Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa Ahojky, no dnes som 34DC, 17dni po ovulke, a 2testy pozitivne(su v albume), takze sa zadarilo, ale nemam to potvrdene este od doktora, sice dnes som bola u doktorky , ktora zastupuje mojho,lebo je na dovolenke, a pozeraala ma cez UTZ ale nic tam nebolo vidiet, ale isla som tam hlavne kvoli tomu aby som vedela, ci si mam nasadit DUPHASTON, takze asi tak , a v pondelok idem k svojmu doktorovi,,,
Ahojte kočky, dnes 2DC 😀 . Mrche sa konečne uračilo dorazit na 45DC, ja si myslim,že meškanie sposobilo aj stres z letu a horučavy tu na SK. V pondelok sa vraciam do Dublina tak sa opat s mm možme pustit do snažilkovania. A vy čo mate nove?
@svintekova ahoj, 45 dní, fúha....ja som dnes 32DC a tiež mrcha nikde....tak stále čakám, no už by mohla prísť....
no a s tými horúčavami máš pravdu, je to na nevydržanie.....tak prajem úspešné snažilkovanie 😉
Pekné slnečné ráno..želám ....stred týždňa...už aby bol veru piatok... 🙂 čo máte nové babuľky?

@iwi9 No tiez som rada, ze som to riesila, lebo v mojom pripade nebola ovulacia, cize mi ju vyvolali, a mali sme planovane milovanie 🙂 ale uzili sme si to ako normalne, nejak som nemyslela na to, ze teraz by to mohlo vyjst, a sama som prekvapenaaaaa 🙂