Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 no veru moja radsej nech ta pozrie 🙂 aby si tam ozaj nieco nemala a nech to neprechodis je to nebezpecne.ja som na to doplatila najskor zapal v maternici a potom po vsetkym prechodenych zapaloch zrasty vo vajickovodoch takze som povedala ze uz to neriskujem 🙂 🙂
@kikaneu , @moni1007 :dievčence moje neberte to az tak tragicky...aj my skusame 7 mesiacov a nedarí sa...a tiez mam kolo seba tehotnu svagrinku, kmotru a vela malých deti v partii...ale co uz...treba vypnut hlavičky a sustredit sa na nieco ine...a urcite neprezivajte svoj neuspech so slzami v ociach a smútkom z tehotných a kočíkujúcich. Práve tam môže byť problém...aj smútok je stres a depresia, ktorá bráni otehotneniu...Zahodte to vsetko za hlavu. Skuste sa na to pozriet z pohladu ze telo vie kedy je pripravene...urcite by ste neradi ostali tehu hned a nepriviedli ho az do stastneho konca...treba verit ze to je tak ako ma byt a vase telo vie kedy moze ostat tehu a hlavne tak aby ten malický zázrak nebol zdravotne ohrozeny...príde to včas, ked má...a hlavne sa z malých deti a tehu teste a uvidíte ze to príde...príde bábenko k nám aj k vám...
@lilli251 no presne moja presne tak je to.ale nevadi my urcite budeme tehulienky zachvilu 🙂 sice uz minuly mesiac som sa lucila s mrchou a nakoniec prisla ale teraz uz ma aj dovoenkovy listok podpisany tak dufam ze v blave ma zajtra potesia 🙂 urcite hned napisem 🙂 🙂 a vy ste ako na tom? teraz si na cakacke? alebo cakas ovulku? 🙂
@moni1007
@kikaneu Ahojte kocice 🙂 ako sa mi mate? vyspinkane do ruzova? 🙂 ja takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 🙂 🙂 stavam domcek chachachacha 😀 😀 😀
@mistisa ahoj moja, tak ja som predsa testla a neuveris... nic na teste nebolo 😠 a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 🙂
@mistisa čau 🙂 ja fajne celkom 🙂 vyspala som sa 🙂 a teším sa, lebo sa idem po takmer roku ostrihať 🙂 a graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@kikaneu kyret je smutný, ano zanechá stopy, ale je lepšie sa rozlúčiť s bábenkom takto , ako keď je na svete a malo by byť choručké...moja naj suseda potratila skoro v 6 mesiaci...určite smútila, ale povedala si, že pre niečo to tak muselo byť, možno ju pán boh chcel oslobodiť od trápenia, možno nad chorým bábenkom...teraz už má 4 mesačné, krásne a zdravé...prišlo to samo...ale netreba smútiť a utápať sa nešťastná doma...si isto zdravá žena, ktorá bude mať ešte veľa detičiek, ale určite sama túžiš po zdravom bábenku a po kyrete si zas telíčko povie kedy...daj tomu čas...len nesmúť a usmievaj sa na každé mimi. Láska v očiach, prejde do lásky v srdci, všetko náš mozog eviduje a endorfíny urobia svoje 🙂 Vieš možno použijem zlé prirovnanie , ale nie z každého vajíčka sa vyliahne kuriatko...tešme sa že sme zdravé a máme ešte veľa dní pred sebou...a v jeden ďalší zistíš že si opäť tehu
baby vypnime uplne, zabudnime na meranie, grafy a ovulku a pod...proste sexujme do zblaznenia .-)
ahojte.. Mistisa@ a aj ostatné -- posielam tehu vírusy 😎 😎 😎 .. stráášne vela sa tu píše, nestíham čítať.. ale verím, že pribudli nové čiaročky - či už na ovu testoch alebo lepšie na tehu testoch 😎 a tie, čo si užívajú tehu, tak sú spokojné a hlavne zdravé 😉
Ja som sa chcela pochváliť, že včera sme ukázali tehotenskú knižku svokričke 😉 júúúúúúúúúj, ako sa tešila, skoro plakala 😅 .. naši zatiaľ nevedia (nebývame v rovnakom meste) tak snáď cez víkend sa dozvedia, že ak všetko pôjde ako má, v januári budú babka a dedko 😅
Všetkým krásny, veselý, usmievavý dník želám.
@tweetinka.co ajooooj moja 🙂 dakujeemeeee 🙂 🙂 chytaaam virusiky 🙂 no dufam ze bude len silniet ta ciarka na ovu testiku ved si ho videla 🙂 jej moja tak to je super 🙂 pockaj aky budu vasi stastny 🙂 🙂 joj moja len ti prajem bezproblemove tehulkovanie a vsetko nech je len okik 🙂 🙂 a citis sa ako? 😉 😉 😉 😉
@pepina001 snažím sa, no nie vždy to ide a dá sa.....tiež si vravím, že to tak malo byť, že pre niečo sa to stalo, pre čo sa možno dozviem, možno nie.....ale rozhodne je to ťažké 😒 niektoré dni sú lepšie, niektoré horšie....no veľmi silno verím, že aj na nás sa raz usmeje naše bábätko.....nech je to kedy chce, ale nech tá chvíľa raz príde.... 😉 ďakujem za povzbudivé slová 😉
@pepina001 presne tak ,...som bola testovaci maniak, sledovanie BT, pravidelne na MK, vygooglovala som vselico a to mi nerobilo dobre...je to na psychiku. Tak som si povedala ze uz dost toho vsetkeho sledovania,, snazim sa nemysliet(nie je to lahke) a keksikujeme s chutou a nie povinnost, ked uz nic tak snad lekar mi pomoze. 🙂 Lebo to musi vyjst aj tak!

@kikaneu no ja som tiez tak na tom... kazdu chvilu niekto kto je tehotny a alebo porodil. a tiez to psychicky zle znasam... a o mesiac rodi aj svagrina... prajem jej to velmi,ale neviem sa z toho az tak tesit... vzdy si pomyslim na seba, ze preco my nie 😒 treba len cakat a dufat... verim,ze raz sa to podari 🙂 ved si to zasluzime, aj my aj vy a aj vsetky ostatne 🙂