Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ajoj,mas kraaasny grafik,drzim paste,aby to nebolo liekmi...nove?nic...cakam na mrchu..grafik takto,tak neviem co to... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@azzura
@mattuliatko30
@kikaneu
@mata_ba tak babenky dvihla mi to sestricka a mam si zavolat o 13:30 pytala sa ma ci som si robila test a povedala som jej co mi ten vcerajsi urobil a hovorim ze neviem ci neni kazovy a oba ze urcite nie ked vam nahodilo ruzove tak to nieco je.ale ultrazvuk je zbytocne robit bo to neuvidi este ale asi mi zobere krv na hCG tak uvim o pol druhej co mi povedia :-/ som veru zvedava joj 🙂
@mistisa super moja..aspoň sa pohneš ďalej 🙂)) a kedy budú p otom výsledky??až zajtra?
@mata_ba no už si dosť ďaleko....32dc.....máš nejaké pocity na mrchu...alebo iné? 🙂))
@mistisa supeeer,drzim paste...
@mattuliatko30 nemam praveze...akurat vcera,predvcerom ma pichalo vpravo...dnes nic...a uz par dni som "mokra"dole...ale neviem no....chcem uz mat po mrche ☹ a inak aaaabsolutne nic
@mattuliatko30 no ak dnes budu brat tak zajtra ak budu brat zajtra tak pondelok 😉😉 no som zvedava moja ale nervy hraju ti poviem :-/
@mistisa juuj..a nedá sa to urýchliť..?myslíš,že by ešte ničnevidela na sone???.veď si už 40dc...myslím,že čosi by mohla..aspoň náznak..či príde ms, alebo nie...či???skús si pýtať sono...ja by som do pondelka asi nevydržala na tvojom mieste.. 😉
@zuzanka9999 no mojka 40 DC a 16 DPO a grafik takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm 🙂
@mattuliatko30 ja vobec netusim...tak 36,8 teploty som mavala az po ovulke...ale netusim fakt...
@mistisa juuuj...verim,poznam nervy,ked nevies co a ako ☹ a velmi dobre...musis vsak vydrzat..trpezlivost ruze prinasa
@mattuliatko30 no asi nie neviem 😉 no ale som len 16 DPO to neuvidi nic urcite 🙂 no uvidime som zvedava jaj .no ved to ze vybehla teplotka tak dufam ze sa ani neobjavi mrsina 😉

@mistisa ahoj moja....tak nechápem..veď to musí byť tehu nie???