icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

luszia
19. jún 2012

@iwi9 No tiez som rada, ze som to riesila, lebo v mojom pripade nebola ovulacia, cize mi ju vyvolali, a mali sme planovane milovanie 🙂 ale uzili sme si to ako normalne, nejak som nemyslela na to, ze teraz by to mohlo vyjst, a sama som prekvapenaaaaa 🙂

iwi9
19. jún 2012

@luszia tak to je super 🙂 hlavne ze to vyslo... 🙂

kikaneu
19. jún 2012

čaute kočky, nemala som celý deň čas, tak sa rýchlo pochváľte, že čo je nové 🙂

luszia
19. jún 2012

@iwi9 Tak tak, len teraz budem netrpezlivo cakat, ako sa to bude vyvijat a budem si to kazdopadne vychutnavat, konecne si budem moct dat aj slaninu 🙂

iwi9
19. jún 2012

@luszia a doteraz si nemohla slaninku?

iwi9
19. jún 2012

@kikaneu ahoj 🙂 pribudla nam tu tehulka... 🙂 @luszia

luszia
19. jún 2012

@iwi9 Nie nemohla som, kvoli zvysenym pecenovym testom, ale tak nebudem to zas prehanat, kto vie ake chute budem mat 🙂

kikaneu
19. jún 2012

@iwi9 jééééj, super
@luszia blahoželám 🙂 a držím prsty nech je to úspešné a pohodové tehu 😉

mistisa
19. jún 2012

@zuzanka9999 ano micik vrchny ovu spodny tehu 🙂 🙂 a som 38 DC 🙂

mistisa
19. jún 2012

@henryka nooo vrchny testik je ovu testik a spodny testik je tehu 🙂 teraz som na cakacke sama neviem na com som hm. teplotky mam pekne ale na tehu sa akosi nechce objavit silnejsia palicka ☹ a vy kolko snazilkujete?

mistisa
19. jún 2012

@iwi9 no vrchny je ovu a spodny tehu.kaslem na to uz aspon miniem tie drahe injekcie 😀 😀 a to uz vide 🙂 🙂

mistisa
19. jún 2012

@red_kika ten zeleny je ovu 🙂 modry je tehu 🙂

luszia
19. jún 2012

@kikaneu Ďakujeeeem, ja len dufam, že to pojde ako hodinky, a budem si to pekne užívať 🙂

mistisa
19. jún 2012

@luszia co to citam? co to citam? mame novu tehulienku? gratulujeeeeeeeem 🙂 🙂 to je super 🙂

mistisa
19. jún 2012

@fifitko25 moja super joj ja som rada moc moc 🙂 tak pekne oddychuj a pekne kludik 🙂 joj super 🙂 to som radad takze vsetko oki 🙂

kikaneu
19. jún 2012

@luszia veľmi ti to prajem 😉

luszia
19. jún 2012

@mistisa Ahojky, no dnes som 34DC, 17dni po ovulke, a 2testy pozitivne(su v albume), takze sa zadarilo, ale nemam to potvrdene este od doktora, sice dnes som bola u doktorky , ktora zastupuje mojho,lebo je na dovolenke, a pozeraala ma cez UTZ ale nic tam nebolo vidiet, ale isla som tam hlavne kvoli tomu aby som vedela, ci si mam nasadit DUPHASTON, takze asi tak , a v pondelok idem k svojmu doktorovi,,,

luszia
19. jún 2012

@kikaneu Si zlata, dakujem, 🙂 🙂 takze tvoje rady s lanovymi semienkami zabrali 🙂

mistisa
19. jún 2012

@luszia no super silno budem drzat palceky aby to potvrdil a potom ta poprosim o trosku virusikov 😀 😀 😀

kikaneu
19. jún 2012

@luszia to som rada 🙂

luszia
19. jún 2012

@kikaneu Aj ja a velmi , ved aj vdaka MK sa nam zadarilo, vela rad som si zobrala odtial to 🙂

kikaneu
19. jún 2012

@luszia ja tiež.....a dám ti ešte jednu, neprajem ti nič zlé, ale ak by sa ti vyskytlo špinenie alebo krv, utekaj na pohotovosť alebo k lekárovi svojmu 😉

luszia
19. jún 2012

@mistisa Jasne, hned jak to budem mat potvrdene, poslem sem mega virus,,, 😀

luszia
19. jún 2012

@kikaneu No dufam, ze sa nic take nestane, preto vlastne mam aj ten Duphaston, to by malo zabranit spineniu, a mam aj vitaminy, ale strastne velke poucenia od mojjej maminy, tak budem ju musiet posluchnut 🙂

kikaneu
19. jún 2012

@luszia to som rada, dávaj na seba pozor 😉

horseshoe
19. jún 2012

@fifitko25 super 🙂 🙂 🙂 tesim sa, ze ti to dobre dopadlo a prajem, aby ti tehulkovanie slo hladko bez podobnych neprijemnosti. samozrejme, davaj si pozor a setri sa, ale to ty vies 😉 😉 😉 😉

svintekova
19. jún 2012

Ahojte kočky, dnes 2DC 😀 . Mrche sa konečne uračilo dorazit na 45DC, ja si myslim,že meškanie sposobilo aj stres z letu a horučavy tu na SK. V pondelok sa vraciam do Dublina tak sa opat s mm možme pustit do snažilkovania. A vy čo mate nove?

kikaneu
20. jún 2012

@svintekova ahoj, 45 dní, fúha....ja som dnes 32DC a tiež mrcha nikde....tak stále čakám, no už by mohla prísť....
no a s tými horúčavami máš pravdu, je to na nevydržanie.....tak prajem úspešné snažilkovanie 😉

mattuliatko30
20. jún 2012

@mistisa ahoj moja...ako sa máš?...čo nové?...ideš ešte aj dnes testnúť?

mattuliatko30
20. jún 2012

Pekné slnečné ráno..želám ....stred týždňa...už aby bol veru piatok... 🙂 čo máte nové babuľky?