Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte dievcata, pozeram, ze to tu nejako zamrzlo... 😖 kazdy plodi odusu? 😀 ja takto... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 ovu test pomalilinky silnie, uz nema ducha, ale slabu ciarku, tak hadam do tyzdna zovulujeme... 😉
@janie80 ahoj. no ved akurat som pisala,ze ci su uz vsetky tehu,ked tu uz nechodia 😀 😀 😀 tak pomalicky sa blizite k snazilkovaniu, co? ja som uz po ovu. uz len cakat na vysledok 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
@janie80 no ved tak ani ja neviem,kedy je ovu. a vlastne teraz to vyzeralo dost biedne, lebo mm mal byt v praci v kuse az desat dni a malo to byt presne ked som myslela,ze bude ovu. ale tak nakoniec si pracu spravili rychlejsie a bol doma skor a a neskor isiel do prace. takze sme snazilkovali prave vcas a na moje pocudovanie aj dost casto. no uvidime, ci bude mat nejaky uspech 😀
@janie80 ajooooj 😉 no nejak to tu ubuda hm. No tak super takze zachvilu mame tehulku dalsiu co? Ja som na tom asi takto hm http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... cerstvo po ovule.ale zaujmave je ze v stredu mi dokina povedala ze sa uvolnilo vajko a az dnes som stupla do nebies hm 😉😉 takze cakas plodnu ovulku ano? Ja pijem ananasovy dzusik. A dufam ze to vide 😉😉
ahojte dievcata...som tu nova a asi medzia vas ani nepatrim, aj ked donedavna som bola aj ja snazilka...teraz som v 10. tyzdni a cakame dvojicky 😀 ...prajem vam vsetkym skore tehulkovanie...mam prikazany pokoj na lozku, tak vas teraz citam a sledujem 🙂
@mistisa praveze pri uhniezdovani zvykne teplota klesnut. implementacny pokles ci ako sa tomu hovori.ale nie vzdy sa to tak stane. moja,le ved som ti posielala krivky,ze ake vseliake su, ze v pohode sa moze aj klesnut. keby si nahodou poklesla, nie ze budes mat hned depku 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte baby 🙂 Tak ja som stých grafov jeleň 🙂 No nevadí 🙂 ovulku si myslím, že mám presne na 14 deň len tento krát to mám všetko nejaké divné 14 deň bol v nedeľu a do teraz ma bolí brucho a ráno a občas aj cez deň ako aj teraz mám výtok (teraz ešte zosilnel) ktorý vyzerá ako ovu. hlien tak nechápem 🙂
@penelope111 ahoj. ako vies,ze mas ovu presne 14 DC. inak, ja som mala ovu v pondelok a tiez ma pobolieva stale podbrusko a aj vytok mam, ale nie ovu,ale taky mliecny akysi, kremovy 😝
@penelope111 preco myslis, ze mas ovu na 14DC? robis testy? alebo mas nejake bolesti a podla toho vies? 😕
@janie80.....snazili sme sa od Vianoc, ale medzitym mi zomrel otec, takze stresy....nakoniec sa to podarillo uplne necakane, ked sme uz boli objednani do CAR 😀
@moni1007 @janie80 Práveže viem kedy mám ovu kvôli bolestiam a kvôli tomu výtoku lebo ináč výtok nemám iba cez ovu. a dva dni pred ms. Testy si nerobím ale mám to každý mesiac rovnako akurát tento mesiac je nejaký divný. Ja mám ten výtok normálne taky ako vajcový bielok a už trvá skoro týždeň a to mávam tak dva dni počas ovu. Ináč ked som pred pár rokmi vysadila hak tak som znášala ovu. ako tehotenstvo, vracanie, nechuť do jedla pachy smrdelo mi mäso a tak. To som sa, ale narobila tehotenských testov kým som ešte nevedela o čo ide 😀 Ale časom sa to upravilo 🙂
Aha ešte som zabudla neskutočne som už 4 dni nafúknutá ako balón 🙂 Vôbec sa mi to brucho nedá stiahnuť 😒 Ak tento mesiac zase s toho nič asi začnem merať teplotu či je to naozaj ten 14 deň len musím preštudovať ako na to lebo stále neviem či cez ovu má stúpnuť alebo klesnúť teplota 🙂

@mistisa veru, asi aj idem. vsak aj tak som tu sama. tak sa vam potom ozvem. cmuk 🙂