icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa ahoj moja....tak nechápem..veď to musí byť tehu nie???

kikaneu
21. jún 2012

@mistisa si testovala aj dnes?

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa dúfam,že sa dovoláš dr.

mata_ba
21. jún 2012

ahojte 🙂 ako sa mi mate?konecne mam zase cas 🙂

@mistisa mojaaaa,to co toooo??aky vystup...no myslim,ze Pan Bozko ta dobre napina..ale snad s happyendom 🙂

mattuliatko30
21. jún 2012

@mata_ba ahoj moja..ako sa ti darí?..som ťa tu dlho nevidela...čo nové?

azzura
21. jún 2012

@franzziska ale v kancli je fuuj

azzura
21. jún 2012

@mistisa a kebyže ideš rovno k doktorovi a sadnes si do cakarne,.... mas to daleko??

mata_ba
21. jún 2012

@mattuliatko30 ajoj,mas kraaasny grafik,drzim paste,aby to nebolo liekmi...nove?nic...cakam na mrchu..grafik takto,tak neviem co to... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

zuzanka9999
21. jún 2012

@moni1007 ahooooj moja, no prepac ze az teraz odpisujem ale nebola som tu na MK chvilku si oddychnut🙂ako sa mas ja mam dneska 5 DC a pomalicky ale isto konci mrchana🙂)))
@mistisa cauko moja ale tak trosku pauzu som si dala od MK bo chcem trosicku na to nemysliet🙂

mistisa
21. jún 2012

@azzura
@mattuliatko30
@kikaneu
@mata_ba tak babenky dvihla mi to sestricka a mam si zavolat o 13:30 pytala sa ma ci som si robila test a povedala som jej co mi ten vcerajsi urobil a hovorim ze neviem ci neni kazovy a oba ze urcite nie ked vam nahodilo ruzove tak to nieco je.ale ultrazvuk je zbytocne robit bo to neuvidi este ale asi mi zobere krv na hCG tak uvim o pol druhej co mi povedia :-/ som veru zvedava joj 🙂

mistisa
21. jún 2012

@fifitko25 micik dala som spravu kuk sestricka mi to dvihla 😉

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa super moja..aspoň sa pohneš ďalej 🙂)) a kedy budú p otom výsledky??až zajtra?

fifitko25
21. jún 2012

@mistisa jasné, utz je zbytočný ešte, ale krv nepustí, ak tam je tehu, tak z krvi to zistia 😉 😉 mne zistili z krvi na 30 DC a to som bola asi 16 DPO 😉

mattuliatko30
21. jún 2012

@mata_ba no už si dosť ďaleko....32dc.....máš nejaké pocity na mrchu...alebo iné? 🙂))

mata_ba
21. jún 2012

@mistisa supeeer,drzim paste...

@mattuliatko30 nemam praveze...akurat vcera,predvcerom ma pichalo vpravo...dnes nic...a uz par dni som "mokra"dole...ale neviem no....chcem uz mat po mrche ☹ a inak aaaabsolutne nic

zuzanka9999
21. jún 2012

@mistisa a ktory si DC uz? a grafik mas aky?

azzura
21. jún 2012

@mistisa držím palce a kedy budes vediet výsledok??

danjelca
21. jún 2012

@mistisa no konečne budeš vedieť🙂))))

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30 no ak dnes budu brat tak zajtra ak budu brat zajtra tak pondelok 😉😉 no som zvedava moja ale nervy hraju ti poviem :-/

kikaneu
21. jún 2012

@mistisa no tak držím palce moja 😉

mistisa
21. jún 2012

@fifitko25 no ja som dnes 40 DC a 16 DPO tak by to mohlo ukazat.ale sa bojiiiim :-/ hm.a mam podbruskove bolesti az do stehna zas ako ked mas prvy den silnu mrchu :-/ no uvidime co z toho bude 😉

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa juuj..a nedá sa to urýchliť..?myslíš,že by ešte ničnevidela na sone???.veď si už 40dc...myslím,že čosi by mohla..aspoň náznak..či príde ms, alebo nie...či???skús si pýtať sono...ja by som do pondelka asi nevydržala na tvojom mieste.. 😉

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa no mrcha nebude isto z toho 😀 musíš veriť moja......

mattuliatko30
21. jún 2012

@mata_ba myslíš, že ovu bola tento cyklus???či ani nie...

mistisa
21. jún 2012

@mata_ba dakujeeem zlatik som zvedava nervy uz hraju ☹ uvidim no 😉 ked nic tak nepojdem prvy krat sklamana odtial :-/

mistisa
21. jún 2012

@zuzanka9999 no mojka 40 DC a 16 DPO a grafik takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm 🙂

mata_ba
21. jún 2012

@mattuliatko30 ja vobec netusim...tak 36,8 teploty som mavala az po ovulke...ale netusim fakt...

@mistisa juuuj...verim,poznam nervy,ked nevies co a ako ☹ a velmi dobre...musis vsak vydrzat..trpezlivost ruze prinasa

mistisa
21. jún 2012

@azzura no to uvidim ked budem volat zelezi kedy pojdem na krv co mi povie 🙂
@danjelca veru ano sa pohneme zase konecne 😉
@kikaneu dakujem mojka moc moc 😉

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30 no asi nie neviem 😉 no ale som len 16 DPO to neuvidi nic urcite 🙂 no uvidime som zvedava jaj .no ved to ze vybehla teplotka tak dufam ze sa ani neobjavi mrsina 😉

mattuliatko30
21. jún 2012

@mata_ba tak uvidíš kedy dorazí...