Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 moja a ta suma 350 Eur je suma začo len za to dobrovolne poistenie k materskej dovolenke alebo ako? lebo ja som z toho uuuuplne chora 😝 😀
ahojte, co sa tyka DNP tak prave buduci tyzden koncim 270 dni, co sa tyka tych novych informacii, uz som z toho cela domylena... 😠
@purina12345 ked sa hodim to toho terminu na marodku tak mi budu vyplacat dovtedy do kedy budem na nej?
@bubacik5 jaaaj takže aj by si to využila ale aj nemôžeš ja to poznam s tym marodovanim tak odkladam každu jednu chripku ale raz nato doplatim určite 😠
@bubacik5 jooj ani mi nehovor, tiež som s toho na cucky, ten tlak v podvedomí že sa to teraz musí podariť je hrozné, preto by som chcela zistiť čo sa dá ešte urobiť pre to aby sa to dalo nejako využiť 😒
@vardzikova to už je nový balíček, teraz je to samostné a po novom tam bude dôchodkové aj toto a tiež poistenie v nezamestnanosti, ale v tvojom prípade sa určite oplatí uzatvárať tento starý a nie nový
@bubacik5 áno, aj keby si išla len na chrípku a budeš do konca februára tak ti bude riadne vyplatená
@vardzikova tak tak napodobne...ale mali by sme si davat pozor, hlavne teraz ked sa snazime
@purina12345 no jasne ved kto by už platil 350 Eur ? to by sa mi ani neoplatilo 😖
@purina12345 no, dni utekajú 🙂 hm, čudné, ja tiež neviem, že čo by to mohlo byť
@l_e_n_o_c_k_a tak keď už budeš spĺňať 270 dní ku koncu januára tak sa ti DNP ruší a máš 7 dňovú ochranu na PN a 8 mesačnú na materskú, tak treba silno snažilkovať
a ta ochranna doba je co? a ako dlho trva?
@purina12345 ved to, ze sa musi podarit...a uz len kvoli tomu sa nepodari...a budes si platit dalej? kolko to bude? lebo mne zo socialky pisala tetka, ze ak sa mi nepodari do toho terminu otehotniet tak najneskor do 28.2. sa mozem prihlasit na balicek...a ked otehotniem tak dostanem este z toho peniaze. lebo to budu brat ako nepretrzite poistenie
@purina12345 no keby sa to tak podarilo, boli by sme happy... nerobim si ziadne nadeje
@kikaneu držím palce aby to konečne vyšlo 😵 ale potom som už krv nemala a teraz mám sticky fluid, tak dúfam že to bude pokračovať bez problémov 😔
@purina12345 ahojky, keď mi dneska vyznačilo ovu, tak mi v tom kalendáriku nad grafom vyznačilo 23.12. čo to znamená? to vtedy mám očakávať mrchu? http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@purina12345 ďakujem 🙂 chvalabohu, že už je dobre a určite to už pôjde ďalej hladko, neboj nič 🙂
@l_e_n_o_c_k_a to je lehota na využitie DNP
@bubacik5 presne tak ako ti to povedala tetka, človek by si to aj platil keby to bola rozumná suma a nie takú sumu vypáliť na slovensku, však ako si to majú dovoliť niektoré mamičky?
@lucecita myslím že ti tam píše že ti končí VIP, može to byť?
@purina12345 a to bude tych 350e ci kolko? sak hej to si ani ja nemozem dovolit
@lucecita
tie merania sa ako robia?
@bubacik5 najvyšší vymeriavací je 350, najnižší je niečo cez 100 ale to už neviem koľko by vychádzala materská a keby človek tiež vedel kedy sa to podarí
@purina12345 to je mooooc. takze som zbytocne dosla o peniaze, ktovie kde skoncili. nekomu vo vrecku ☹ ☹ ☹ to je na chuja!!! aspon nech ich vratia!!!
@bubacik5 tak to vieš že nám ich budú vracať, treba sa vypísať na pn a najlepšie by bolo keby nám pan božko doprial a ostali by sme tehu 😔
@bubacik5 presne tak, mali by prašule vratit
@purina12345 čo je to VIP? ja so už debilko z toho grafu 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a každe rano skor ako vstanes, si zmerias teplotu teplomerom a zapises do grafu na stranke http://www.fertilityfriend.com/
@lucecita very important person, dá sa to predplatiť, teraz si to mala 30 dní zadarmo, keď ti to skončí tak ti nebude priamo v grafe písať koľko dní si DPO a kedy je predpokladaná ovulka ale normálne sa bude dať ďalej značiť a bude ti vykresľovať ovu a niekedy dajú 5 dní zadarmo alebo ti dajú možnosť pozvať 5 kamošiek a dostaneš za to aj ona 10 dní VIP gratis
@lucecita diky, skusim to aj ja... merias klasickym teplomerom ci digitalnym?

@purina12345 sak to. len neviem ci sa mi zadari ist na marodku, lebo v praci zrovna teraz potrebujem byt ☹ ale ze to je nespravodlive voci nam. si to platime a zrazu peniaze prepadnu..len to zrusia. aspon tu lehotu mohli nechat dlhsiu. ved ja chcem babo, ale prirodu nepopozenem 😠