Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa no krasa videla om tvoj vcerajsi testik len ja sa do nich moc nevyznam mne nikdy neukazali dve rovnake ciarky tak som sa na ne vyprdla 🙂 nooo tak sa ti to blizi aj ja verim ze to bude uspesne a budes bruskatiet 🙂
@lusinda1989 no mne prvy krat ov test kazal minuly mesiac dovtedy ani jeden vseetky boli ciste ako sneh ☹ ale po laparke mi ukazuju tak som z toho happy 🙂 🙂 no uvidime poobede aky bude 🙂 😉 😉 😉 😉
@vardzikova mne ani moc nie..mám tu pekný chládok ..v práci... tušim už aj stihlo trošku popršať... 🙂 ešte dve hodinky a domooooov....huráááá
@mattuliatko30 ja som v praci ako v sklenniku ked sa nam tu riadne zapraži slnko tak sa to neda vydržať u nas ešte nepršalo 😠 ale bodlo by to dnes ja ešte dva a pol hodiny a idem domov
@vardzikova čau 🙂 už som tu.....napiekla som muffiny, polievku dováram, vybrala som mäsko a ešte zemiaky ošúpem a dám to piecť až neskôr, aby nebolo studené, keď manžel príde z práce.....u nás sa blíži búrka, už trošičku prší, ale hrmí, hrmí, tma ako v rohu
@kikaneu no tak ty si ale šikovnica 😀 pošli kolačik 😀 , u nas je ešte stale neskutočne horuco sluňo švici 😀 a horuco jak v pekľe 😀 , ale po mračku ani chýru ani slichu .. mysliš že tu burku možem tiež očakavať?
@vardzikova pošlem, čakaj kuriéra 🙂 aj tu bolo horúco, ale už nie je , strašný lejak.....neviem či to príde aj k vám.....väčšinou k nám chodia búrky od Tatier a idú smerom k vám, no táto prišla z opačnej strany, tak uvidíš, čakaj 😉
@kikaneu ale prijala by som taku poriadnu spršku ...lebo totok sa neda vôbec vydržať 😠 , no fuj normalne mam až mokre vlasy zo spodu ako mi je hnusacky horuco 😠 micka a ty maš vlastny sklennik alebo to je vašich?
@vardzikova spoločný 🙂 ocino ho postavil a s mamčou sa staráme 😉 máme tam paradajky, papriky a uhorky 🙂 a teraz ešte reďkovky a šalát 🙂 to mamča siala ešte keď vonku bola zima 🙂 to ti verím, v Prešove je často takto horúco, toto som na tom neznášala, ale inak to mesto zbožňujem 😉
@kikaneu aj my chceme mať sklenníček v tomto roku asi ešte nebude ale buduci určite, a to mate aky foliovy alebo klasicky sklennik? ja by som chcela klasicky sklenený
@vardzikova klasický zo skla, zo starých okien 😀 oco sa vynašiel 😉 je to fajn vecička mať vlastné paradajky (pre mňa sú hlavné tie) 🙂 chutia tak skvele 😉
@kikaneu jooj moja babka ma sklenniček a ona toľko paradajok dokaže vypestovať že to by sa jeden divil 😀 😀 a chuťovo su fantasticke take sladučke no mnam 😀 , ja by som sklennik chcela hlavne kôli paradajkám a paprike lebo toto sa mi zdá v obchodoch dosť predražené dať za 1kg papriky 2e tak kto to kde videl?
@vardzikova všetci to vidíme v obchodoch moja 🙂 ale priprav sa na to, že prvú úrodu začneš zmierať tak v júli možno 😉 my sme mali minulý rok prvé paradajky až v auguste, ale vy tam máte teplejšie, tak určite budete mať skôr 😉
@kikaneu 😀 😀 budem si v nom kúriť aby som ich mala už v juni 😀 😀 😀 ako farmári 😀
@vardzikova Kati, idem si asi trochu podriemať, nejak sa mi zatvárajú oči....tak sa maj pekne
tak ja som po
precitani zopar clankov na nete
ohladne vhodnych dni okolo
ovulacie na plodenie uplne
zmetena! Jedny pisu ze den po
ovu (prvy den vystupu bt) je este
plodny, druhy ze uz je plodny
najmenej, tak isto ako 5.den
pred ovu. A prave vtedy nam
vyslo snazilkovanie. Mierne
stracam nadej a cakam ms o
12dni.
Ahojte... no dievčatá tak u mňa presne ako som sa obávala...testujem ovu každý deň a ovu nie je...čo teraz mám robiť ďalej? 😕 ☹

@mistisa jasne ze to vyjde. Ved je maj, lasky cas tak teraz by mali vsetky snazilky povynne otehotniet!!! Drzim palce aj tebe, aj sebe a aj vsetkym ostatnym!
Inac, fakt to musi vyjst, lebo vcera so 'donutila' snazilkovat priatela, ze treba pre istotu, tesne pred jeho odchodom na nocnu tak to proste musi vyjst! Ine si ani nepripustam 😀