icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mon777
31. máj 2012

@mistisa každé ráno pridávam do albumu nový graf, takže stačí, keď ho budeš sledovať 😉

kikaneu
31. máj 2012

@melisaaa ahooooj 🙂 v rámci možností dobre 😉 a čo ty?

anait
31. máj 2012

Kukám tu na tie vaše grafy a totálne nechápem, čo na nich vidíte 😀 Hádam sa mi podarí v tom zorientovať...ja ešte ani nemeriam a mm už aj tak na nervy, že čo sa stále toľko sledujem 😎

mistisa
31. máj 2012

@mon777 okiii doholllleeee 😀 😀

mistisa
31. máj 2012

@anait no niektore veci nie som ani ja este dokonala ale uz sa ako tak orientujem 😀 meriam iba druhy cyklus takze sa takisto ucim 🙂 naucime sa vsetko casom 🙂 mne uz sa smeju ze ake odborne nazvy pouzivam ze aka som zbehla vo vsetkom ze ci nechcem ist robit sestricku nejakej gynekologycke chachacha 😀 😀 😀 😀

melisaaa
31. máj 2012

@mattuliatko30 ja som takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c67d0 tak uvidíme, čo bude 🙂

melisaaa
31. máj 2012

@kikaneu no ja som 9 dpo, tak uvidíme, čo bude a Tadeáško pomáha určite 🙂 🙂 🙂 a pomôže určite aj tebe, držkaj sa moja 🙂

fifitko25
31. máj 2012

@ivnik ahoj Ivka, ešte nevideli pohlavie a to som bola u 2 lekárov na sone, v 12tt na 3D kvôli meraniu, ale ani tam to ešte nebolo iste 😉 ďalšiu poradnu mám o dva týždne, tak uz možno čosi bude vidieť 😀

fifitko25
31. máj 2012

@palculienka2011 ahoj mojka, nám uz boli vidieť srdiecko v 6tt a plodík mal 2 mm 🙂 takze isto uz čosi doktor uvidí 😉

fifitko25
31. máj 2012

@mel84 len sa nevzdavaj pozitívnej energie 😉 ved Vieš, že to Môže prijst, práve ked to najmenej cakas 😉 tiež som zavrhla možnosť, že otehotniem prirodzene a pripravovala som sa na IUI a vidíš ako to nakoniec dopadlo 😉

ivnik
31. máj 2012

@fifitko25 super moja držkajte sa

azzura
1. jún 2012

@fifitko25 ja som zatial naprogramovana na IUI, ale tie su nejak mi nedopriate 😒

azzura
1. jún 2012

@mistisa nerieš ovu testy ale len BT, nie na kazdu funguju testy

mel84
1. jún 2012

@fifitko25 dakujem Zuzi, ved ja viem, len vies sama, ze niekedy to proste na cloveka dolahne 🙂 ..mm mi slubil, ze sa to pokusi nejak poriesit a popresuvat, ze kym neotehotniem cestovat bude len vtedy, ked bude mat moje povolenie, no chudak 😀 😀 jaj, tak ho milujem 🙂

zuzanka9999
1. jún 2012

@moni1007 juuuuuuuuj moja tesim sa s tebou tak teraz ovu moze prost mas zelenu🙂))))))) ja idem dnes po praci sa poradit s tym nasim znamym k akemu inemu lekarovi mam ist 🙂

mistisa
1. jún 2012

@azzura veru tak aj ked sice ich robim ale viac sa zameriavam na BT aha dnes ako som poklesla http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... neviem akosi nechapem a neviem rozlustit moj graf.neviem co mam cakat co myslis? 🙂 a ty ako ? si v robotke?

moni1007
1. jún 2012

@mel84 neni zac. no to veru,mne sa ako naschval zacali aj cykly veru predlzovat. moj pracidelny 28 DC sa meni na 33, 31 a pod. je to sice este v norme, ale aj tak 😝

moni1007
1. jún 2012

@zuzanka9999 no ahojkaj. vyzera to slubne, dnes som poklesla, tak by mohla byt dnes ovu, ak od zajtra uz budem stupat 🙂 no som zvedava co ti povie, potom mi daj vediet ako si pochodila 🙂

moni1007
1. jún 2012

@mistisa ahoj moja. no my ideme narovnako. aj ja som dnes klesla http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 takze ak zajtra riadne stupneme a potom uz budeme len hore,tak dnes by mohla byt ovu. ale tak zalezi to aj od dalsich teplot. zatial mi to vychadza ako som chcela,tak to snad bude aj pokracovat. normalne mam pocit, ze Pan Bozko uz stoji pri nas. som zvedava ako budeme pokracovat. 🙂

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 no to aj ja moja joj som zvedava 🙂 dnes preistotu poistime 🙂 ale to je take na prd ze to zistis az zajtra ze bola ovu dnes nie? hm.no zaujmave uz som z toho mimo chachacha 😀 😀 my fakt ideme skoro narovnako chichichi 😀 😀 takze spou aj snazilkujeme ano? takze mas mm doma to je supeeeer 😀

azzura
1. jún 2012

@mistisa maš zvlastny graf 😒 . ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 zajtra mrcha, som jak svajciarske hodinky

moni1007
1. jún 2012

@mistisa no vsak uz par dni vravime, ze ideme spolu tehulkovat a ziadne IUI ti nebude treba :D no zajtra musime stupnut a potom sa drz hore. skusim aj testik,ale ten beriem s rezervou. dnes sme chceli ist do mesta, nieco si pokupit na seba a vecer do zilina, su tam nejake vystupenia a prd pojdeme. leje ako z krhly. no fuj. 😠

mistisa
1. jún 2012

@azzura no ja to nechapem hm.a havne to neviem ani rozlustit co ma caka ☹ no uvidime snazilkujeme tak snad to trafime 🙂 no mas veru pokles 🙂 takze sa ide odznovu jeeej 🙂 🙂 🙂 to uz vide 🙂 jej 😉 😉

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 aha takze teraz bude dobre ked sa vyzdvihnem a budem drzat hore hej? no som zvedava joj 🙂 no aj tu je tak skaredo ja idem doktorke este mm hovoril vcera ze pojde dnes pesi do roboty ze mi necha auto ale prd ved ked takto leje nemozem ho nechat nech zmokne chudatko moje 🙂 joj hnusno je sa mi ani nic nechce ☹ 😠 😠 😠

azzura
1. jún 2012

@mistisa uvidis zajtra ako sa zachova BT. Hej, ideme odznova.............co ine ostava 😠

moni1007
1. jún 2012

@mistisa no vies. mozno je naschval taketo pocasie,aby sme nikam nesli a aby sme sa tulili k tym nasim muzickom 😀 😀 😀 a co ides k dr?

mistisa
1. jún 2012

@azzura hm no ale neboj uz usoesne 🙂 aj idete na IUI ano? len ides na tu soju nie clostyl hej? no budem drzat paceky moja 🙂 moc moc moc 😉 😉 😉

mistisa
1. jún 2012

@moni1007 no veru ked mame tie teplotky take mozno je to tak 🙂 🙂 no idem kvoli PN vybavovat 😀 😀 😀

vardzikova
1. jún 2012

Ach jaj babky .. ja mam taky upchany nos že až ... ide ma poraziť ... a vy sa dnes mate ako ? inak dnes je piatoook 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
1. jún 2012

@melisaaa pekný grafík veru máš..uvidíš...držím palčeky 🙂