Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 nooo veru to tak mozno vide ja 4 den co ju mam pichnutu tak pocitam ten pondelok najneskor 😉😉
@azzura nooo moja pekna difam ze nie ako ak to bude treba radi ta privitame ale dufam ze u teba uz ma mrcha dovcu 😉
ahojte zeny? ako sa mate? dnes je tu u nas priserne dusno normalne mi je tazko v robote.... fuuuh ani prisun tekutin nepomaha.... :p
Rada pridám svoje skusenosti s otehotnením.Smanželom sme sa snažili vyše 2,5roka a nič 😢 tak sme to začali riešiť sanatoriom pre neplodnosť,zistili,že po ovulačnej stránke je všetko v poriadku aj keď som mala nepravidelnú menštruáciu.po všetkých testoch som bola v poriadku,tak ma poslali na laparoskopiu,kde mi zistili,že ma bývali priateľ nakazil chlamydiami(preklínala som ho).Urobili mi síce prefuk vaječníkov,ale zistili,že jeden valičkovod je úplne nepriechodný a ten druhý minimalne,takže ma hneď doktor objednal na umelé oplodnenie.Najkrajšiu a najsmutnejšiu správu som sa dozvedela v priebehu dvoch mesiacov.Otehotnele som,ale vo 8-týždny som potratila.Potom sa to opakovalo ešte raz o pol roka.Poslali ma na genetiku do Humenného,kde zistili,že mám malo hormonu progesteron a aby to nestačilo ,tak nábeh na trombofíliu.Ako sa hovorí do tretice všetko naj.Zase som otala v tom,píchala si denne inekciu do brucha celých deväť mesiacov a potom aj po pôrode,ale stálo to zato.Dnes mám krásneho zdraveho 14-mesačného synčeka,takže jedna rada pre dlhoročné snažilky.Nie vždy,treba nechať všetko na prírodu,ale sem tam ju postrčiť.Maja
@azzura no to ani neskúšaj... 😀 ako si na tom..ukáž grafík....ja už netrpezlivo čakám mrchu...takže dúfam,že zajtra je tu čobydup
@mattuliatko30 uvidim aka bude zajtra BT a podla toho testnem alebo nie. Príznaky len mrchovske
@mata_ba no to si ma teda povzbudila 🙂 heh ale asi mas pravdu nic ine mi neostava ale zaujimave ze na dovolenke som to teplo ovela lepsie znasala ako tu

@mistisa no možno budeme aj spolu mrchovať 😉 😉 koľký deň si po vyvolávačke?