icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
16. máj 2012

@kukola Dolne lovčice

kukola
16. máj 2012

@mistisa o tom Gin five som uz dost pocula, kamaratka chodila do heliosu v martine, ale prilis spokojna nebola. a si spokojna s pristupom lekarov a personalu?

azzura
16. máj 2012

@kukola ja tiež už chodím do GF, resp. bola som na 1.IUI, vsetky vysetrenia robi moj doktor v TT a do Ba idem len na zakrok

ivnik
16. máj 2012

@zuzka_rastik ešte sa možno na mňa kočky trošku nahnevajú, ale podľa mňa, keď chceš otehotnieť je najhoršie, keď sa takto sledujete a porovnávate, je to fajn , takto navonok, ale presneŤa frustruje toto, že jednej sa podarí otehotnieť a druhej nie , prídi sem, keď sa to podarí a potom sa Ti bude aj ľahšie písať, lebo to Ťa potom ubíja a just sa nebude dariť, ale fakt to je len na Tebe, ja som tu bola na tomto fóre január, február, marec a už sa mi nechcelo , že už druhé sú v tom, aj keď som to nesúrila, ale už som si namýšlala , že čo keď ja nie som ok, no a nasledujúci mesiac som sem nešla a bum, lebo som bola v pohode, podľa mňa aj toto veľa robí 😎 Ale tento fórum je super, ale podľa mňa už keď si v tom

kukola
16. máj 2012

@azzura a komu chodis do tt? taka blba otazka, ale kolko ste sa snazili, kym vas doktor tam odporucil? lebo ten moj sa furt tvari, ze je este skoro...

azzura
16. máj 2012

@kukola Eliaš. Po 1.5 roku vyšetreniach a po laparke vo februari. Ty komu?

mistisa
16. máj 2012

@kukola ja som spokojna dostala som tam lekara dr. Drabek a je super podla mna 🙂 som s nim spokojna aj sestricka super 🙂 mne sa tam paci ani dlho necakam ked ma objednaju a tak 🙂 su tam mily 🙂 on ma aj operoval bol zlaty aj za mnou dosiel na izbu pred operaciou a tak.na sale ma pekne pozdravil a bol milucky aj som sa zabudla bat 🙂 😀 😀 😀 😀

kukola
16. máj 2012

@azzura o dvoje dveri vedla. k cechovi. chcela som vyskusat aj ja eliasa, ale k nemu sa uz neda dostat. a to prve IUI ti kedy robili?

kukola
16. máj 2012

@mistisa tak to je perfektne, ze su tam taki mili doktori. v takejto profesii je to podla mna fakt dolezite, aby mali taky milsi pristup k ludom. ja mam gynekologa tiez takeho samy usmev, samy zart 🙂

azzura
16. máj 2012

@kukola 1.IUi bolo pred mesiacom, teraz pojdem na druhe. ja som predtym chodila do GA k doktorivi, lebo odtial pochadzam, ale musela som ho zmenit, lebo ma zdeptal a tak mm mi vybavil Elina, nakolko sa zaobera neplodnostou a som s nim spokojna

kukola
16. máj 2012

ved prave preto som chcela ist k nemu aj ja. ale tak uvidim, co mi povie lekar o mesiac, idem na preventivku, ci to bude chciet nejako riesit este on, alebo to posunie dalej. alebo sa stane zazrak. kedze mi este nerobil ziadne vysetrenia, tak vlastne ani neviem, ci mam nejaky problem, alebo len nemame stastie... tak drzim paste, aby to druhe bolo vitazne 🙂

azzura
16. máj 2012

@kukola ani hormonalny profil nerobil? Tak mu to povedz. A že chceš chodiť aj na folikulimetriu, aby si vedela či ti rastu foliky a či maš ovulku

kukola
16. máj 2012

prave to chcem nanho vybafnut tento mesiac, som zvedava, ci bude ochotny. lebo v januari sa prilis stastne netvaril, ked som mu hovorila, co je vo veci. len sa na mna usmial, a povedal mi, ze ved som este mlada, ze este pockame par mesiacov. tak sa liecim sama, papam vitaminy, pijem caje. ale skor mam tento mesiac pocit, ze mi to skor ublizilo, ako pomohlo ☹

kukola
16. máj 2012

@azzura prave to chcem nanho vybafnut tento mesiac, som zvedava, ci bude ochotny. lebo v januari sa prilis stastne netvaril, ked som mu hovorila, co je vo veci. len sa na mna usmial, a povedal mi, ze ved som este mlada, ze este pockame par mesiacov. tak sa liecim sama, papam vitaminy, pijem caje. ale skor mam tento mesiac pocit, ze mi to skor ublizilo, ako pomohlo ☹ nevsimla som si, ze som to neadresovala tebe 🙂

