icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
20. jún 2012

@henryka ano ano ja som dnes mala taky najlepsie viditelne dala som aj do albumu foto 😉 kukni 😉😉 no mojka ja som tak isto na tom tiez mrcha nedosla mam ducha a tak hm.daj foto mas? Som zvedava 😉😉😉 budem drzat palceky aby to vyslo 😉😉

henryka
20. jún 2012

@mistisa tak to sa tesim a drzim ti palceky, dufam ze ten tvoj duch zosilnie a budes najstastnejsi clovek. Daj mi potom vediet, budem cakat. Normalne som na ihlach ako to u teba dopadne a jasne ze aj u mna. Neviem ti poslat tehu testy nemam ich uz. Daj potom vediet a teraz si idem pozruet tvoj tehu test. Zatial pa

melisaaa
20. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj, grafík super, obdivujem ta, že ešte netestuješ, viem, že berieš lutenyl, aleeeeeee 🙂 teplotky krásne, myslíš, že je to z neho takto 🙂

mistisa
20. jún 2012

@henryka dakujem moja dufam aj ja 🙂 a budem aj tebe moc moc drzat palceky 🙂 🙂 😉 😉

mistisa
20. jún 2012

@moni1007
@zuzanka9999 ajojte koceny a co ste vy stratene dievky moje? co je s vami? ako sa mate? 🙂 a co nove?

svintekova
20. jún 2012

@iwi9 Ano,žijem v Dubline. Ved si to slovenské počasie užívam-to teplo a slniečko 😀

svintekova
20. jún 2012

@fifitko25 Ahoj moja, ved si to teplučko užívam. No ta moja mrcha ma už 2 cykly takto natahuje ☹ , ale začnem pit alchemilku-tak snad to pomoze. Neboj už čoskoro budeš citit riadne kopančeky od drobčeka 😉

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa ahoj moja...testovala si aj dnes? 🙂 už si volala doktorke?

fifitko25
21. jún 2012

@mistisa ahoj micka, tiež som zvedavá ako to je s tebou dnes 😉

kikaneu
21. jún 2012

@mistisa aj ja som zvedavá 🙂

mattuliatko30
21. jún 2012

@melisaaa no testla som pred 3dňami.a nič..takže rátam ,že to je z liekov..neviem uvidím keď vysadím v sobotu mám poslednú..ako sa teplota zachová...

mattuliatko30
21. jún 2012

baby !!! nespiteeeeee.....slniečko už svietiii 😉 😉

azzura
21. jún 2012

@mattuliatko30 paríme sa v práci, bleeeeeeeeeeeeeee

azzura
21. jún 2012

@mistisa cakaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂

mattuliatko30
21. jún 2012

@azzura no ja tu mám celkom chládoček..aj ventilátor... 🙂 ako grafíkuješ???

mattuliatko30
21. jún 2012

@azzura krásne si hore 😉 😉 moja to už musí byť víťaznéééé ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ale beriem tie lieky tak uvidím čo potom

azzura
21. jún 2012

@mattuliatko30 ja mam vzdy ukazkove grafy, mna to teraz ani nebavy merat, lebo budem stale hore, ono je dolezita teplota až koncom buduceho tyzdna. Akurat dopijam anannasovy dzus 🙂
Ale aj ty mas super graf, som zvedava ked vysadis tabletky co sa ti spravi s teplotou.

melisaaa
21. jún 2012

baby neviete kedy mala ísť mistisa k dokine

mattuliatko30
21. jún 2012

@azzura no to som zveadavá aj ja 😉 ale aspoň raz mám krásne teplotky...síce asi tým teplom...ale nevadí 😉 😉

mattuliatko30
21. jún 2012

@melisaaa neviem....mala len volať..neviem či aj išla..už 😕

azzura
21. jún 2012

@mattuliatko30 a dufam že ste sa snazilkovali 🙂 nikdy nevieš ........... 😀 😀

franzziska
21. jún 2012

@azzura ale ved dneska je lepsi vzduch nie?

mattuliatko30
21. jún 2012

@azzura tak náhoda je blbec 😀 ozaj nevieš čo mistisa?..či už šla ku dr?...som hrozne na ňu zvedavá...dúfam,že jej to vyjde....a čoskoro sa ozve
@mistisa 😉

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30
@azzura
@fifitko25
@kikaneu ajojte kocky nezdviha mi sestricka stale tel. ☹ ale aha teplotka 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a test ja neviem hm skusim odfotit ale asi nic nechapem ☹

red_kika
21. jún 2012

@mistisa no musim povedat ze tie teploty idu kam sa im zachce 😒
az by som povedala ze ovu bola bud 32DC alebo dokonca len vcera

kikaneu
21. jún 2012

@mistisa no ja teda neviem moja, že kedy bola tá ovu, ale na mrchu to teda rozhodne nevyzerá

bubacik5
21. jún 2012

ahojte babenky, co mate nove?

fifitko25
21. jún 2012

@mistisa waaaaau moja, to čo je za grafík 😅 raz hore, raz dole 😅 😅 no asi to chce fakt vyšetrenie u doktora, ale držím palce, aby to tam bolo.... daj foto testu

mistisa
21. jún 2012

@fifitko25
@red_kika
@kikaneu no kocky nechapem hm.som mimo dokina furt neberie hm neviem :-/ uvidime co bude hned ako sa dostanem k pocitacu dam foto 😉