Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 nooo tak plnu penazzenku nemam ale pridat sa mozem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nooo to by bol gol veru ale hlavne ked nastupis do prace a ostanes tehula nehovori im to oki? bo oni ta mozu v skusobnej dobe prepustit aj ked si tehotna skus to utajit 3 mesiace a po skusobnej im to povedz oki? 🙂
@moni1007 to je super to chod tam sa aj vela veci naucis a rozne a budes mat vela skusenosti aj v pravnej oblasti.
@zuzanka9999 idem, idem. jasne ze uprednostnim takuto pracu,aby som prax ziskala, ale tak otazne je ci ma zoveru, lebo mali tam napisane, ze hladaju niekoho na absolvenstku prax alebo asistentku. tak som pochopila,ze zoberu aj niekoho bez toho aby tam bol na absolventsku prax. bolo to trosku divne napisane, vsak uvidim co mi zajtra povedia. dufam,ze tam nebudu chciet nejake extra poznatky 😀 😀 😀 aspon zo zaciatku 😀
všetky vás pozdravujem...držte sa mi...strácam prehľad čo je nové...dajte mi nejaký mini zhr alebo aspoň či sú nejaké news...nevládzem byť za počítačom,len ležím a špekulujem ako sa nedogrckať...ale hlavne sa modlím, nech je všetko ok...cmuk všetkým kočkám mojim...idem znova off do polohy ležmo 🤐
@su_san joj milacku to ma strasne moc mrzi .drzkaj sa mi okik? urcite to zvladnes si silna osobka 🙂 ked budes vladat nakukni ked nie lezkaj tak prides za nami ked ti bude lepsie ale ver ze myslim na teba stale 🙂 Ja som 1 DPO tak dufam ze ti za dva tyzdne napisem ze mam dve ciarky 🙂 tak uvidime 🙂
@moni1007 neboj sa ty to zvladnes a kedy mas ten pohovor???? ja idem za hodku k tej doktorke tak som zvedava ci ma vyppise, aj by ma to potesilo ze si trosku oddychnem. inak teplotka znova stupla. http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db
@mistisa kocky este mam na vas taku otazku ak by sme boli tehu teplota sa musi drzat hore po cely cas??? ak my zacne klesat casom znamena to ze nie sme tehu? juhuuu 4 DPO dneska , uz nech je 10 DPO.
@zuzanka9999 @mistisa dobre ranko. tak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 🙂 pohovor mam o 11,30. drzte palce. vcera vecer ma strasne rozpichalo na pravo,ale dnes uz je to ok. zuzka, dufam,ze ta dr nech aspon chvilku doma, co by si si oddychla. no veru este 6 dni do testovania. a mozes aj klesnut a mozes byt tehu,ale zalezi od toho ako budes klesat 🙂
@moni1007 micka budem na teba mysliet na pohovore pirom mi daj vediet ako si dopadla dobre?;) no ja cakam na vysledky asi ma vypise na 10 dni na PN. Aspon budem mat cas si zacat pisat pracu na judr.
@zuzanka9999 Ahojkajte koceny no vy jak krasne stupate aha ja http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... ☹ u mna to nevyzera tak dobre vobec to nevyzera dobre ☹ hm
@moni1007 Milacku drziiiiim pasteeeeeee 🙂 urcite budes super a zoberie ta 🙂 🙂
@mistisa ahoj mojka no poklesla si trosku, ale ovulku si urcite mala ved ti do doktorka potvrdila, tak sa teskaj a nebud smutna, mozno zajtra i ja padnem 🙂
@zuzanka9999 no uvidime mozno zajtra stupnem no bodaj by veru ach jaj uvidime.ved to mi nejde do hlavy ze dokina to ptvrdila.ja som asi fakt ina chachacha 😀 a ako sa mi dnes mas?
@mistisa neboj sa mas to potrvdene, tak sa nestresuj zbytocne 🙂 no mam sa fajn doktorka ma vypisala na PN tak uvidim dokedy ale spon si oddychnem trosku,dnes ma picha v podbrusku sem tam, tak zvlastne, ze pichne a prestane a potom zasa urobim nejaky pohyb divny pichne a prestane🙂
@zuzanka9999 tak tak 🙂 no si oddychnes a aspon sa moze v klude fazulka uhniezdovat 🙂 🙂 🙂 hm ja zas mam stale vytok taky ale dost hm.asi od pondelka mam vytok ale posledne dva dni je askysi silnejsi hm. nechapem co to moze byt.a mrchovske bolesti nie sice silne ale take ze to citim v podbrusku stale hm 😕 😕
@mistisa no uvidime ci nejaka fazulka vznikne🙂 ten vytok neviem co mze byt ja mam husty biely ale nepotrebujem ani intimku 😒
@zuzanka9999 hm no ako ja mam tiez biely a je taky hustejsi ale nie moc husty. no a dnes zatial ani ja intimku nepotrebujem ale vcera bol dost silny nechapem uvidime 🙂 🙂 tak teraz budeme pismenkovat kazdy den doobeda ked si PN co? 😉 😉 😉

@moni1007 no presne 🙂 ale ako si to dobre napisala ze skocite si na nakupy ja mam ist s nim na nakupy? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