icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
7. dec 2011

@momamo ja nevieeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako nema byť žena v strese ked nevie čo pride , ale bol by to krásny darček že? takže v piatok testujeme ,, a nebude to namna skoro budem ešte len 11DPO 😝

alyce
7. dec 2011

@vardzikova
@momamo
nemam iba jedno. druhe v 6tt. odislo teraz v septembri. A recept nemam, keby som mala, uz by som bola tehotnaaaaaaaaaa

momamo
7. dec 2011

@vardzikova tak ako chces ..alebo ty testnes v nedelu,,to by ti uz malo ukazat🙂 😝 To by bol ten najkrajsi darcek ...

alyce
7. dec 2011

@vardzikova 11DPO by na ducha mal stacit z ranneho mocu mamatest 10

vardzikova
7. dec 2011

@alyce ale aj tak vam to pekne išlo 🙂 niektore baby sa snažia dlho a vysledok žiaden 🙄

momamo
7. dec 2011

@alyce oo prepac uz si spominam pisala si mi to som zabudla, mrzi ma too

purina12345
7. dec 2011

@vardzikova no tiež by som povedala že buď to je uhniezďovanie alebo prichádzajúca mrcha

vardzikova
7. dec 2011

@momamo ja testnem až v nedeľu aby som nedostala šok ked tam nebudu // 😠 😠 😠 ale vieš si to predstaviť žeby si bola tehu? lebo ja vôôôôbec 😎 😀

vardzikova
7. dec 2011

@alyce tak ten doma nemam ale kupim 🙂 určite ešte dnes 😀

alyce
7. dec 2011

@momamo to je ok. rychlo som sa z toho spamatala a ide sa dalej 🙂 Ved to je s nami teraz vesele nie?

vardzikova
7. dec 2011

@purina12345 dufam že to prve , inak dnes ako? 😎 😉

momamo
7. dec 2011

@vardzikova cosiiii ja si to viem predstavit uplne .... 🙂)) mojka idem pomaly na obed tak ked budem napapana tak napisem ....

momamo
7. dec 2011

@alyce joj joj vesele az prevesele 🙂)) idem na obed potom sa ti ozvem ... 😉 🙂

alyce
7. dec 2011

@momamo ok, ved aj ja musim ist do sprchy a pre maleho do skolky

palculienka2011
7. dec 2011

caute baby, tak citam citam a kukam, ze piatok sa tu chysta velka test-žurka 😀 😀 😀 😀 som pozvana ako dozorna rada?? ale umrem z vas, vyse mesiaca ticho, ziadna tehula a prask bum, v pribehu vikendu tu otehotniete vsetky 😀 😀 😀 😀 😀 z celeho srdca vam to prajem, lebo potom to budete aj vy priat druhej varke cakajucich, zeeeee?
inac ale uz nas je tu jak hadov, by som si nejaku kartoteku mala zalozit, nech viem,kto je na tom ako 😀 😀 😀 😀 ja som 16DC a dnes som zacala mat mrteeeee bielkoveho hlienu, podla testov som uz ale po ovule, tak si hovorim, dobre ze som testovala,lebo za normal okolnosti by som si myslela, ze len teraz sa rozbieha ovula 😖
a moj brutalne natrieskany graf 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e

alyce
7. dec 2011

@palculienka2011 no ja by som to dnes este radsej poistila, a prajeme ti to uz teraz 🙂

spula22
7. dec 2011

@vardzikova skoda ☹. ale este nieje nic stratene 🙂 skus si este o par dni urobit testik a uvidis 🙂este je mozno moc skoro, na pozitivny vysledok 🙂.

delideli
7. dec 2011

@palculienka2011 : no uz sa neviem dockat,co sa z toho vykluje 🙂 ak by bolo na mne,tak do zajtra sme tu tehotne vsetky do nohy 🙂
mna hlien v poslednej dobe totalne matie,takze bez BT (za akej takej asistencie ovu testov) by som nevedela,ktora bije ani omylom..a to som mavala kedysi take ukazkove priznaky ako z knihy- bielkovy hlien, bolesti, brutalnu chut..🙂 a tak..
nie je dolezite kolko teplot mas,ale ako sa to skonci 🙂 tak drzim palciaky 🙂

palculienka2011
7. dec 2011

@alyce daakujem, jasne, dnes to poistime 😉

palculienka2011
7. dec 2011

@delideli ja som bola tiez total ukazkova a v momente, ako sa moj mozog naprogramoval na plodenie, tak mojmu telu zasibava 😀 😀 😀

skaredekacatko
7. dec 2011

Ahojte tak mne je dneska cely den zle a v bruchu mám krče ako keby na mňa liezla zaludočna chrípka 🙂

chorucka
7. dec 2011

AHOJTE som bez vas nemohla ani obedovat Som sa vratila od lekara 😅 Baby mne to stale mrzne Vas nemozem poriadne ani citat Poradte mi jak vam to funguje

momamo
7. dec 2011

@alyce ahoj tak uz som spät najedena, prejedena a najradsej by som si lahla .... ty ako??

momamo
7. dec 2011

@vardzikova tak ja som uz tuu ... a ty co na obedy nechodis ..??

palculienka2011
7. dec 2011

nazdravie baby, ja som supla tri chleby vo vajicku, uff 😀 😀

sussi29
7. dec 2011

ja bryndzové halušky 😝 a fučím 😀 inak dobrú chuť k obedu, ktoré ste ešte neboli 😉

alyce
7. dec 2011

@momamo ja som este neobedovala, zalozila som sunkovy rozok na ranajky a obed v nedohladne, idem piect kura. Asi vyrabujem malemu mikulasa od hladu kym sa to upecie 🙂

palculienka2011
7. dec 2011

vedeli ste, ze slonica je tehotna 22 mesiacov?? to len aby rec nestala 😀

momamo
7. dec 2011

@alyce 😀 ja som mala teraz na obed kurca,,ale len stehienko😀 take chute na sladke ...????? ja som dnes od rana zjedla 6 keksikov😀

sussi29
7. dec 2011

😀 😀 😀