Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa tak to sa tesim a drzim ti palceky, dufam ze ten tvoj duch zosilnie a budes najstastnejsi clovek. Daj mi potom vediet, budem cakat. Normalne som na ihlach ako to u teba dopadne a jasne ze aj u mna. Neviem ti poslat tehu testy nemam ich uz. Daj potom vediet a teraz si idem pozruet tvoj tehu test. Zatial pa
@mattuliatko30 ahoj, grafík super, obdivujem ta, že ešte netestuješ, viem, že berieš lutenyl, aleeeeeee 🙂 teplotky krásne, myslíš, že je to z neho takto 🙂
@moni1007
@zuzanka9999 ajojte koceny a co ste vy stratene dievky moje? co je s vami? ako sa mate? 🙂 a co nove?
@iwi9 Ano,žijem v Dubline. Ved si to slovenské počasie užívam-to teplo a slniečko 😀
@fifitko25 Ahoj moja, ved si to teplučko užívam. No ta moja mrcha ma už 2 cykly takto natahuje ☹ , ale začnem pit alchemilku-tak snad to pomoze. Neboj už čoskoro budeš citit riadne kopančeky od drobčeka 😉
@melisaaa no testla som pred 3dňami.a nič..takže rátam ,že to je z liekov..neviem uvidím keď vysadím v sobotu mám poslednú..ako sa teplota zachová...
@azzura no ja tu mám celkom chládoček..aj ventilátor... 🙂 ako grafíkuješ???
@azzura krásne si hore 😉 😉 moja to už musí byť víťaznéééé ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ale beriem tie lieky tak uvidím čo potom
@mattuliatko30 ja mam vzdy ukazkove grafy, mna to teraz ani nebavy merat, lebo budem stale hore, ono je dolezita teplota až koncom buduceho tyzdna. Akurat dopijam anannasovy dzus 🙂
Ale aj ty mas super graf, som zvedava ked vysadis tabletky co sa ti spravi s teplotou.
@azzura no to som zveadavá aj ja 😉 ale aspoň raz mám krásne teplotky...síce asi tým teplom...ale nevadí 😉 😉
@mattuliatko30
@azzura
@fifitko25
@kikaneu ajojte kocky nezdviha mi sestricka stale tel. ☹ ale aha teplotka 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a test ja neviem hm skusim odfotit ale asi nic nechapem ☹

@henryka ano ano ja som dnes mala taky najlepsie viditelne dala som aj do albumu foto 😉 kukni 😉😉 no mojka ja som tak isto na tom tiez mrcha nedosla mam ducha a tak hm.daj foto mas? Som zvedava 😉😉😉 budem drzat palceky aby to vyslo 😉😉