Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ten prvy cyklus som bola aj na kontrolnom sone, ale už predtym sa netvaril dobre a kontrolne sono len potvrdilo že to nie je ono. Dalsí cyklus už bol ok, ale nevysiel a tento zas dopadol že som mala mega folik=cysta 😒 . Takže moje telo je čudne a vobec sa nechova tak ako by to clovek ocakaval
@azzura aha no mne nepovedal nic ani sa nejak netvaril zle en povedal ze bude treba kontrolne sono.a sestricka potom poobede povedala ze nebojte sa dobre to je len su este drobnucke ale su tam 🙂 len je pravdepodobne ze dorastu neskor kedze som PCOS hm. a teplotka aha dnes http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... no mojka uz sa nam to snad podari 🙂
@andy02 aha no neboj to sa da dokopy vsetko a bude dobre uvidis 🙂 viem ako sa citis moja sesternica hovori chceme babo a a povedala mm ze dnes mam ovulacne dni podme na to a na prvy sup sa podarilo a je v 5 mesiaci takze tak 🙂 ale prajem jej to moc a ja pojdem v jej slapajach zachvilku 🙂 v nedelu budu foliky take ze v pondelok pojdeme na uspesne IUI 🙂 som rozhodnuta 😀
@fliacik fuha no to mate vesele teda hm. ale pockaj ked sa vrati mm hned prva ovulka a budes tehulka 🙂 uvidis 🙂 no asi to skusim aj ja hm.teda dufam ze uz nebudem musiet ze foliky dorastu a pojdeme na IUI a to bude plne uspesne som rozhodnuta tak snad uz nebudem musiet mrchu vyvolavat.ja som sa totiz s touto poslednou riadne rozlucila takze nech sa u mna neukazuje uz 🙂
@melisaaa
@zujka2
@su_san
@mattuliatko30
@moni1007
@fifitko25 Krasne ranicko koceny 🙂 ako sa mi mate? ja som dnes takto na tom 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... tak mam vystup 😀 😀
@mattuliatko30 hm pochybujem vcera bol slabsi testik ako predvcerom a keby bolo po ovu by mi asi povedal vcera na kontrole nie? lebo mi povedali ze su tam ale drobne a v nedelu na kontrolu tak pochybujem to by videl asi ze je po nie? ci? 🙂 🙂 a ty ako moja? 😉
@su_san Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej laskoooooooooooooooooooooo to je supeeeeeeeer ja ti gratulujeeeeeeeeem moja ja sa tesim ako by som to mala ja 😀 😀 a to si len tak urobila ze skusis? jeeeejku ja som rada 🙂
@mistisa
@danjelca
@kikaneu
@azzura
ja nechápem...som v takom šoku, že...mi bolo už 4 dni na grc a včera som dostala asi prievan na oko, tak som si šla kúpiť dajaké kvapky a len tak zo srandy som kúpila tehu test, mi dali mama test, čo tu chválite a ráno som spravila...nechápem ako, ale prvá sa zjavila testovacia, resp. skoro na rovnako vybehli...tak som šla kúpiť ešte dva iné značky a bolo to rovnaké...ale včera som špinila, tak som si myslela, že ide MS, ale sa nespustila...tak neviem či nemám ísť za dokim...dnes som len 34 DC...

@melisaaa Ďakujem, pravu povediac aj mne to pomohlo..... a ani si neviete predstavit ako....