icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
18. jún 2012

@azzura jasné, že nie 🙂 dobre urobil a dúfam, že si aspon pol hodinku sedela a očumovala ľudí 😀

mistisa
18. jún 2012

@franzziska noooo mala ale som sa nedostala 😅 😅

danjelca
18. jún 2012

@mistisa ahoj no čo ? ideš robiť test?🙂 Už si 13 DPO?

mistisa
18. jún 2012

@danjelca ajoj ano ano ale nemam kupenky este 😅 😅 musim do lekarne zabehnut 🙂 ale sa aj bojim hm. ale tak uz by mohlo nieco ukazat ci? na 13 DPO snad ano ak tam nieco je 🙂 teplotka je pekna tak uvidime 🙂

azzura
18. jún 2012

@fifitko25 noooo 😀 ale mrle ma žrali pri tom, už som chcela byt doma 😀 😀 😀

danjelca
18. jún 2012

@mistisa ano jasne bež do lekárne🙂Už ak si mala predtým duchov tak dnes bude silnejší. juj, držím ti palce!

azzura
18. jún 2012

@franzziska cau, ako ziješ??

azzura
18. jún 2012

teplooooooooooooooo

mistisa
18. jún 2012

@danjelca no uvidime 😉😉 veru mohol by byt 😉😉 no uvidime mrchovske bolesti mam stale hm tak uvidime co z toho bude 😉

mattuliatko30
18. jún 2012

@mistisa no uvidíš.....ale tak mohlo by byť tehu nie??? 🙂 🙂 🙂 tak daj isto vedieť..hneď po kontrole..ešte sem nakuknem kolo 15tej

mistisa
18. jún 2012

@mattuliatko30 veru mohlo by byt 😉 akurat cestujeme a je mi dobre zle ti poviem ☹ a.podbrusko s krizami to ani nehovorim a toci sa mi hlava asi mi bude musiet mm zqstavit.fuj. hned napisem 😉

penelope111
18. jún 2012

@mistisa No držím palce aby všetko bolo ok a aby si už konečne nemala len ducha ale krásne // Už sa neviem dočkať toho až budeš tehu 😀 Ty si taká moja inšpirácia nevzdávať sa 🙂

mattuliatko30
18. jún 2012

@mistisa juj..tak dobre dorazte.....a nech si čím skôr vybavenááááá...budem čakááááť 🙂 😉 😉 😉 😉

mistisa
18. jún 2012

@mattuliatko30 dakujeme uz sme za trnavou 😉😉

mistisa
18. jún 2012

@penelope111 joj si zlata 😉 dakujem mojka urcite dam hned vediet 😉 je mi dobre zle uz nech sme tam.mne nikdy nerobilo cestovanie problem hm co toto ma dnes znamenat nechapem 😕

anka52
18. jún 2012

tehu nie som ale cita mi roby problem je velka je tam aj niaky zapal zajtra idem na sono

kikaneu
18. jún 2012

@moni1007 ahoj, no škoda, že nakoniec došla tá mrchaňa hnusná....ale zas budeš ju mať o chvíľku z krku a môžte sa snažiť znovu a aj schudneš, neboj nič 🙂
@mistisa ten tvoj graf je taký pekný 🙂 držím prsty 😉
ja mám dnes doma manžela ešte, takže máme pohodový deň, večer prídu naši z dovolenky, tak dúfam, že tie posledné dva koláčiky čo som im nechala pred tým mojím mlsným chlapom ustrážim 🙂

franzziska
18. jún 2012

@moni1007 vsimla som si ze ta tu povzbudzuju na chudnutie...podla mna to vobec nepotrebujes 😉 😉 😝

mattuliatko30
18. jún 2012

@mistisa moja akoooo?????čakám tu......idem rýchlo na masáž...a potom sa sem rýchlo ešte zapnem kým pôjdem domov..dúfam,že už nájdem dáke dobré správičky 😉 😉

mistisa
18. jún 2012

@mattuliatko30
@penelope111
@danjelca
@fifitko25
@azzura
@moni1007
@zuzanka9999 tak babenky ani ma nepozeral napisal lieky a na 3 DC clostyl od 5 Dc merional injekcie za ktore som nechala 60 eur v lekarni a na 11 DC kontrola na foliky.ale kupila som test tak urobim ked pridem domov.a ze je vraj mala pravdepodobnost ze bola tento cyklus ovula.a povedala som mu aj to ze som bola u mojej a videla tekutinu a on ze moze byt ale je to mala pravdepodobnost nechapacka ☹

azzura
18. jún 2012

@mistisa fiham tak k tomuto nemam slov. Rano si sprav test....vsak uvidiš ako nakoniec dopadnes 😉

zuzanka9999
18. jún 2012

@mistisa pocuj a mna pri clostile nebude kontrolovat. Nie je to nebezpecne, nemoze sa mi nievo stat? Myslim s vajecnikmi?

fifitko25
18. jún 2012

@mistisa skús test, prečo by nebola ovula?? Však foliky boli 😉

penelope111
18. jún 2012

@mistisa Slovenské zdravotníctvo ☹ Nevšímaj si to a riaď sa podľa seba sama budeš vidieť či je test pozitívny a žiadne lieky neber kým si nebudeš 100 % istá. Ja osobne si myslím, že tí duchovia musia niečo znamenať. Takže pekne testík a uvidí sa 🙂

mattuliatko30
18. jún 2012

@mistisa moja...a to čo?????...urob domka testík..kašli na neho.....držím palčeky

danjelca
18. jún 2012

@mistisa no divný prístup to si je akože na 100% istý že nebola ovulácia a to ako si môže byť?A z čoho ten duch? nato čo povedal? nevyflákol sa nato tak náhodou?:/

franzziska
18. jún 2012

@mistisa ja stale hovorim ze lekari bleeee 😔 😔

fliacik
18. jún 2012

@mistisa Nádej umiera posledná, aj lekári sa môžu mýliť. Mne na jeseň lekárka tiež tvrdila po sone (nedostala som MS po vysadení HAK), že mám nefunkčné vaječníky, nedorastajú mi foliky, neovulujem, nemám skoro žiadnu sliznicu v maternici, pichla mi hneď dve vyvolávačky...a ja som bola už vo 4. TT ☹

iwi9
18. jún 2012

@mistisa bleee joj ti lekari.. testni a budes vediet...tak som dufala, ze nam sem napises pozitivne spravy ked prides od doktora... ale este nie je nic stratene 😉

iwi9
18. jún 2012

@fifitko25 och takze este nevies na com si? dufam, ze doktor ta potesi a povie, ze vsetko je super 🙂