Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 dakujem. A co ti vlastne povedal, preco mas take kratke cykly? A ten lutein zaberie??
@mattuliatko30 Ano doma, ležím a čakám do pondelka, potom idem na kontrolu... Ak sa to nezlepsilo, tak isto nemocnica a možno aj šitie ☹
@azzura nepovedal mi nič..nevidel nič..ani ,že má mrcha prísť..pritom by mala v útorok...tak neviem čo to spôsobuje...že tak skoro príde...no malo by to predlžiť...berie sa to od 16dc..10 dní...dnes som 2deň, takže teoreticky ms príde až 26cca
@azzura no malo by..len aby sa to aj upravilo, nie že vysadím..a zase budem na tom ako som..ale tak meriam aj preto, aby som vedela kedy ms príde 🙂
@mattuliatko30 vsak uvidis, este je skoro nejake zavery robit, musis tomu verit 🙂
@moni1007 ved prave aj ja som si robila nadeje vcera ked som mala ducha ale naozaj tym testom netreba verit. mam ponaucenie do buducna ze nebudem testovat pokial mrcha nepride minimalne tyzden🙂 zbytocne sa clovek navnadi a namota a potom sa cely den sleduje ci je nieco inak na tele nejake priznaky a dufam ze som si to nemyslela az tak ze som tehu ze kvoli tomu mi mrcha neprisla, dufam ze dojde cim skor nech sa mozeme zasa skusit snazit o mimco.
@zuzanka9999 no vsak to. coraz viac bab ma duchov na teste a amrcha nakoniec pride...ja tiez uz nebudem testovat skor, vcera rano som testovala najma kvoli tym predoperacnym vysetreniam,lebo tam mal byt aj ten rtg. a lepsie by sa mi vysvetlovalo, ze som tehu,ak by som mala ducha na teste..ale nastastie som nemusela nic vysvetlovat, lebo som mala v karte napisane,ze chcem otehotniet...a neboj, mrchu si si neoddialila svojimi pocitmi 🙂

@kikaneu moja, aspon vies ze vies byt tehu, proste asi je dobre co sa stalo, lepsie teraz ako kebyže uz mas brucho a zistia nieco zle. Ale aj tak ta obdivuje, taketo veci cloveka len posilnia. Neboj bude dobre...vid purinka