Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita moja neboj všetko dopadne dobre 😉 🙂
@vardzikova mojka ano ano rano budem testovat... ale myslim si ze tam bude iba jedna ciarocka 😠
@vardzikova 😀 😀 uz som sa vycikala ale pekne tam kde sa ma,,do wc-ka 😀 😀 😀 a ty ako kedy teda ides natooo??
@momamo moja čo sme si hovorili !!!!! pozitivne myslenie rano tam budu // 😀 😀 😀 ak nie zajtra tak o mesiac možno dva ale budu 😠 😠 😀
@momamo na testovanie? alebo čo maš teraz na mysli? ha 😀
@vardzikova ved toto ak nie teraz tak na buduci mesiac uz musia byt!!!! ale ak mam pravdu povedat absolutne sa necitim na mrchu a to uz zajtra budem 29 DC a posledne 2 mesiace som mala 27, 28 DC ...
@vardzikova ano ano testovanie, ze kedy ides na toooo nedelu??? piatok???
@momamo 😲 😲 : 😲 😲 😲 😲 😲 😲 no vidiš to rano testni a ihned mi to tu napiš 🙂 už teraz som zvedava a ja mam zo seba zasa taky pocit že z toho nič nebude aaaaale to neva bude iny mesiac , inak ty si neišla k nejakej veštici?
BABY SKUŠALA TU NIEKTORA VEŠTICU?
@momamo moja asi v nedelu ked ešte skôr nepride mrcha lebo to potom bude zbytočne 😖 😀 a čižmi si si kupila?
@lucecita a ešte raz sa idem opýtať že to ti nejako označilo červenou alebo ako toho 23.12?
držím palce pri zajtrajšom vyšetrení, určite bude všetko ok 😵
@vardzikova cosi aj som nad tym rozmyslala ale nieeee ... nechcem a ani nikdy nepojdem!!!!
@vardzikova ale kdeee...??? bola som u nasich a nedavno som sa vratila domov a teraz lehnim pred telkou a nic sa mi nechce..... a ty?? kupila si??
@momamo lebo ja som uvažovala žeby som to vyskušala čo mi povie vieš.. take niečo ma veeľmi laka len neviem koho 😒
@momamo moja tak ty si len krááásne oddychuj 🙂 😉 , ja som bola dnes v soc. poisťovni a potom som si išla kupiť butky 😀 😀 perfektne su
@vardzikova fuuu to je na teba ako sa rozhodnes ale odo mna mozes pocut len to ze nikdy by som nesla ... carodejnice jedny 😀 😀
@vardzikova kde si kupila ake..?? Ved to som citala s tou socialkou... ach .. ja nemam slov na tento stat, ale nejdem sa tym rozculovat ani radsej 😠 😖
@momamo ale ani nikdy ta to nelakalo?
@momamo ja som si kupila v Bati 🙂 za 60 Eur perfektne 😀 a ty načo čakaš kym pride jar ? 😀
@vardzikova : ja som kedysi este na vyske skusala- sla som zo zvedavosti a lebo ma ukecala kamoska, ktora k nej chcela..poviem ti- zbytocne vyhodene peniaze, varila z vody, bola totalne,co sa tyka mojich odhadov mimo, nic poriadne konkretne mi nepovedala,len sa ma na zaciatok opytala,ze naco som vobec prisla,ked som dieta stasteny 🙂 zdalo sa mi,ze je zo mna nejaka nervozna, asi som nebola dobre medium 😀 😀 😀 ina kamoska mala sestru,ktora navstivila vsetky snad vestice v okoli 100 km,aj tie,co tam boli len na otocku,nechala si vestit aj o nej a dokonca sa niektore na nejakej veci zhodli a aj tak sa to nesplnilo..takze ja by som uz nesla..
@vardzikova vies co takto ti poviem lakalo ma to ale nechcem vediet co ma v zivote caka lebo si myslim ze vsetko v zivote sa da ovplyvnit a nemyslim si ze su veci ktore uz mas dane, jednym slovom neverim na osud ktory ti nejaka carodejnica povie...
@delideli jaaj tak dakujem za skusenosť ale ved čo ma prisť tak pride že ? 😉 🙂 len to že kedy? 😖
@vardzikova nie nie ja mam 2-je cizmy, ale chcem este nejake sportove... 😀 😉 🙂
@momamo moja tak ja sa budem spoliehať na manželikove jašteričky 😀 😀 😀 a uvidime ale ako som už pisala na tento mesiac to nevyzerá 😠
@momamo jaaaj a ja mam povačšine športove a teraz som si take kupila že ked bude trošku poľadovica tak sa na nich zabijem pri najlepšom si vybijem iba zuby 😀 😀 😀 😀

@momamo moooja tak sa trapiš 🙂 už si sa vycikala? 😀 😀 neže ešte budeš mať nakoniec močove kamene 😎 😀 😀 😀 😝