icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
9. júl 2012

@moni1007 jasan a to ma ani nenapadlo a ak chces testovat tak kedy by si testla?
@mistisa tak to ste sa mali supeeer my sme sami na chate a je tu super ticho klud slniecko;)

moni1007
9. júl 2012

@zuzanka9999 ak budem testovat tak jedine zajtra, ak zajtra netestnem, tak nebudem vobec 🙂

zuzanka9999
9. júl 2012

@moni1007 hej tak daj zajtra vediet ako si sa rozhodla🙂

iwi9
9. júl 2012

@moni1007 drzim palce, ci uz testnes alebo nie, dufam a verim, ze si 'v tom' 😀

mistisa
9. júl 2012

@mattuliatko30 no pekne tak dobiehas co? hm.no ved uvidis ja som dnes robila aha 🙂 dnes som 9 DC 🙂

luszia
9. júl 2012

@figurka1985 Ahoj, jasne, ja si to zatial uzivam, nic nerobim, len oddychujem, aj rodiacia mi velmi pomahaju, bude to ich prvy vnuk tak sa stara uz teraz 🙂 Priatel chodi do prace cize nie je moc pri mne, ale zas ked je tak mi pomáha 🙂
No on bral len mesiac tieto vitaminy http://www.mojalekaren.sk/gs-vitamin-e-selen-zi... , tak ked tak skus, za to nic tvoj mm neda, ved su to len vitaminy 🙂
a teraz si kolky den v cykly?Hmm

luszia
9. júl 2012

Ahojte snažilky a tehuľky 🙂
dnes som bola na kontrole u doktora, a uz mame 8mm a srdiecko pekne bije, a začínam 7TT, a stale som na PN.
Dnes som to aj oznamila v praci, kedže už mám aj tehotenský preukaz, je to skvely pocit 🙂 🙂
a co je tu nove??

@mistisa Držím palce aby si mala v stredu krasne vajka a tento mesiac bol pre Vás uspešný 🙂

luszia
9. júl 2012

@lilli251 Ahoj snažilka, držim palce aby sa Vám čím skor zadarilo, a 1,5mesiaca je malinko neboj ona to pride, my sme sa snazili 1,5roka,. Rok bez doktora, a v januari som isla k doktorovi prekonzultovali sme to , zistil kde je problem , nasadil lieky a som tehulka 🙂
A beries aj niejake vitaminy?

mistisa
9. júl 2012

@luszia dakujeeeeem mojaaa 🙂 a ty ako sa mavas? a citis sa ako? 🙂

lilli251
9. júl 2012

@luszia uz dva mesiace sa snazim zdravo stravovat, kopu zeleninky, ovocia ale vitaminky neberiem ziadne...podla Teba by som si mala nasadit??? mam na to taky zmiesany nazor, ci je to chemia alebo to naozaj moze pomoct....
gratulujem k tehu, som rada a tesim sa s Tebou...ja som mala veru pocit dva tyzdne ze som, hlavne som bola dost unavena a poobede spavala, co ja nerobim vobec...ale tak vsugeracia asi zafungovala veru...aj vies presne kedy sa Ti podarilo, presne na ovu? ake priznaky si mala? ci citila si hned? 🙂

franzziska
9. júl 2012

@moni1007 drzim palec s tym testom 🙂

moni1007
9. júl 2012

@franzziska dakujem 🙂

yvi83
9. júl 2012

Ahote baby...potrebujem radu alebo podobnu skusenost 😉 ms dostavam pravidelne na 33 az 35 den, dnes som uz 40 a mrcha nikde, o babo sa snazime cez 3 roky, momentalne neberiem ziadne lieky uz asi pol roka, rano som si robila test a nic, ani naznak dusika, co to moze byt?? dakujem 🙂

mistisa
9. júl 2012

@lilli251 ahojkaj vitam ta medzi nami 🙂 moc prajem aby sa vam to podarilo.noo to mate este malinko neboj vide to 🙂 niekedy je aj dobre ze to na prvy sup nevide 🙂 uvidis ze sa podari.my snazilkujeme uz 4 roky a stale nic.pol roka chodime do CAR v blave .som uz aj po laparoskopii.lenze ja mam polycysticke vajecniky takze u mna je to tazko .mam ich sice osetrene uz ale nemozme ich nejak poriadno prebrat aby ovulovali. teraz som 9 DC a uz stvrty den mi pichaju injekcie na foliky.v stredu idem na folikulometriu tak uvidime ci bude nejaky dominantny folik.ak ano tak hned na IUI 🙂 dufam ze uspesne 🙂 🙂

mistisa
9. júl 2012

@yvi83 ahoj hm no to je zaujmave.aj sa ti stalo ze vynechala? ze neprisla? a neni ani malickyy dúšik? ked vyschol?

yvi83
9. júl 2012

ahoj..nie nestalo sa mi to este zeby vynechala, test som robila rano a nic, preistotu som bola kuknut este poobede do kosa 😅 no aj tak nic

drobcek11
9. júl 2012

ahojte kocky ako sa vam dari?nieco nove? ja zo dna na den som len netrpezlivejsia a neviem sa dockat piatku kedy sa chystam testnut to by som mala byt 12dpo uz by mohlo daco ukazat, svoje pocity ani nejsdem opisovat zbytocne 😀 uvidime len neviem ako to chcem do piatku vydrzat 🙂

yvi83
9. júl 2012

@mistisa zabudla som ta pridat do spravy co som ti poslala, takze ta sprava patrila tebe 🙂

kikaneu
9. júl 2012

@drobcek11 držím prsty 😉

drobcek11
9. júl 2012

@kikaneu dakujem krasne tento mesiac sme sa naozaj snazili tak mohlo by sa zadarit len je sice pravda ze uz po ovu sme sa akosi minali v dome kvoli praci ale pred ovu a pocas bolo takze juuj keby sa zadarilo to by bolo radosti 🙂

kikaneu
9. júl 2012

čaute 🙂 ja som dnes bola na kontrole u gynekologičky, všetko zahojené a ok....tak sa teším.....brala mi krv na nejaké infekčné a hematologické ochorenia.....zaujímavé, lebo som si myslela, že ma pošle na hematológiu aj na endokrinológiu.....ale iba mi vzali krv a že o týždeň si mám zavolať o výsledky......tak som zvedavá, že aké budú......a ešte môj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
vy sa máte ako? nejak nemám čas dočítať, čo ste od rána popísali 🙂

kikaneu
9. júl 2012

@drobcek11 to poznám, čiže si viem veľmi dobre predstaviť a prajem to každej z nás 😉

drobcek11
9. júl 2012

@kikaneu vy sa snazite tiez?

moni1007
9. júl 2012

@drobcek11 tak silno drzim palce 🙂

moni1007
9. júl 2012

@kikaneu ahoj. tesim sa ze je vsetko v poriadku a ze si v pohode 🙂

mistisa
9. júl 2012

@yvi83 hm no a ovulka bola kedy? mozno je este skoro.hm zaujmave . a aky testik si robila? hodne vychvaluju mamatest 🙂

drobcek11
9. júl 2012

@moni1007 dakujem mojka aj ja tebe 🙂

moni1007
9. júl 2012

@drobcek11 dakujem. ale ja si moc nadeje nerobim 😒

yvi83
9. júl 2012

@mistisa ovulku som nesledovala vobec uz asi 3 mesiace, mala som 10tkovy mamatest a prave to ze ten vychvaluju a na mojom nic 😒

drobcek11
9. júl 2012

@moni1007 no ak nie tento cyklus tak snad buduci ja sa drzim pri zemi aj ked viem ze sme do toho dali maximum 🙂