Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli mojka kiez by to tak bolo ... ja rano vstanem o 6 a hned spravim o 7 som v praci tak hned budem informovat..... neviem mam zmiesane pocity a som uplne vykolajene z toho dnesnehooo napnutia na zvracanie,esteze nik nebol v praci lebo by som to tresla priamo v kancli do umyvadla 😀 😀 😀 😀 😀
@kikaneu jéééj ty si už pekne ďaleko 🙂 tak ja som dnes 8DC a včera a dnes bola taká istá teplota
a čo bolo zvláštne tak som dnes mala na toaletáku také ako bielový hlien zmiešaný s krvou (prepáč za výraz) a to som dva dni po mrche 😕 a pravý vaječník pobolieval , tak ale včera neboli žiadne orgie len klasika, tak už fakt neviem 😨
@momamo držím moc silno palúšky na zajtrajšie testovanie 😵
@momamo jeeej tak ty uz zajtra testnes?? supeeeer, toto bude najdlhsia noc v tvojom zivote 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 boze ani mi nevrav a to som este dnes sama doma do rana joj, sa zblaznim a nebolo by dobre aj este dnes vecer testnut???
@purina12345 dakujem 😉 🙂
@momamo radsej fakt pockaj, zbytocne sa vynervacis a pritom mozes byt tehu, len ti to este dneska nemusi ukazat a pokazis si noc, duplom, ked si sama doma 😉 raaano mudrejsie vecera
@palculienka2011 dakujem mas pravdu vydrzim do rana,,kocky na chvilku vas opustam, vecer sa hlasim🙂))) mozme si spravit pekny babsky vecer 😀 😀 😀
@momamo mozme, moj dojde az o deviatej...idem nieco splasit do chladnicky 😀
baaaabyyyy, ten moj ma normalne prekvapil, dosiel domov (mal ist s chalanmi do sauny) s kytickou v ruke, ze zena mu je prednejsia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak aby ste ma necakali 😀
@momamo drz sa zajtra, moc na teba myslim 😉
Tak baby bola som v socialnej poistovni - bola tam veeeľmi neprijemna pani 😠 , ktora ma jednoducho odbila tym že ešte sami nevedia ako to všetko bude s tym platenim dobrovolneho pripoistenia, jedine čo mi vedela povedať je že ked si to začnem platiť tak budem platiť stale iba max.50 eur vo februari sa mi nezvyši .. @purina12345 takže pre teba nemam žiadne nove infošky lebo bola veeeľmi skupa na slovo ,.,. čiže teraz neviem čo mam robiť či pripistiť alebo čo ?
@vardzikova ahojky, a ty uz si si zacala platit?
@vardzikova nevadí, viem si predstaviť aká bola nepríjemná, ja si stále myslím že sa ti to oplatí lebo budeš platiť 50€ a máš čas aj na snažilkovanie ak neni inak 🙂
@bubacik5 ešte nie 😖 a preto neviem či mam alebo nie
@purina12345 a ak by nááááhodou to nevyšlo aj v tej ochrannej lehote tak sa hodim na marodku aby sa mi vratilo aspon to čo som do toho investovala 😎 ale najradšej by som bola keby sa mi to podarilo skôr
@purina12345 : ja som uz z toho DNP taka popletena,ze uz nerozumiem ani slovu..uz si si ho aj platila,potom zrusila,potom som chcela zacat zas,kym neoznamili tie novinky a teraz netusim..ak by to bolo aktualne asi k tebe dojdem po rady 🙂
@delideli no ved ona je v tom taka nadupana 😎 😎 😎 😎 a ty si ho teraz neplatiš?
@vardzikova jaaaj. sak ktovie kolko bude stat ten balicek. ja uz mam splnenych 270 dni a mne sa to konci k 31.1.2011...my bolo povedane, ze ked dovtedy neotehotniem tak nemam narok na peniazky ☹ tak tiez rozmyslam ze ci si mam platit po novom...
@bubacik5 ale ved keby si nahodou neotehotnela 😠 tak sa hod aspon na marodku 😖 a ktory DC si?
@vardzikova : teraz nie..platila som ho vlastne len mesiac a potom som ho zrusila,lebo to vyzeralo,ze ho zrusia,no a potom sa okolo toho roztocil ten humbuk,ze uz netusim ci treba ci nie..
@delideli ja viem iba toľko čo som sa dočítala na jednej stránke, dávala som tu link možno dve strany dozadu
a ty si vlastne ako na tom? teraz si teda nič neplatíš?
@vardzikova 🙂 ale no, nepovedala by som, sama by som ešte potrebovala poradiť
@bubacik5 ja som tak isto na tom ako ty, najlepšie je pre nás otehotnieť do konca januára a ak sa nepodarí treba ísť na aspoň na maródku do 7.2. 2012, po novom by to vychádzalo na nehoráznych 350€
@delideli jaaaj tak ked si si prečitala moju spravičku ktoru som pridala tak ak by si sa pripoistila ešte v tomto roku tak budeš platiť stale iba max.50 eur pretože od februara to chcu zvyšiť , ja už mam doma papiere ale ešte stale uvažujem
@vardzikova no ale ked pojdem na marodku budem dostavat max. do 7.2.2012.....a teraz na sviatky sa mi neda...a mam frmol v praci, ze tam musim byt.....16DC
@delideli tak to sa môžeš zasa nahlásiť a budeš platiť 270 dní 50€ ak tam nemáš započítanie zamestnanie, a do tých 270 dní musíš otehotnieť aby si dostávala materskú a marodku by si mala ale vyplácanú z minimálneho vymeriavacieho základu
@bubacik5 nie, ty máš ochrannú lehotu do 7.12. tak ak ťa vypíše povedzme na rizikové do toho dátumu bude ti vyplácané z maximálneho VZ do ukončenia marodky

boze a tej buducej tehu gratulujem skoro som zabudla, ved 2 dni meska ci nie 😀 😀 😀 😀