icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
13. júl 2012

@miisiinkaa ahoj vitam ta a prajem uspesne snazilkovanie... kyselinu listovu ber aj nadalej, neviem ci pomaha aj k otehotneniu, ale urcite napomaha zdravemu vyvinu babatka... ovulaciu si sledujem na zaklade merania bazalnej teplotky. a ostatne kocky aj ovulacnymi testami 🙂

fifitko25
13. júl 2012

@mistisa och ☹ a nie je šanca, že by ešte folíky dorástli?

kikaneu
13. júl 2012

@mistisa tak, tak 🙂 som za 😉 nech teda smútok rýchlo prejde a máš síl bojovať ďalej 😉

miisiinkaa
13. júl 2012

@mistisa tak to ma mrzí 😒 neviem, či aj ja nebudem mať podobný problém. Keď som raz bola na vyšetrení u cudzieho gynekológa, povedal, že to vyzerá akoby som brala antikoncepciu. Ale v tom čase som už asi tretí rok nebrala. Neviem čo tým myslel a už to ani nechcel riešiť.
Takže keď nie je ovulácia, dá sa nejakým spôsobom vyvolať?

miisiinkaa
13. júl 2012

@moni1007 ďakujem za info, musím to už aj ja vyskúšať.. do teraz sme to nejak neriešili, myslím tie ovulačné dni.. myslela som, že sa na to nemám až tak viazať. Moja kamarátka trebárs otehotnela počas menštruácie a vtedy ovulácia asi prebiehať nemohla 🙂

mistisa
13. júl 2012

@fifitko25 neviem nepovedala mi iba ze hormony nestupli tak ze rusia 😢 😢 ach jo neviem kedy sa mi splni ten sen ze budem mat dve // asi nikdy ☹ nuz co. objednala som sa na detoxikaciu ku kamaratke,ked nevycisti ine aspon psychicky ma da dokopy 🙂 naposledy som az lietala ked som od nej isla 🙂 a dam si aj moxovanie asi 🙂 a objednam si femigard a idem skusat na prirodno bez lekarov a umelyn 🙂

moni1007
13. júl 2012

@miisiinkaa nemas zaco... my sme to zo zaciatku tiez nerisili a ked to neslo, tak som zacala takto... no niektore zeny maju plodne dni aj okolo menstruacie 🙂

mistisa
13. júl 2012

@kikaneu presne tak 🙂 idem v utorok na deotxikaciu nech ma troska precisti kamoska aspon psychycky ked inak nie 🙂 a objednavam femigard a dam moxovanie u kamoky a idem na to takto 🙂 🙂

mistisa
13. júl 2012

@miisiinkaa da len je otazka ci vajecniky zareaguju . ja osm minuly mesiac brala tabletky tie nepomohli a tento mesiac ma stimulovali tri dni tabletkami a 7 dni injekciami a aj tak nezabrao.mozno staci byt trpzliva nakolko som nikdy neovulovala tak asi potrebuju vajecniky cas 🙂 ja mam PCO takze u mna je to velmi tazke ☹ tebe drzkam palceky aby vsetko prebehlo dobre a aby si sa skoro tesila z dvoch // 🙂

penelope111
13. júl 2012

@mistisa To mi je ľúto asi to znamená, že si máte najprv porobiť bytík a potom sa už podarí 🙂 U mňa to vyzerá, že tento mesiac zase nič 😠 Minulý mesiac ma boleli prsia od ovu až po ms a teraz nič 😒

kikaneu
13. júl 2012

@mistisa držím prsty 😉

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 nooo mozno to je dobre hm? no som zvedava na teba 🙂 🙂 no asi ano asi to tak hore chcu ze ked to bude v bytiku hotove potom ostanem tehulka 🙂 🙂 bodaj by 🙂

ivnik
13. júl 2012

@mistisa zlatik to mi je luto ☹ Ale neboj sa treba vyčistiť hlavičku, psychiku a bude to dobré. A nabrať nové sily

ivnik
13. júl 2012

@miisiinkaa ahoj, tak Ti budeme držať palčeky, nech sa to čím skor podarí 🙂

ivnik
13. júl 2012

my sme choručký, tada moja polovička, má teploty 38. tak sme separé, žiaden sexík ojojoj, dávame si pozor , aby sme to nechytili od tatu ☹

