Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte, tak nás už pustili, máme ležať doma a oddychovať, máme nejaké čípky na vkladanie, magnezko, tehu vitamíny a železo vitamíny (vraj sme mierne anemickí)... no samá chémia, ale tak snáď to dočerpám čerstvými vitamínmi 😉 😉 do albumu som šupla 2 nové fotky nášho drobčeka, keby ste sa chceli kuknúť 😉
@mistisa
@mattuliatko30
kočky...je silnejší?? oba sú 11.40 (druhý je 11.45)
dnešný je ešte mokrý...som zvedavá, aký bude, keď uschne 🙂
@mattuliatko30 no ja som schválne nevyliala moč z pohárika, že keby ste moc chceli aj tehu odo mňa 😀
@luszia ďfakujem...raz sa snáď podarí.....tak ale dúfam,že ma mrcha nebude zase naťahovať viac ako týždeň 🙂
@mattuliatko30 ja som to schválne upravila, že aby bolo lepšie vidieť rozdiel...ale tak tu je originál neupravený, len odfotený 😉
len je ešte mokrý.
@mattuliatko30 no a doktor Ti co povedal, do kolko dni od vysadenia by mala prist MS?? alebo v pribalovom letaku to neni napisane?
@mattuliatko30 noooo micka a dnes si nerobila z ranneho? Skus joj bodaj by bol aspon pekny duch to by bolo sipeeeer 😉😉 a dokedy robkas?
ahojte kocky. chcem sa s vami podelit o nove infosky 😀 😀 😀 😀 http://www.otehotnenie.sk/post/ako-spolahlivo-o... po tychto radach budeme urcite vsetky hned tehu 😀
@juniorkapss no mi od februara a stale nic tak dala som si sama predsavzatie ze do konca roka budem tehulka tak snad to aj tak bude lebo uz len babatko mi chyba k uplnemu stastiu 😉
@luszia nie neni tam napísané nič..len som sa kôli dovolenke pýtala..že či nebudem mať aj nabudúce..a dala mi bodku na 29teho..cca..že od vtedy mám rátať 16dní
@mata_ba ajoj..dá sa..bolí ma hrdlo..hlava....a spím kade chodím 😀 😀 asi ide na mňa letná únava 😀
inak čaute kočky 🙂 dnes som tu len nakukla a nič som nepísala......dnes je blbý deň, síce sa teším, že tá mrcha konečne došla, no keď si spomeniem, že som si mohla ešte užívať bez nej, tak mi je nanič....skoro celý deň som čítala knihu, aby som na to nemyslela.....a teraz som prišla z vonku, konečne sa trochu oteplilo 🙂 a čaká ma vybratie riadu z umývačky a sprška 🙂 a vy sa ako máte?
@luszia praveze ja ho beriem uplne inak ako ostatne kocky. a na folikulometriu ma nevolal. ale ovulku si viem nastatsie odsledovat i sama. ja to beriem tak ze pat dni ale od 1 DC do 5 DC prvy cyklus, druhy cyklus neberiem a potom az treti cyklus znova a ak ani vtedy nic tak idem do CAR.
@mattuliatko30 ved uvidis micik.chcela som urobit ale som nestihla behala som z maminou po meste 😉😉 tak zajtra urobim 😉😉 nevadi 😉
@mattuliatko30 moja,len aby to nebolo zvysujuce hcg 😉 hadam nebudess chorucka..
@kikaneu moja..aj mna take veci napadali..nabuduce uz bude vsetko ok 🙂
@kikaneu ahoj Kika, Ďakujeme 😉 doma je doma 🙂 miminko spalo, sme ho zobudili a potom sa otocilo a zakrylo si rucickou tvar, hamblivček Moj 😅 tak doktor aspoň tie 2 fotky stihol... V brušku sa vrtí, ešte to ale necítim, ráno trosku bublinky, inak Nič... No a pohlavie ešte stále nevieme 😅

@mattuliatko30 Ahoj, no aj dnes mas pekny graf, skoda ale , ze si mala negativny test, tak asi pride MS, ale aspon budes vediet ako tvoje telo reaguje na ten Lutenyl,,, no prajem Ti aby sa Vám ten chlapcek cim skor podaril 🙂