icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
10. júl 2012

@pepina001 ja budem, len musím počkať do decembra 😀 ale už sa na to sexovanie do zbláznenia veeeeľmi teším 🙂

ivnik
10. júl 2012

@tweetinka.co ahoj teším sa s Tebou aj my v januári čakáme bocianika

kikaneu
10. júl 2012

@mistisa kukni aké už dlhé tie moje vlasy 😀

kikaneu
10. júl 2012

baby a ešte vám narobím chúťky 🙂 v nedeľu sme boli na oslave a dali sme ujovi upiecť takúto fajnovú tortu 🙂

tweetinka.co
10. júl 2012

@mistisa ja sa citim v podstate ok, minulý týždeň malo malinké takmer 3 cm 😎 😎 😎 24.7 idem na prvé sono, tak dúfam, že budeme mať prvú fotečku.. Zatiaľ ma riadne vytrápili zuby, občasné nevoľnosti a zvracanie, ale nič strašné. Teším sa, že mám pri sebe môjho manžela, ktorý mi je veľkou oporou.. 😎
Inak.. strašne Ťa obdivujem, že tak veľa zvládaš... a stále bojuješ.. len tak ďalej - aj keď fakt.. už by to mohlo byť posledný krát 🙂

tweetinka.co
10. júl 2012

@ivnik super. Asi máš skorší dátumik podľa tt 🙂 Ako sa cítiš? Máš nejaké výraznejšie zmeny? 🙂

ivnik
10. júl 2012

@tweetinka.co absolútne nie, akoby som nebola ani tehotná 🙂 Len chodím skoršie spať a vyspatá už som o 6 ráno a mám prsia vačšie o 2 čísla, ale inak všetko po starom 🙂 A sexík je úplne perfektný,všetko len pozitíva, inak ak chceš, tak sa pridaj do fórum januárčatká, musíš napísať kočene menom cristi a ona si Ťa pridá do fórumu je to na klúčik a sme tam všetky januárčatá, takže máme rovnaké termíny, tak si vymieňame všetky aktuálne stavy, je to zaujímavejšie, sem chodím, lebo som sem patrila, ale teraz navštevujem toto fórum, tak len ak chceš, sú velmi zlaté a hneď som si tam našla aj kamošky na kočíkovanie 😉

ivnik
10. júl 2012

@tweetinka.co nájdi si vo fórume januárčatka 2013 a je tam kočena na začiatku menom cristi tej napíš správu, že máš termín jabuárový a ona si Ťa behom dňa pridá do nášho klubu, budeme sa tešiť na ďalšiu januárčatkovú 😉

mistisa
10. júl 2012

@kikaneu nooo to mas riadne teda 🙂 no ja som na kratko 🙂 🙂 klasika ja ked som mala dlhe vlasy po pas tak mi mm povedal ze vyzeram ako mona lisa 😀 😀 😀 bo mam tazke vlasy a v predu mi to caplo a hruza 😀 😀 no ale som rada ze som to dala dole.tatino sice plakal ked nam mamina strihaa vlasy na kratke aj segre ale tak zmieril sa s tym 😀 😀 mnaaaaaaam aka torticka paradna 😀 mnamik hned by som si dala 🙂 🙂 ja mam ribezlovu bublaninku teraz 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@mistisa aj ja mám ťažké, preto mi asi tak brutálne padajú posledné týždne, tak ich idem trochu skrátiť 🙂 tiež som voľakedy nosila po pás 😀 ale u nás nikto za nimi neplakal 😉 veru, parádna a aká bola fajnááá....ja som si akurát kávu spravila....vypijem a idem rýchlo navariť, aby som stihla aj zjesť a sprcha a utekám do mesta 🙂

mistisa
10. júl 2012

@tweetinka.co no tak super.len nech to ostane uz bez problemov 🙂 🙂 jeej sa tesim potom ocakavam fotecku 🙂 🙂 no moja neviem kde na to stale beriem sily ale toto je posledny krat.chcem si uzit leto a nebyt stale v nejakom strese a pod. a hlavne mi dochadzaju sily tak potrebujem nabrat nove. 🙂 no uvidime co z toho bude. niekedy chyttim depku a tak.uz ked idem dokine ani necakam nic ine len to ze zasa nic.aj na zajtra aj tak mam stale pocit ze nic. uz som si na to asi zvykla. hm. bodaj by som sa o zajtrasku mylila a pojdem z blavy konecne s dobrou spravou ale uvidime 🙂 🙂

tweetinka.co
10. júl 2012

@ivnik už som sa tam nechala pridať 😎 len nestíham aj tam aj tam aj tam 😀 😀 😀

ivnik
10. júl 2012

ja presne to isté 🙂 aj tu je dobre, ale aj tam, lebo sú to všetky kočeny v rovnakom termíne 🙂

mistisa
10. júl 2012

@kikaneu no pockaj ako sa ti ulavi 🙂 no ja tiez musim navarit 🙂 🙂 ale neviem co asi palacinky urobim 🙂 mam ochuteny tvaroh a slahacku tak asi to bude najlepsie 🙂 🙂