mistisa
16. máj 2012

@kukola to aj ja hovorim 🙂 zena ma dost nervov a podobnych depiek uz len z toho ze sa nedari babo ale je nejaky problem a este aby bol aj lekar zly no to by asi nebolo bohvie co na psychiku tak je dobre ked je fajn lekar 🙂 aj moja dokina v trencine je super vysmiata zlata 🙂

dominika1516
16. máj 2012

@kukola no bolo by to uzasne ale zneistuju ma tie ms bolesti co mam takze neverim ale vzdy dufam 😉 no tak na konci mesiaca aj ja mam riadne fofry teraz si uzivam volno a ako naschval je vonku hnusne z coho vyplyva ze nemam mat volno ale ist makat 😉

lagunasa
16. máj 2012

@kukola
@azzura
baby aj ja vidim jaslovske, ja som z HC 🙂

su_san
16. máj 2012

bóóóóóže babky...chorá som jak pes...zimnica ma trasie, teplota sa blíži k 38...hlava bolí...hrdlo opuchnuté, mandle jak dve mandarinky...no celé bléééééé...všetky vás pozdravujem, ale nemám, sily písať 😠
tým, ktoré čakajú na pozitívne testíky, tak verím, že sa ich aj dočkajú 🙂

fifitko25
16. máj 2012

@su_san och moja ☹ ☹ ☹ čosi je vo vzduchu, lebo môj mm je taký istý, dnes ani do práce nešiel, takže mu musí byť fakt zle (lebo on je workoholik 😀 ).... prajem ti skoré uzdravenie, daj si dobrý čajík, veľa céčka a šup pod perinku

mata_ba
16. máj 2012

@su_san skoro sa vyliec...

lucecita
16. máj 2012

Ahojte babenky moje...mám jednu otázočku...kámoška ide o necelý mesiac na dovču a v deň odchodu jej má prísť mrcha, chce ísť k doktorke na injekciu, kedy tam má ísť a treba sa dopredu objednať?
sledujem vás stále, aj keď nie denne, ale viem čo sa tu deje 😀 a ja som OK 😉

l_e_n_o_c_k_a
16. máj 2012

@lucecita o injekcii nic neviem, viem, ze existuju tabletky a tie sa musia zacat papat po skonceni mrchy, aby potom dalsi mesiac neprisla

l_e_n_o_c_k_a
16. máj 2012

@su_san ufff mojka, skore uzdravenie prajem... mna tiez trasie ako osiku, mame tu 5 °C, iba som zakurila v krbe a az po usi som zababujena v deke... hlavne pi vela tekutin, aby ta pliaga z teba vysla cim skor

lucecita
16. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a to ja neviem, len ona spomínala niečo o injekcii na oddialenie mrchy...tak len tlmočím 😀 ale ďakujem za odpoveď, poviem jej aj toto, lebo dneska jej mrcha skončila, tak nech za ňou radšej zájde, to bude najistejšie...

l_e_n_o_c_k_a
16. máj 2012

@lucecita presne tak, nech ide cim skor... dokina je poradi

lucecita
16. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a poviem jej, ešte raz ďakujem 😉

fifitko25
16. máj 2012

@lucecita ahoj moja, tiež viem len o tabletkách Noretisteron alebo tak nejak sa volajú, a oddiaľujú mrchu, treba ich brať tuším 5 dní pred 2tbl denne, ale sú len na predpis .... to najlepšie urobí, keď sa zastaví u doktora radšejj 😉

l_e_n_o_c_k_a
16. máj 2012

@lucecita este ma napadlo ak uziva HA, tak by jednoducho neurobila tyzdnovu pauzu a tabletky by brala v kuse... mrcha by nedosla

lucecita
16. máj 2012

@fifitko25 ďakujem idem jej napísať odpovede a nech sa rozhodne, ja som jej tiež radila, nech zavolá k doktorke, ale sestrička je tam také neochotná, tak preto sa vás pýtam 😉
@l_e_n_o_c_k_a HA už neberie dva roky...preto chce vyskúšať dačo iné 😉

kikaneu
16. máj 2012

ahojte kočky 🙂 ako sa máte, nejak vás nestíham, netuším, čo tu nové 😒 som po práci taká unavená, že len navarím a vegetím pred telkou 😉