Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
wau, koľko tehuliek tu už máme 🙂 my sme tento posledný cyklus zaviedli systém každý druhý deň sex... asi 3x som robila ovu test, ale nič a potom som ochorela a beriem atb, tak sme to nechali tak... teraz som 3DC, tak budeme pokračovať v nastavenom systéme a mám objednaných 50 ovu testov, tak budem testovať každý deň, lebo mám furt nejaký pocit, že zrada bude tam 😠 😠
@moni1007 no ved uvidime, asi testnem o tyzden v nedelu a ak nevydrzim tak v piatok a dam vediet ;)
no inak pre nase rodiny je april, maj a jun strasne 'oslavny' zrovna dnes ma svokra narodeniny, obaja mame v tomto obdobi, moja mama, 2 surodenci, svoikor, 3 kamosky, proste stale nieco 🙂) a vcera tusim porodila sesternica, musim zistit 😉
@delideli dakujem , no cas ukaze a dufam ze sa to uz do tretice podary a vsetko bude az do konca v poriadku
@mel84 ja si tiez myslím ze netreba cakat , cas ukaze co bude , no dufam ze sa uz dockame a uz bude vsetko v poriadku az do konca velmi si to prajeme , ty mas deticky 🙂
@maznacik40 : urcite podari, verim tomu a budem silno drzat palce 🙂 mate naplanovane aj nejake vysetrenia?
zajtra sa mam este objednat na hematologiu, ak tam nieco este zistia , tak som zvedava
@mistisa dakujem moja, ani som to necakala, som sa nevedela dockat zakroku, ved vies...tak ti musim poslat vela tehu virusikov, aby sa coskoro zadarilo 🙂 hodim aj testik, ale je troska rozmazany, zvakla som ho ztarou web kamerou, lebo fotak ma moj mm....uvidis, coskoro budes oznamovat aj ty dobre spravy, som o tom presvedcena 🙂
@kikaneu dakujem, aj tebe a tvojej fazulke zelam len to najlepsie 🙂
@moni1007 ja som to skor myslela tak, ze mi to pomohlo psychicky - nemerat kazdy den, nesledovat sa, lebo mi to robilo stresy. k otehu neviem, ci to mohlo pomoct, ale si myslim, ze ked ma prist, pride, ci sa sledujes alebo nie, ci mas stresy.....som sa tesila na zakrok, tak som nejako ratala, ze to nevyjde, aj sme sa malo snazili tento mesiac, no nahoda proste - asi bol ten spravny cas 🙂 pride babo aj k vam coskoro, poslem ti vela tehu virusikov, aby sa zadarilo co naskor 🙂
@mistisa
@moni1007
a tu su slubene tehu virusiky, aj pre vsetky ostatne zienky:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉

@nancycka straaasne moc gratulujeeem 🙂 🙂 🙂 dufam, ze vsetko bude v poriadku cele tehu a aj potom, drzim palce, prajem vela zdravicka 🙂 🙂 🙂