icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
15. jún 2012

@kikaneu moja, aspon vies ze vies byt tehu, proste asi je dobre co sa stalo, lepsie teraz ako kebyže uz mas brucho a zistia nieco zle. Ale aj tak ta obdivuje, taketo veci cloveka len posilnia. Neboj bude dobre...vid purinka

azzura
15. jún 2012

@fifitko25 ahoj, zajtra, ale ja som tento cyklus bez liekov, lebo minule som mala cystu, bola som z clostilu prestimulovana

azzura
15. jún 2012

@mattuliatko30 dakujem. A co ti vlastne povedal, preco mas take kratke cykly? A ten lutein zaberie??

fifitko25
15. jún 2012

@mattuliatko30 Ano doma, ležím a čakám do pondelka, potom idem na kontrolu... Ak sa to nezlepsilo, tak isto nemocnica a možno aj šitie ☹

mattuliatko30
15. jún 2012

@azzura nepovedal mi nič..nevidel nič..ani ,že má mrcha prísť..pritom by mala v útorok...tak neviem čo to spôsobuje...že tak skoro príde...no malo by to predlžiť...berie sa to od 16dc..10 dní...dnes som 2deň, takže teoreticky ms príde až 26cca

horseshoe
15. jún 2012

@mistisa no moja, mne sa na tom testiku, co si tu hodila vidi, ze mozes buchnut sampus 😀 😀 😀 😀 vlastne nieeee, tehulky nemozu alko 😀 😀 😀 😀 tak nech si da tvoj drahy aj za teba 😉 😉 😉 😉

mattuliatko30
15. jún 2012

@fifitko25 juj..tak uvidíš..poctivo lež..a snáď sa to napraví... 🙂

fifitko25
15. jún 2012

@azzura viem že si bola bez liekov 😉 super že narástol aj tak 😉 a to robia ak v sobotu? Super 🙂 potom ale hned necestuj, radšej si niekde posedte s mm, nech sa to uchyti 😉

kikaneu
15. jún 2012

@azzura to hej, len neviem či je to výhoda alebo nevýhoda, že to viem.....to hej, to som si aj ja vravela, že ak sa to už malo stať, tak lepšie teraz na začiatku.....vždy si na ňu spomeniem 😉

fifitko25
15. jún 2012

@mattuliatko30 dúfam aj ja 😅

azzura
15. jún 2012

@mattuliatko30 no som zvedava ci to zaberie 😠

mattuliatko30
15. jún 2012

@azzura no malo by..len aby sa to aj upravilo, nie že vysadím..a zase budem na tom ako som..ale tak meriam aj preto, aby som vedela kedy ms príde 🙂

azzura
15. jún 2012

@fifitko25 jasne, akurat som zistila že sa v GF stretneme s gelinkou 🙂 ona ide zajtra na kotrolu 😀

azzura
15. jún 2012

@kikaneu drž sa a hlavu hore, do konca roka si tehu a mozno aj skor...ved idu prazdniny a dovolenky 😝

azzura
15. jún 2012

@mattuliatko30 vsak uvidis, este je skoro nejake zavery robit, musis tomu verit 🙂

fifitko25
15. jún 2012

@azzura super 🙂 tak sa stretnete osobne, Pozdravuj ju 😉

zuzanka9999
15. jún 2012

@moni1007 ved prave aj ja som si robila nadeje vcera ked som mala ducha ale naozaj tym testom netreba verit. mam ponaucenie do buducna ze nebudem testovat pokial mrcha nepride minimalne tyzden🙂 zbytocne sa clovek navnadi a namota a potom sa cely den sleduje ci je nieco inak na tele nejake priznaky a dufam ze som si to nemyslela az tak ze som tehu ze kvoli tomu mi mrcha neprisla, dufam ze dojde cim skor nech sa mozeme zasa skusit snazit o mimco.

kikaneu
15. jún 2012

@azzura ďakujem mojka, no ja mám ešte čas....chcem, aby si ty bola do konca roka tehu a čo do konca roka, už v tomto cykle 😉

azzura
15. jún 2012

@fifitko25 ok, odovzdam

azzura
15. jún 2012

@kikaneu dakujem......haha čo staršie maju prednosť 😀 😀 . Vieš ja som sa uz s tym vsetkym nejak zmierila, čo ma byť bude a opačne

kikaneu
15. jún 2012

@azzura nieže prednosť 🙂 ale ja sa nejdem snažiť, tak by som nemala otehu, teda šanca je minimálne.....u teba je to pravdepodobnejšie 😉

azzura
15. jún 2012

@kikaneu už ani ja sa nejak nesnazim, iba využivam šancu 🙂 Teraz mam dilemu kedy si pichnut pregnyl, lebo vacsinou mi zaberie do 12 hod, ale ked som bola na 1.IUI tak do 1 hodky ....tak to bola ovu moc skoro 😠

kikaneu
15. jún 2012

@azzura hmm, tak v tomto ti ja teda neporadím.... 😉 hm, to pri tom prvom bolo riadne blbé potom 😒

moni1007
15. jún 2012

@zuzanka9999 no vsak to. coraz viac bab ma duchov na teste a amrcha nakoniec pride...ja tiez uz nebudem testovat skor, vcera rano som testovala najma kvoli tym predoperacnym vysetreniam,lebo tam mal byt aj ten rtg. a lepsie by sa mi vysvetlovalo, ze som tehu,ak by som mala ducha na teste..ale nastastie som nemusela nic vysvetlovat, lebo som mala v karte napisane,ze chcem otehotniet...a neboj, mrchu si si neoddialila svojimi pocitmi 🙂

azzura
15. jún 2012

@kikaneu vsak nejak bude

kikaneu
15. jún 2012

@azzura asi tak....a my sa už len musíme zmieriť s tým, že ako

azzura
15. jún 2012

@kikaneu pravda velka.... čo nam ine ostava ... hold o tom je zivot

kikaneu
15. jún 2012

@azzura tak, tak 😉

azzura
15. jún 2012

@kikaneu dnes sme nejak filozoficky naladene 😀

majka748
15. jún 2012

@mistisa budem očakávať správy 😀 , snažím sa pracovať, rozložila som si po stole papiere a snažím sa v tej kopy papierov nejak vyznať 😀