icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

iwi9
13. máj 2012

@nancycka straaasne moc gratulujeeem 🙂 🙂 🙂 dufam, ze vsetko bude v poriadku cele tehu a aj potom, drzim palce, prajem vela zdravicka 🙂 🙂 🙂

moni1007
13. máj 2012

@iwi9 tak snad ten prvy bude aj uspesny 🙂 tak tiez to mate perne. no my uz od zaciatku aprila chodiem po gratulaciach 😀

nancycka
13. máj 2012

@iwi9 dakujem, prajem ti, nech sa coskoro zadari, je to nadherny pocit 🙂

anait
13. máj 2012

wau, koľko tehuliek tu už máme 🙂 my sme tento posledný cyklus zaviedli systém každý druhý deň sex... asi 3x som robila ovu test, ale nič a potom som ochorela a beriem atb, tak sme to nechali tak... teraz som 3DC, tak budeme pokračovať v nastavenom systéme a mám objednaných 50 ovu testov, tak budem testovať každý deň, lebo mám furt nejaký pocit, že zrada bude tam 😠 😠

iwi9
13. máj 2012

@moni1007 no ved uvidime, asi testnem o tyzden v nedelu a ak nevydrzim tak v piatok a dam vediet ;)
no inak pre nase rodiny je april, maj a jun strasne 'oslavny' zrovna dnes ma svokra narodeniny, obaja mame v tomto obdobi, moja mama, 2 surodenci, svoikor, 3 kamosky, proste stale nieco 🙂) a vcera tusim porodila sesternica, musim zistit 😉

moni1007
13. máj 2012

@iwi9 no ved aj u nas a hlavne ten april,ten je kruty 😀 tak budem drzat palce, daj potom vediet 🙂

maznacik40
13. máj 2012

@delideli dakujem , no cas ukaze a dufam ze sa to uz do tretice podary a vsetko bude az do konca v poriadku

maznacik40
13. máj 2012

@mel84 ja si tiez myslím ze netreba cakat , cas ukaze co bude , no dufam ze sa uz dockame a uz bude vsetko v poriadku az do konca velmi si to prajeme , ty mas deticky 🙂

danjelca
13. máj 2012

@nancycka velká gratulácia!! 🙂))))skvelá novinka.
a ja som dnes bola na 3D a budem mať synčeka Jakubka🙂)))trochu šok 😀

nancycka
13. máj 2012

@danjelca dakujem, som pocula, ze s tymi pohlaviami sa deju obcas soky, a niekedy sa az po narodeni ukaze 😀 vam prajem, nech pekne rastiete a nech ste zdravi 🙂

kikaneu
13. máj 2012

@nancycka blahoželám, hlavne veľa zdravia prajem 😉
@danjelca fúha, takže bude chlapček 🙂 super, dôležité je aj tak len zdravie 😉

danjelca
13. máj 2012

@kikaneu
@nancycka: Ďakujem🙂)))

mistisa
13. máj 2012

@iwi9 joj no oddychujem 😉 este sme ba chalupke sle po hokeji ideme domkov.zajtra idem na gyndisku rano 😉 a ty ako mojka?

mistisa
13. máj 2012

@moni1007 jooj mojka to ma mrzi a neni skoro? Kolky si den po ovulke? Hm? My uz sa z mm nevieme dockat na IUI 😉😉

mistisa
13. máj 2012

@nancycka Jeeeeeej zlatiiiik.ja ti strasne moc gratulujem.to je super.my sa z mm uz tesime na IUI urcite bude uspesne 😉😉

iwi9
13. máj 2012

@mistisa ok, prave sme prisli z nakupov, nic sme nenasli a prislo mi nejako blbo, tak sme sli radsej domov ☹ . som zvedava co si na tu svadbu obleciem 😠 . teraz k nam ma prist navsteva, potom sa tesime na hokeeeej.

delideli
13. máj 2012

@maznacik40 : urcite podari, verim tomu a budem silno drzat palce 🙂 mate naplanovane aj nejake vysetrenia?

maznacik40
13. máj 2012

zajtra sa mam este objednat na hematologiu, ak tam nieco este zistia , tak som zvedava

nancycka
13. máj 2012

@mistisa dakujem moja, ani som to necakala, som sa nevedela dockat zakroku, ved vies...tak ti musim poslat vela tehu virusikov, aby sa coskoro zadarilo 🙂 hodim aj testik, ale je troska rozmazany, zvakla som ho ztarou web kamerou, lebo fotak ma moj mm....uvidis, coskoro budes oznamovat aj ty dobre spravy, som o tom presvedcena 🙂

@kikaneu dakujem, aj tebe a tvojej fazulke zelam len to najlepsie 🙂

@moni1007 ja som to skor myslela tak, ze mi to pomohlo psychicky - nemerat kazdy den, nesledovat sa, lebo mi to robilo stresy. k otehu neviem, ci to mohlo pomoct, ale si myslim, ze ked ma prist, pride, ci sa sledujes alebo nie, ci mas stresy.....som sa tesila na zakrok, tak som nejako ratala, ze to nevyjde, aj sme sa malo snazili tento mesiac, no nahoda proste - asi bol ten spravny cas 🙂 pride babo aj k vam coskoro, poslem ti vela tehu virusikov, aby sa zadarilo co naskor 🙂

@mistisa
@moni1007
a tu su slubene tehu virusiky, aj pre vsetky ostatne zienky:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉

mel84
13. máj 2012

@nancycka no ale toto uz neni duch 😀 blahozelam a drzim palceky 😉

nancycka
13. máj 2012

@mel84 dakujem, som si spravila test skor tak zo srandy, ze som sa necitila na mrchu a dnes mala prist, ani som to necakala a po patnastich, dvadsiatich sekundach kuk na mna palicka 😀 aj tebe vsetko dobre 🙂

zujka2
13. máj 2012

@nancycka jeej, gratulujem 🙂

delideli
13. máj 2012

@maznacik40 : drzim palce,aby bolo vsetko ok 🙂

moni1007
13. máj 2012

@mistisa no od oznacenej ovu som 14 den, takze skoro asi nebude. ale tak nevadi. zajtra idem na tu stitku, tak som zvedava co mi tam povedia, mozno je predsa len tam pes zakopany 😝 🙂 uz som si zajednala ovu testy a uvidime 🙂

svintekova
13. máj 2012

@delideli držím palce 😉

moni1007
13. máj 2012

@nancycka dakujem mojka. no ja som teraz tiez v pohode, ja som ani neratala s tym,ze by nam to vyslo, takze ani prekvapena nie som. budeme cakat,kym pride rad aj na nas 🙂

svintekova
13. máj 2012

@lagunasa tak ja dnes 7 DC a ide sa na to 😵 . Držím palce 😉

svintekova
13. máj 2012

@nancycka gratulujeeem 😵

fifitko25
13. máj 2012

@nancycka to je ale super správa, veľmi veľmi blahoželám 😵 už sa teším na foto testíku 😉

fifitko25
13. máj 2012

@nancycka och, tak už ho vidím, je to krásna koľajnica 😎 😵