icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
12. júl 2012

@mistisa malinká, ale praktická 🙂 nenachodíš sa veľa 😉 šikovného chlapa máš doma 😉

mistisa
12. júl 2012

@kikaneu presne tak vsetko mam po ruke chichichi 🙂 🙂 na kazdu stranu nieco 🙂 je viesco fakt sa neboji roboty a urobi vsetko mozne. obkladacky daval prvy krat a su dokonalo urobene 🙂 som rada mas chlapov ktory ani ziarovku nezatiahnu doma. a vy este robkate pomaly?

kikaneu
12. júl 2012

@mistisa no veru, keby som mala takého doma, tak by som asi zošalela 🙂 aj môj je šikovný 🙂 my sme nateraz skončili, došli peniažky a máme všetko najsúrnejšie, čo sme chceli urobiť 🙂 takže teraz si budeme užívať 🙂

mistisa
12. júl 2012

@kikaneu joj na ten pocit sa aj ja tesim 🙂 a fotocky mas? mne sa strasne lubi tato stena a mm chce aj taku fialovu do obyvacky ako je tam vymalovana 🙂 http://www.najlacnejsinabytok.sk/malibu-obyvaci... aj je na nu vyborna cena 🙂 tak ste uz spokojny ze to mate co? 🙂

kikaneu
12. júl 2012

@mistisa fotky sú na modrej streche 😉 krásna je tá stena aj tá farba 🙂 páči sa mi 😉 hej, vždy je síce čo vylepšovať, ale som spokojná 🙂

mistisa
12. júl 2012

@kikaneu mne sa tiez lubi je jendoducha neni zbytocne vela skrin tam 🙂 no uvidime :-! ale asi vyhra tato 🙂 🙂 a som rozmyslala ze ked chceme fialove steny ze by mohla byt aj stena fialova ci? aha http://www.najlacnejsinabytok.sk/monaco-obyvaci... ale podla mna ta cierno biela je krajsia dizajnovo 🙂 no tak super 🙂 to je hlavne aby si si v klude sadla a pozrela sa okolo a bola spokojna aj ja sa na to tesim 🙂

kikaneu
12. júl 2012

@mistisa podľa mňa tá bielo-čierna vynikne na fialovej stene viac ako bielo-fialová 😉

mistisa
12. júl 2012

@kikaneu noooo moja aj vy to mate krasne 🙂 super nadherne porobene 🙂 🙂 uz asi take prehnane by to bolo ze? vsetko do fialova 🙂

kikaneu
12. júl 2012

@mistisa ďakujeme 🙂 asi hej, nemôže zas všetko byť v jednej farbe 🙂 a aj tak je tá prvá stena krajšia 😉

mistisa
12. júl 2012

@kikaneu no to uz by bolo gicove 🙂 a chcem si taky nejaky behun dat pod stol a ten by som ked tak poriesila fialovy k malovke fialovej 🙂

kikaneu
12. júl 2012

@mistisa noo, to bude vyzerať dobre 😉

ivnik
12. júl 2012

@mistisa
@kikaneu ahojte babenky, čo vy tu takto samé 🙂 čo máte nového,aký ste mali dníček??

e.l.i
12. júl 2012

@fifitko25
@mistisa
@iwi9
@luszia
@moni1007
@ivnik
Ahojte babulky. takze dnes som predsa isla ku doktorke..hlavne koli praci , musela som vrchnej doniest potvrdenie ze som tehu... Tak mi rano zobrali krvicku, vysetrenie mi nerobila... o 11tej boli vysledky s HCG 435, takze mam tehu potvrdene...a na sono sa mam obj. medzi 6-10-.8....a dostala som duphaston... velmi sa tesime 🙂 😀

fifitko25
12. júl 2012

@e.l.i krásne ti HCG narástlo 😉 blahoželám, šetri sa 😉

moni1007
12. júl 2012

@e.l.i tak to je super. velka gratulacia a nech je vsetko pocas celeho tehu v poriadku 🙂

e.l.i
12. júl 2012

@fifitko25
@moni1007
dakujem.. no teraz sa setrim.. jedine co su moje cinnosti je jedlo a spanok... 😀

iwi9
12. júl 2012

@e.l.i supeeer tesim sa a velmi gratulujem 😉 takze sa drz a davaj si pozor

kikaneu
12. júl 2012

@ivnik ahoj, nič také nové....deň bol skvelý 🙂 a ty sa ako máš?

ivnik
12. júl 2012

@e.l.i supermoja gratulujem 🙂

ivnik
12. júl 2012

@kikaneu dnes ma celý den hlava bolela, ale už je dobre

mistisa
12. júl 2012

@ivnik ajoooj.no ja tak nervovo zajtra opat kontrola tak uz stresujem ci dorastli foliky :-/ inak fajn dnes som vypratavala obyvacku a sestra si prisla pre skrine 😉 a ty ako moja??
@e.l.i miciiik moc gratulujeeeem 😉 super drzkajte sa a hlavne si davaj pozor na seba 😉 teda na vas 😉

moni1007
12. júl 2012

@mistisa moja, zajtra sa drzkaj... drzim ti palce 🙂

penelope111
12. júl 2012

@mistisa Myslím na teba a držím palce zajtra 🙂 Nestresuj všetko bude dobré 🙂

mistisa
13. júl 2012

@moni1007
@penelope111 ajojte babenky .dakujem kocenky moje.akurat sme vstali dame kafe a ideme 😉😉 som zvedava veru hm. Hned sa ozvem.😉

lilli251
13. júl 2012

@mistisa hned pisni 🙂 posielam pluvanec 😀

mistisa
13. júl 2012

@lilli251 dakujeeeem dufam ze je riadne stastlivy 😉😉

moni1007
13. júl 2012

@mistisa Ahojkaj. drziim palce... 🙂

a moj grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😕

sussie1605
13. júl 2012

Ahojte žienky 🙂), ako tak čítam, tak niektoré sú už budúce mamičky, tak všetkým blahoželám, no aj ja sa o tento zázrak idem pokúšať s manželom na dovolenke, čo nás čaká o 2 dni, tak držte palce, nech nám do roka pribudne malý drobček.🙂

mistisa
13. júl 2012

@moni1007 nooooooo mica ty sa mi luuuuuubis 🙂 spinenie nic??? Dakujeeeem.uz som po odobrati krvi a cakam na ultrazvuk😉 som zvedava 😉

nativanativa
13. júl 2012

@e.l.i ale ale , takto to tu brazdim hned zrana a vidim , ze sa predsa podarilo , takze som naplula spravne ?? drzim palce !! 😵