tweetinka.co
10. júl 2012

@mistisa nám sa teraz podarilo otehu tak, že som si povedala, že už na to kašlem, že leto si chcem užiť 😎 😎 😎 že ešte čo to chcem pocestovať a proste užívať si... ale už som bola fakt v takom stave, že mimčo tento rok ani nechcem a že sa už ani nevládzem snažiť.... tak sme to od apríla nechali tak... a čuduj sa svete... v máji neprišla mrška.. a na deň detí dve čiaročky. Asi na tom niečo bude pravdy, že netlačiť na pílu... aj keď Ty si už asi iný "prípad"

mistisa
10. júl 2012

@tweetinka.co no je to najlepsie fakt.vela parov takych poznam 🙂 jj asi ano.moje PCOS su hnusoby a asi sa ani nepodari asi budeme musiet na IVF ale az buduci rok to budem riesit 🙂 teraz si ideme robit prerabat obyvacku tak sa idem venovat tomu aby sme to tu malli pekne a tak uzijeme leta pojdeme na chalupu a potom zacnem riesit.dufam ze sa k IVF nedostaneme ale ak sa vajecniky nepreberu tak asi nic ine nebude nasledovat 😠 😠 😠 ked sa podari ze budu foliky pekne tak mame vyhrane 🙂 ale ked uz ani po takychto davkach nic tak neviem . ved uz mi miesto krvi tecu hormony 😠 😠 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tweetinka.co
10. júl 2012

@mistisa príjemné prerábanie.. verím, že IVF nebude treba.. a že sa už zadarí. Manžel ako všetko znáša tieto "procedúry"?

azzura
10. júl 2012

@kikaneu ahoj, to si robila tu torty ty??? mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

azzura
10. júl 2012

@mistisa ahoj, tak ako?? zajtra ides dokimu... som zvedava

kikaneu
10. júl 2012

@azzura ahooj 🙂 nieeeeeee, ja nie som až taká šikovná 🙂 to moja ex susedka 🙂

azzura
10. júl 2012

@kikaneu klasika ...zas som nedocitala vetu 😀 😀 😀 až ked som ti napisala, tak som zistila že ste ju dali robit 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@azzura pohoda, aj mne sa to stáva......včera som tak išla na prokuratúru a niekoľkokrát som sa prešla, lebo som čítala ako magor....že robia od pol ôsmej, tak fajn, idem ešte do mesta mrknúť či výplata neprišla....vrátim sa a zistím, že robia až od ôsmej 😀 potom mi povedia, že nemám kolok (a písali na dverách, že treba) no des 😀 😀 😀

azzura
10. júl 2012

@kikaneu 😀 😀 😀 to nam švitorí z toho tepla a tebe aj z toho že maš prazdniny a uplne si vypla 🙂 , ale aspon je sranda

mistisa
10. júl 2012

@tweetinka.co nooo v podstate dobre.je zlaty a dost mi pomaha.ale uz aj on nejak potrebuje asi pauzu 🙂 asi toho mame uz dost obidvaja.hm. a dakujeemee bude tu sice riadny binec kym to urobime ale tak sa aspon zabavime 🙂

mistisa
10. júl 2012

@azzura ajoooj ano ano veru 🙂 som aj ja zvedava ved take davky co som mala snad to pomohlo a foiky narastli 🙂 ved mi miesto krvi tecu hormony uz 😀 😀 😀 😀 vcera som robila ovu testik a je tam slaba ciarka uvidim dnes 🙂 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@azzura veru, aj doktorka sa ma včera ráno pýtala, že čo mi je, či sa ponáhľam.....a ani náhodou som sa teda neponáhľala.....už nech skončí to teplo....u nás to ráno vyzeralo, že nás čaká chladnejší deň, ale nič z toho, už sa vyjasnilo, teplomer ukazuje 25 a určite pôjde ešte hore....a ja zas idem do mesta......ale nejak to prežijem 🙂 včera som bola s mamou, dnes idem s manželom a ocom 🙂 iná prča 🙂 a zajtra zase 😀

azzura
10. júl 2012

@mistisa mne uz ani hormony netecu, ale skor zlost že to je vsetko na dlhe trate... 😠 . ja idem v pondelok, tak podla toho sa rozhodne co dalej. Uz ani soju som si nedala, lebo ma znej napina....ja mam problemy z velkymi tabletkami a ešte k tomu 6-9 si ich dat do seba.

azzura
10. júl 2012

@kikaneu no ved to, rano to vyzera že bude zima a pred obedom sa to rozjasni a poobede je uz na umretie teplo. Ja dnes idem zavarat polsednu varku dzemu a mam tam zas par uhoriek, tak aj tie 🙂

mistisa
10. júl 2012

@azzura fu no to ano hm.a kolky si DC? ides na folikulometriu? ach jo je to veru hrozne aj mam strach ako zajtra dopadnem.bojim sa ze sa tie vajecniky nepreberu.ale zas ma drzi nad vodou to ze ked narastli do 10 mm tak snad sa preberu ale neviem ☹ 😠 😠

kikaneu
10. júl 2012

@azzura aj ja by som dačo zavárala, ale nemám čo 😠 u nás skoro nič nevyrastie.....čerešňa nádherne kvitla a všetky čerešne z nej odpadli, ostali AŽ 2 😔 malín je veľa, ale sú také krpaté, že sa ich ani neoplatí nosiť dnu, tak len vonku pri kríčkoch postojím a napchávam sa 🙂 a ešte máme ríbezle, ale to tak asi ako maliny 🙂 len na jedenie, lebo ich je málo