Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no to dosť slabá, skús si dať vínka keď je mrcha, mne sa tento cyklus akosi lenivo rozbiehla a keď som si večer dala cez noc sa poriadne rozbehla ale tak cyklus máš pekný, sú aj iné kvapky ktoré sú podobné a o moc lacnejšíe http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv... dajú sa kúpiť aj v lekárni, ale počkaj ešte či príde potvora
@delideli jaaaj tak ja ešte počkam chvyľku 😀 budem veeľmi trpezliva 😠 , takže tie kvapky by mi asi ani netrebalo 😎
@purina12345 jasne jasne dam potom najnovšie spravy keby niečo
@momamo dnes som 22 DC, tak robotku maš potom super 🙂 no tak som zvedava na tie // čiarky budem ich hipnotizovať aby tam boli 😀
@purina12345 tak dufam že nepride ale ak by náááhodou prišla tak sa nanu pripravím 😀 😀
@delideli máš úplnú pravdu. Myšlienkami som úplne niekde inde a mala by som mzdy kontrolovať, lebo ma šéf odstrelí. Ale kontroluj, keď sa ti hlava točí a závrate trápia (až také zlé to nie je, skôr si ich užívam, lebo mi dávajú nádej 😀 ). Podľa plánu som sa mala testovať až v piatok, to už budem mať nejak 28DC a tuším 12DPO. Ale nerisknem ešte jeden negatívny výsledok. Aj včera to bola len taká blbá náhoda. Po prvom planom poplachu (a následných hysterických záchvatoch) mi drahý zakázal mať doma tehu testy. Včera som upratovala v skrini a medzi pulóvrami som našla zabudnutý test. Neodolala som, ja sprostá. ☹ Neva, napäto čakám tvoje rozuzlenie, dúfam, že to budú krásne 2 čiaročky :D
@momamo keby to tak bolo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova si ich mozme hypnotizvoat navzajom aby sme ich mal vsetkyy co sme tuuu 😉 🙂
Kocky a este otazocka myslite ze to rano co ma naplo mohlo by byt tehu??Neni to skoro na take priznaky...??? 😲
@simonkazga : dakujem aj ja dufam 🙂
tie zavrate vyzeraju slubne..🙂 ja tiez ciham co sa so mnou deje-nedeje a vravim si,ze co by som dala zatake jedno- 2 zvracania 🙂 🙂
minule som tiez takto nevydrzala a bola som sklamana,kratko nato dosla MS,takze som 2 dni stravila v depkach..preto som teraz opatrnejsia..
tak silne nervy v cakani a silno drzim palce 🙂
@momamo no tak ideme nato 😀 , inak môj pravdepodobny hlien zmenil farbu už nieje biely ale taky trošku hnedši prečo?
@purina12345 moja a nevieš čo to môže znamenať ked už nemam biely hlien ale taky trošku hnedši 😖
@vardzikova hnedsi ..??? nhoooo podla mna 2 moznosti bud uhniezdovanie alebooooooo predvidana mrcha ..?? Nezvyknes pred mrchou trocha spinit a potom sa ti rozbehne..?? Lebo ja ano
@vardzikova : tak tak,to moze byt implantacne-uhniezdovacie spinenie 🙂 🙂 🙂

@momamo maly je v skolke a ja v posteli, dneska ma polozila choroba, hrdlo sopel a taaak