miisiinkaa
13. júl 2012

@ivnik ďakujem veľmi pekne... veľmi si to prajem 🙂

ivnik
13. júl 2012

neboj sa príde rada aj na Teba 😉

ivnik
13. júl 2012

@miisiinkaa neboj sa príde rad aj na Teba 😉

miisiinkaa
13. júl 2012

@mistisa tak ti budem veľmi držať palce.. asi to chce len čas, ale stále treba veriť. 🙂

kikaneu
13. júl 2012

@miisiinkaa ahoj, vitaj a nech sa vám čoskoro podarí 😉

penelope111
13. júl 2012

@mistisa No musí ti to vyjsť 🙂 No u mňa asi nie ešte mám aj dva dni nejaký výtok čo ja nemávam 😒

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 no moja ale to je dobre ze mas vytok co nemavas 🙂 kolky si den po ovulke? kedy testnes? 😉 😉

penelope111
13. júl 2012

@mistisa No nie som si istá s tým výtokom 🙂 Som ešte len 6 dní po ovulke teda ak bola v tedy ako by mala byť ale tento mesiac aj ovu hlien strašne málo skoro nič 😒 Musím kúpiť teplomer a začať merať teplotku aby som vedela kedy presne je aj ked do nedávna som mávala presne na 14 deň 😒 Testovať nebudem až keby meškal ms ktorý bude až budúcu sobotu 🙂 Radšej sa nechcem testovať do predu zbytočne ako to bolo skoro každý mesiac 🙂

renca910
13. júl 2012

Ahojte prezivate niektora nieco podobne?snazili sme sa o babatko,este pred vynechanim ms som mala bolesti v podbrusku a take pichanie v lavom vajecniku,2dni pred vynechanim ma zacalo napinat na zvracanie doobeda par krat potom to preslo,trvalo to dalej 2 dni,naliali sa mi prsia su citlive ale nie bolestive az tak ako pri ms,bradavky mi neskutocne stmavli,dnes treti den po vynechanej ms mi uz zle od zaludka neprislo,neskutocne ma bolelo podbrusko a krize cele predobedie,uz prestavam dnes dufat ze mozem byt tehu,chcem s testom pockat do pondelka,ale neviem ci mi nieco ukaze ked dnes tie bolesti podbruska , poradte zazivate niektora nieco podobne???dakujem za odpovede

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 ved ano mas pravdu.ved to je uz len tyzden takze pockaj pekne a potom dve paliceeee 🙂 🙂 🙂 joj budem ti drzat palceky moja 🙂 mozno teplomerik uz nebudes ani potrebovat 🙂 🙂

penelope111
13. júl 2012

@mistisa Ďakujem 🙂 Mňa ten optimizmus už prešiel 🙂 Minulý mesiac som si bola istá od ovu že to vyšlo a dopadlo to ako to dopadlo. Tento mesiac nič vôbec by som nepovedala, že to vyšlo. No nevadí necháme sa prekvapiť 🙂 S mm sme pracovali aj tesne po ms tak uvidíme čo a ako. Nejako sa neviem donútiť to skúsiť cez ms mi to je nepríjemné aj ked mávam taký hlien ako pri ovu aj cez ms 🙂 No vy ste neskúšali počas ms?

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 uz sme aj to skusai a nic ☹ ale je pravda ze pred laparoskopiou,hm. no ja som bola obalena optimizmom ale tento mesiac presiel uz aj mna :-/ nevadi ja sa zase obalim na dalsiu dobu 🙂 🙂 😉 😉 😉 neboj micka urcite stoj pri zemi ale budem drzat palceky aby to vyslo 🙂 🙂

azzura
13. júl 2012

@mistisa

penelope111
13. júl 2012

@mistisa Ďakujem 🙂 Ale však ked tento mesiac nič tak ten ďalší nám to vyjde obidvom 😀

mistisa
13. júl 2012

@azzura no co uz ☹ micka dufam ze tebe to vide ze budes mat v pondelok krasne foliky 🙂