myslim, ze mi pomohlo, ze som na to nemyslela tento mesiac a nemala som ani nijake divne priznaky, celkom mi je dobre, akurat som unavena....aj ja dufam, ze sa ti to vsetko poriesi a coskoro hodis aj ty fotecku kolajnic 🙂

moni1007
13. máj 2012

@nancycka no vies, ja som tento mesiac tiez neriesila, nic som neuzivala okrem listovky ani mm nic nebral, ani som ziaden tehu priznak nemala oproti tym predchadzajucim cyklom a nevyslo, nam nepomaha ani sa na to sustredit ani nesustredit. ale tak ja verim v to, ze problem je v tej stitke, ze mi da na to lieky a ze o chvilu budem tehu 🙂

mia117
13. máj 2012

@nancycka gratulujeeeeem 😉 🙂

iwi9
13. máj 2012

@moni1007 kamaratke, ona bola mne svedok, ja budem jej 🙂 a tiez nas caka aj 50-tka, aj 40-tka, aj narodeninky krstnata, bratove narodeninky... 3 tyzdne oslav 😀 ale tesim sa len to budu stresy..
no veru tesim sa na testnutie 🙂 ale samozrejme sa aj bojim, ale ved je to len prvy mesiac tak hadam to zvladnem 🙂