Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzka_rastik ešte sa možno na mňa kočky trošku nahnevajú, ale podľa mňa, keď chceš otehotnieť je najhoršie, keď sa takto sledujete a porovnávate, je to fajn , takto navonok, ale presneŤa frustruje toto, že jednej sa podarí otehotnieť a druhej nie , prídi sem, keď sa to podarí a potom sa Ti bude aj ľahšie písať, lebo to Ťa potom ubíja a just sa nebude dariť, ale fakt to je len na Tebe, ja som tu bola na tomto fóre január, február, marec a už sa mi nechcelo , že už druhé sú v tom, aj keď som to nesúrila, ale už som si namýšlala , že čo keď ja nie som ok, no a nasledujúci mesiac som sem nešla a bum, lebo som bola v pohode, podľa mňa aj toto veľa robí 😎 Ale tento fórum je super, ale podľa mňa už keď si v tom
@kukola ja som spokojna dostala som tam lekara dr. Drabek a je super podla mna 🙂 som s nim spokojna aj sestricka super 🙂 mne sa tam paci ani dlho necakam ked ma objednaju a tak 🙂 su tam mily 🙂 on ma aj operoval bol zlaty aj za mnou dosiel na izbu pred operaciou a tak.na sale ma pekne pozdravil a bol milucky aj som sa zabudla bat 🙂 😀 😀 😀 😀
ved prave preto som chcela ist k nemu aj ja. ale tak uvidim, co mi povie lekar o mesiac, idem na preventivku, ci to bude chciet nejako riesit este on, alebo to posunie dalej. alebo sa stane zazrak. kedze mi este nerobil ziadne vysetrenia, tak vlastne ani neviem, ci mam nejaky problem, alebo len nemame stastie... tak drzim paste, aby to druhe bolo vitazne 🙂
prave to chcem nanho vybafnut tento mesiac, som zvedava, ci bude ochotny. lebo v januari sa prilis stastne netvaril, ked som mu hovorila, co je vo veci. len sa na mna usmial, a povedal mi, ze ved som este mlada, ze este pockame par mesiacov. tak sa liecim sama, papam vitaminy, pijem caje. ale skor mam tento mesiac pocit, ze mi to skor ublizilo, ako pomohlo ☹
@azzura prave to chcem nanho vybafnut tento mesiac, som zvedava, ci bude ochotny. lebo v januari sa prilis stastne netvaril, ked som mu hovorila, co je vo veci. len sa na mna usmial, a povedal mi, ze ved som este mlada, ze este pockame par mesiacov. tak sa liecim sama, papam vitaminy, pijem caje. ale skor mam tento mesiac pocit, ze mi to skor ublizilo, ako pomohlo ☹ nevsimla som si, ze som to neadresovala tebe 🙂
@kukola no bolo by to uzasne ale zneistuju ma tie ms bolesti co mam takze neverim ale vzdy dufam 😉 no tak na konci mesiaca aj ja mam riadne fofry teraz si uzivam volno a ako naschval je vonku hnusne z coho vyplyva ze nemam mat volno ale ist makat 😉
bóóóóóže babky...chorá som jak pes...zimnica ma trasie, teplota sa blíži k 38...hlava bolí...hrdlo opuchnuté, mandle jak dve mandarinky...no celé bléééééé...všetky vás pozdravujem, ale nemám, sily písať 😠
tým, ktoré čakajú na pozitívne testíky, tak verím, že sa ich aj dočkajú 🙂
Ahojte babenky moje...mám jednu otázočku...kámoška ide o necelý mesiac na dovču a v deň odchodu jej má prísť mrcha, chce ísť k doktorke na injekciu, kedy tam má ísť a treba sa dopredu objednať?
sledujem vás stále, aj keď nie denne, ale viem čo sa tu deje 😀 a ja som OK 😉
@lucecita o injekcii nic neviem, viem, ze existuju tabletky a tie sa musia zacat papat po skonceni mrchy, aby potom dalsi mesiac neprisla
@su_san ufff mojka, skore uzdravenie prajem... mna tiez trasie ako osiku, mame tu 5 °C, iba som zakurila v krbe a az po usi som zababujena v deke... hlavne pi vela tekutin, aby ta pliaga z teba vysla cim skor
@l_e_n_o_c_k_a to ja neviem, len ona spomínala niečo o injekcii na oddialenie mrchy...tak len tlmočím 😀 ale ďakujem za odpoveď, poviem jej aj toto, lebo dneska jej mrcha skončila, tak nech za ňou radšej zájde, to bude najistejšie...
@lucecita este ma napadlo ak uziva HA, tak by jednoducho neurobila tyzdnovu pauzu a tabletky by brala v kuse... mrcha by nedosla
@fifitko25 ďakujem idem jej napísať odpovede a nech sa rozhodne, ja som jej tiež radila, nech zavolá k doktorke, ale sestrička je tam také neochotná, tak preto sa vás pýtam 😉
@l_e_n_o_c_k_a HA už neberie dva roky...preto chce vyskúšať dačo iné 😉
ahojte kočky 🙂 ako sa máte, nejak vás nestíham, netuším, čo tu nové 😒 som po práci taká unavená, že len navarím a vegetím pred telkou 😉

@kukola Dolne lovčice