Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu Tak to je skvele , ze sa citis dobre,. a nemas ani tehotenske nevolnosti? mas aj nejake iné chute, ci ani nie?Lebo ja len ked mam mrchu, mam velmi zvlastne chute,. od sladkeho az po kysle to miesam,,..,,.,.,. no tak budem ich aj ja tak papat od 10DC ,. ale alchemilku si pila len po ovulku nie?
@mistisa @zuzka_rastik @iwi9 @mattuliatko30 @zuzanka9999 Baby, tak hlasim nakoniec 1 DC. zatial slabunko ale predsa. a co je fajn, zatial je jej prichod v porovnani s predchadzajucimi takmer bezbolestny 😀 len na picha striedavo na lavej a pravej strane v podbrusku
@luszia uvidíme 🙂 ďakujem, idem 29.5. 🙂 už sa neviem dočkať 🙂
@ivnik hm, ťažko povedať moja, mne sa to dnes stalo druhýkrát....pýtala som sa kočiek, jedny tvrdili, že pohoda, druhé, že nie....tak si vyber.....ale ja som to mala aj minule aj dnes len raz na toaletnom papieri a len slabunko hnedé....takže podľa mňa ok, ak by to bolo silnejšie alebo viac, určite by som utekala na pohotovosť 😉
@kikaneu ahoj....chcela by som sa ťa opýtať....som 20DPO a neviem či som tehu,lebo na tehu testoch duchovia a bola som u dokiho a ešte nič nevidel,ale povedal že iný dôvod meškania mrchy ako tehu nevidí.....mám tam ísť znova o týždeň.....ale včera som mala také slabulinko bledohnedé špinenie,asi tri-štyri krát za deň a bolesti ako na mrchu....a tak som si myslela že dojde,ale dnes som mala zase vysokú teplotu,som si bola istá že klesnem....a tak sa chcem opýtať ako si to mala ty s tým špinením,aké bolo? aj si mala bolesti?ako dlho trvalo? jááj a dnes zatiaľ nemám nič....tu je grafík http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
@elebe ahoj 🙂 graf je krásny, fakt taký tehotenský a krv ti doki nebral? tam by to zistil hneď....a je čudné, že na 20DPO sú stále len duchovia 😒 ja som to mala prvýkrát bez bolesti, prišla som domov z práce, hneď na wecko cikať a na toaletnom som len našla taký slabunko ružový výtok, ale to už som mala potvrdené tehu od doktorky, bolo to v nejakom 7tt asi.....a včera znovu, akurát, že to nebolo ružovkasté ale slabučko hnedé, ale tiež ma nič nebolelo a obidva razy to bolo len jeden raz na tom toaletnom.....tak držím prsty nech o týždeň už doki vidí bublinku 😉
@kikaneu aha...no mňa včera poobede začalo bolieť podbruško a potom som si našla na papieri taký slabulinko bledohnedý výtok a to som mala ešte asi tri krát....ale večer bolesti ustúpili,dnes ma nič nebolí a aj teplota ostala hore,čo som si bola istá že určite dnes klesnem 😕 😕 krv mi nezobral,povedal že to vyzerá na tehu,ale nechce predbiehať,že si to mám užívať a nestresovať a že krv mi zoberie o týždeň....a dnes ma len strašne bolia kríže....ja už neviem čo si mám myslieť ☹ ☹
@elebe ten tvoj grafik mi velmi pripomina moj 🙂 takze coskoro prajem // na teste
@l_e_n_o_c_k_a
@kikaneu
@delideli baby ďakujem ste veľmi zlaté 🙂 🙂 ja len fakt nerozumiem prečo mi ešte nevyšiel testík ☹ ☹ poznám baby ktorým vyšiel tiež až veľmi neskoro testík a teraz majú zdravé detičky a dokonca jednej nevyšiel ani jeden jediný pozitívny test a už má krásneho synčeka....to ma trošičku drží nad vodou 😅 😅
@kikaneu ahoj moja, mame sa snad dobre... v pondelok mam poradnu... dufam, ze je vsetko v poriadku... co sa tyka mna, nic mi nechuti, 7kg je dole... snad miminku nic nechyba 😖
a vy ako?
@kikaneu : ahoj moja 🙂no ja nic moc,dnes od rana placem,ale uz to prechadza..tak nejak som dufala,ze po kyrete to pojde rychlejsie,ze sa podari hned a zda sa ,ze nie..:( navyse sa bojim,ci nemam nejaky zapal,lebo ma po ovulke dost pobolievalo v podbrusku niekolko dni, tak od 3-4DPO po taky 6-7mi..to som po kyrete nemavala..teraz som sice len 9DPO,ale test rano snehovobiely,priznaky ziadne (minule som o tomto case mavala motanie hlavy) a aj teplota na moje pomery nizka..a aj to nejak tak citim,ze nic.. ☹ tak sa musim zase pozbierat,pockat si na mrchu a snazit sa dalej..trocha sa bojim,ze si to tym nervacenim budem zase odsuvat,ale neviem to ovplyvnit :(bohuzial nech robim co robim,jeden den ok ,druhy den nervy,ako na hojdacke..navyse mam dost komplikovanu situaciu ,co sa tyka prace,vyostrilo sa to tak,ze ak by sme sa nesnazili o babo,tak dam tento mesiac vypoved..lenze takto,ked neviem co bude ako bude sa neviem rozhodnut.. ☹
@elebe ako pozeram na tvojich grafoch, mavas dost dlhe cykly, ze? uzivala si nejake lieky?
@l_e_n_o_c_k_a tak daj potom vedieť, že ako sa bábu darí....ja mám poradňu až o týždeň, no už sa neviem dočkať.....tiež dúfam, že je všetko ok......ja som dnes zažila šok, postavila som sa na váhu a ukazovala mínus 2 kilá, no mňa to aj teší, tých kíl mám dosť navyše, takže podľa mňa môže bábo čerpať z tajných rezerv 😀 u mňa 🙂 a aj vraciaš či ti len nechutí? moja kamoška vracala a tiež veľa schudla, ale bábo bolo v poriadku
@delideli ahoj mojka, velmi ti drzim palce, aby to vyslo... nezufaj este nie je nic stratene... ukaz graf
@elebe : to som uz parkrat citala,ze babam nevychadzali testiky,alebo vysli az velmi neskoro..bohvie cim to je..ale hlavne,ze potom donosili zdrave babatka..aj na FF som kedysi studovala grafy,kde testiky vysli az dooost neskoro,predtym dlho nic..(len tak pre istotu ak by si sa este chystala testovat, urcite testujz prveho ranneho mocu,vecer uz moc nepi,aby bol rano koncentrovanejsi a pouzi test s 10tkovou citlivostou,idealne mamatest..a niekedy to HCG sutpa na zaciatku pomaly,takze nie je dovod sa stresovat..🙂
@l_e_n_o_c_k_a : snazim sa,ale vies ako to je,ked to na cloveka dolahne,tazko sa s tym bojuje..
grafik : www.fertilityfriend.com/home/delideli ...pozn: : ked som bola tehu,mala som TT tak okolo 37.2 aj vyssie..taketo ako mam teraz som mavala bezne ako netehu po ovulke..

@kikaneu Ahoj,. tak ako sa Vám darí? chcem sa Ta opytat,. čítala som v tvojom prispevku,. že si jedla lanové semienka, ja som si ich dnes kupila, a viem, ze su na lepsi plodovy hlienik, len neviem kedy to mam papat,. ci v case ovulky, alebo pred ovulku, momentalne som 2DC a popijam alchemilku, vopred dakujem za info 🙂