Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa no uvidíš.....ale tak mohlo by byť tehu nie??? 🙂 🙂 🙂 tak daj isto vedieť..hneď po kontrole..ešte sem nakuknem kolo 15tej
@mattuliatko30 veru mohlo by byt 😉 akurat cestujeme a je mi dobre zle ti poviem ☹ a.podbrusko s krizami to ani nehovorim a toci sa mi hlava asi mi bude musiet mm zqstavit.fuj. hned napisem 😉
@mistisa No držím palce aby všetko bolo ok a aby si už konečne nemala len ducha ale krásne // Už sa neviem dočkať toho až budeš tehu 😀 Ty si taká moja inšpirácia nevzdávať sa 🙂
@mistisa juj..tak dobre dorazte.....a nech si čím skôr vybavenááááá...budem čakááááť 🙂 😉 😉 😉 😉
@penelope111 joj si zlata 😉 dakujem mojka urcite dam hned vediet 😉 je mi dobre zle uz nech sme tam.mne nikdy nerobilo cestovanie problem hm co toto ma dnes znamenat nechapem 😕
tehu nie som ale cita mi roby problem je velka je tam aj niaky zapal zajtra idem na sono
@moni1007 ahoj, no škoda, že nakoniec došla tá mrchaňa hnusná....ale zas budeš ju mať o chvíľku z krku a môžte sa snažiť znovu a aj schudneš, neboj nič 🙂
@mistisa ten tvoj graf je taký pekný 🙂 držím prsty 😉
ja mám dnes doma manžela ešte, takže máme pohodový deň, večer prídu naši z dovolenky, tak dúfam, že tie posledné dva koláčiky čo som im nechala pred tým mojím mlsným chlapom ustrážim 🙂
@moni1007 vsimla som si ze ta tu povzbudzuju na chudnutie...podla mna to vobec nepotrebujes 😉 😉 😝
@mistisa moja akoooo?????čakám tu......idem rýchlo na masáž...a potom sa sem rýchlo ešte zapnem kým pôjdem domov..dúfam,že už nájdem dáke dobré správičky 😉 😉
@mattuliatko30
@penelope111
@danjelca
@fifitko25
@azzura
@moni1007
@zuzanka9999 tak babenky ani ma nepozeral napisal lieky a na 3 DC clostyl od 5 Dc merional injekcie za ktore som nechala 60 eur v lekarni a na 11 DC kontrola na foliky.ale kupila som test tak urobim ked pridem domov.a ze je vraj mala pravdepodobnost ze bola tento cyklus ovula.a povedala som mu aj to ze som bola u mojej a videla tekutinu a on ze moze byt ale je to mala pravdepodobnost nechapacka ☹
@mistisa pocuj a mna pri clostile nebude kontrolovat. Nie je to nebezpecne, nemoze sa mi nievo stat? Myslim s vajecnikmi?
@mistisa Slovenské zdravotníctvo ☹ Nevšímaj si to a riaď sa podľa seba sama budeš vidieť či je test pozitívny a žiadne lieky neber kým si nebudeš 100 % istá. Ja osobne si myslím, že tí duchovia musia niečo znamenať. Takže pekne testík a uvidí sa 🙂
@mistisa moja...a to čo?????...urob domka testík..kašli na neho.....držím palčeky
@mistisa Nádej umiera posledná, aj lekári sa môžu mýliť. Mne na jeseň lekárka tiež tvrdila po sone (nedostala som MS po vysadení HAK), že mám nefunkčné vaječníky, nedorastajú mi foliky, neovulujem, nemám skoro žiadnu sliznicu v maternici, pichla mi hneď dve vyvolávačky...a ja som bola už vo 4. TT ☹

@azzura jasné, že nie 🙂 dobre urobil a dúfam, že si aspon pol hodinku sedela a očumovala ľudí 😀