Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa
inak chystala som sa na ten ultrazvuk co sa k nemu neviem dokopat asi uz 2 mesiace..ale sestricka ma odbila ze ked mam ted zapal tak nic nemozem planovat..ani vysetrenie 😒
hehe ja budem mat tiez len linku..ziaden stol 😀 ale ja som nikdy nechcela velku kuchynu vies nie som taka ta domaca hospodynka jak vela zien 😀 ale ta tvoja uz je tusim mala aj na mna 😀 a nemas tam tmu?
@mistisa ehj robota je super, strasne su na mna zlati 🙂 nic ma nenechaju robit a ked mame meetingy, stale musim sediet, usmievaju sa na mna, az je to smiesne...zatial to vedia len manazeri....v robote som v pohode, tam na to nemyslim...musime s drahym dakam vypadnut cez vikend a bude dobre...
@franzziska no pekne tak si vybavena co? neboj zapal prejde a mozes ist 🙂 a aj keksikovat uz konecne 😀 😀 no viesco ja som zvyknuta bo v takomto istom byte byvala moja babka a ja som bola u nej stale takze nic nove pre mna.urcite budeme riesit vacsi byt ale az ked tento byt prepise svokra na mm 🙂 🙂 bud vymenime za vacsi byt alebo predame a postavime domcek.ale to je este casuuuuu 🙂
@franzziska fotka má zlú farbu, lebo som to fotila večer 🙂 ale je to fialová - nie slivková, skôr lila
@fifitko25 jeeeeeeej to mate krasne 🙂 🙂 no mne sa taka strasne paci aj mm 🙂 super.no mm by chcel tiez ale on chce cely strop vlastne znizeny a po krajoch tiez bodove 🙂 ale to az na zimu budeme robit bo to nam bude robit kamarat a teraz maju vela roboty az na zimu sa uvolnia 🙂 🙂 ale je fakt nadherna ta fialova 🙂 a ten obraz mas aky pekny 🙂 super 🙂 uz sa tesim ked sa nam zacne risovat obyvka k peknemu dielu 🙂 len tie okna nech urobia a ideme na to 🙂 buduci tyzden by mali prist ich robit 🙂 🙂
@franzziska no my len tak za malo penazi robime 🙂 take veci ako obyvackova stena to si mozme zobrat a tak takze v pohodke.ale nerobime neviem ako rekonstrukcie. 🙂 jedine co je uz ozaj treba su tie okna to uz by nevydrzalo ani tuto zimu co pride nie este tak dva tri roky 🙂 🙂 a mozno aj 5 rokov 🙂
@fifitko25
@moni1007
@franzziska Baby krasne ste 😀 fialkove 😀 😀 aj my si budeme sami malovaaat 😀 sa tesiiiim 😀 😀 uz nech to je 🙂
@franzziska to nevadi ale je 🙂 sice si posledna lebo si nemalovala ale tak berieme ta do timu ked si fialova doplnkovo 😀
@penelope111 @lilli251 @ivnik @kikaneu @iwi9 @fifitko25 @azzura @mattuliatko30 @e.l.i tak kocky zrusili mi stimulaciu mala som dobru predtuchu 😢 😢 😢 😢 😢 😢
ahojte 🙂 rada by som sa pridala do diskusie.. s manželom sa tiež pokúšame o bábo už polroka a stále nič 😒 odporučili mi kyselinu listovú, ale nepomáha. Boli sme už dva krát pri mori, ale úspešnosť žiadna 😒 chcela by som sa spýtať ako si vypočítate ovuláciu, lebo ja to asi nerobím dobre.
@miisiinkaa ahojkaj vitame ta medzi nami.dufam ze sa vam coskoro podari 🙂 🙂 s ovulaciou ti nepomozem ale urcite sa ti babenky ozvu.ja ju totiz este stale nemam a stale sa nedari aby bola ale snad sa raz rozbehne 🙂

@franzziska ze je to paradny pocit ? 🙂 ja sa tiez tak tesim strasne moc 🙂 no ja mam len kuchynsky kut 🙂 ja stojim na jednom mieste a dociahnem vsetko na kazdu stranu chachacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