Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 Jeeee super,. snad pojdem v tvojich kolajach a zadari sa hned na prvy krat,. mam kupene aj lanove semienka,tak od 10DC zacnem papat, aj grepovy dzus popijat, snad to prinesie niejake ovocie, a hlavne mame s priatelom spolocnu 10dnovu dovolenku tak budeme sa snazilkovat 🙂 🙂
@mistisa No keby sa nam nedarii take 3 -4 mesiace s clostilom,. tiez rozmyslam nad CAR v Bratislave,. ale snad k tomu nepride, moja mama sa mi stale cuduje,. hovori, ze ked oni sa snazili, tak stacilo,. ked si dal tato dole trenky 🙂 🙂 🙂 a my to mame moct prekoplikovaneeee,. ale tak to bola ina doba,.,.,. nebolo tolko chemie ,. ved vsetky potraviny su chemicke,.,.,. ale verim ,. ze tento mesiac sa zadariii , ideme do toho naplno 🙂
@luszia no moja mamina mala s bratom problemy mala tri potraty a ked uz sa brat ujal tak bola 7 mesiacov v nemocnici lebo sa otvarala a hrozilo ze plod odide ☹ ale potom mna a sestru ani nevie ako a boli sme na svete 🙂 len sa tato obtrel a bolo to tam 🙂 no moja budem ti drzat palceky nech vam to vide 🙂 moc moc 😉 😉 😉 😉
ahojte dievčatá.....nazbierala som silu, aby som znovu prišla medzi vás....niektoré už viete, čo sa nám stalo, niektoré nie.....tak s ľútosťou v srdci oznamujem, že náš anjelik je už v nebíčku, prestalo mu biť srdiečko, tak mi museli urobiť kyret ☹
tak budem znovu chodiť medzi vás, ale už asi menej, nerobia mi dobre všetky tie fotky detičiek, vecičiek a brušiek......jediné pozitívum na tom celom je, že vieme, že môžeme splodiť s manželom spolu dieťaťko.....no rozhodli sme sa, že počkáme so snažením nejakých pár mesiacov a nebudeme pre to robiť nič, žiadne meranie teploty, ovu testy, vitamíny....nič....ak má bábo prísť, tak príde aj bez toho......držte sa kočky
@mistisa tak pomaly začínaš..super...ja som mala testík uplne negatívny, takže ovu už bezpodmienečne bola 🙂 musím skúšať od nejakého 6dc.. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
@kikaneu držím moc palčeky..aby ste sa toho krásneho batôžka raz dočkali...
@kikaneu 😉 nemaš začo 😉 - a dokedy budeš vlastne doma teraz maš dovolenku alebo si na marodke?
@vardzikova maródujem do konca týždňa, od pondelka idem naspäť medzi deti....hoci fyzicky sa cítim fajn a mohla by som byť v robote aj teraz, ale neviem či by som to zvládla psychicky, hocikedy cez deň ma ešte prepadne plač 😒 😢
@kikaneu ☹
viem ze je to tazke..by si sa mohla utesovat v tom, aspon tym ze si plodna a nemas problemy..ako niektore z nas co maju diagnozy
@vardzikova ahoj moja....konečne dnes už hlava nebolí....ani mňa..vyzerá,že bude pekne...žiaden nízky tlak 🙂 ako Sofi???..kopká?
@franzziska snažím sa, práve včera večer mi to manžel povedal, mne to ani nenapadlo....ešteže ho mám 😉 moja a ty neboj, pomôžu aj vám k bábätku, možno to potrvá, ale dočkáš sa 😉
@mattuliatko30 od 5. do 9. ročníka
@mattuliatko30 😀 dnes konečne žiadne bolesti hlavy, žiadne ťažké dýchanie proste nič, a sofi kopká od rána , včera to boli extra mega kopance večer 😀

@luszia no pred laparkou som ho brala asi 5 mesiacov po sebe od najmensej davky po najvacsiu ☹ a potom asi raz alebo dva krat tu ajsilnejsiu davk a potom ked som videla ze to nema vyznam u nas tak sme sli do BA a tam mi povedal doki ze treba laparku.tak som uz aj po laparke vajecniky mam osetrene vajickovovdy spriechodnene a mozme na to ist.ja som povedala ze tento mesiac je nas aj mrchu som poslala uz do ahoj 🙂 takze toto IUI bude maximalne uspesne som povedala 😀 😀 😀 my s lekarmi skusame uz 3 roky ☹ 😠 😠 😠 skoro 4 vlastne ☹