Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte babulky.my uz cakame na odvoz na letisko..o pol3 odlietame domkov..aj sa tesim,aj nie..dobre nam bolo 🙂 gratulujem novym tehulkam a tym,co to nevyslo-nebojte,nabuduce vyjde..vsetky tu postupne otehotnievaju,tak verim,ze vsetky budeme raz maminkami..
ahojte kočky moje 🙂 🙂 🙂
dnes som bola na UZV a NT dopadlo super, 1,6mm či 1,7mm, nosová kostička prítomná 🙂 ,len malinké bolo kus väčšie, dnes sme začali 13tt podľa MS a mali sme 78mm, čo zodpovedá 14tt, takže sme o týždeň dopredu, doki vravel, že to nevadí, možno bude väčšie, podstatné sú ostatné "rozmery"...ukázal mi bradu a ručičky, jednou sa akoby držalo, malo ju nadvihnutú, bolo to milé, srdiečko veselo trepotalo, ukázal mi aj pupočnú šnúru a placentu...foto som nepýtala, zase 3€ by chcel, podstatné je, čo som videla na živo 🙂 🙂 🙂
ako sa mi máte srdiečka moje???????? @kikaneu @mata_ba @moni1007 @azzura @mistisa
@su_san dobre si pamatas...no bud na konci augusta alebo v septembri pojdem za dokym. vcera som pisala mail na urologiu, nech daju muzikovi temin...
a dnes som bola v bylinkarni kupila som medik pre mna a aj pre mm a dali mi kontakt este na jednu pani,nech mi urci kuru, a pojdem si to potom kupit 🙂
joj, ale ty si ma potesila, som rada,ze je vsetko v poriadku 🙂
@su_san myslím, že ak je o kus väčšie, to nič ešte neznamená 😉 😉 ono proste rýchlejšie teraz podrástlo, môže príjsť doba, kedy to zas bude pasovať s tehu 😉 týždeň nie je tak veľa a zas to záleží aj od ovulácie a dňa oplodnenia a to sa nedá na 100% určiť 😉
krčok neposlúcha ☹ ☹ stále otvorený, doktor minulý týždeň zas rukami zalamoval, že to vyzerá na nemocničné ležanie 😢 😢 ale nechal ma ešte doma, kontrolu mávam každé 2 týždne 😔 😔 zatiaľ to vyzerá na chlapčeka, v stredu ideme na morfologický utz, tak sa snáď ukáže 😅 😅
tak zienky ozyvam sa ako som slubila, testla som aj dnes, je pravda ze dnesny test je silnejsi v skutocnosti ako vcerajsi no na fotke to opat neni dobre vidno aj tak pridam dve fotky skuste ci daco vidite ale skoda toho mojho fotaka v skutocnosti ciarocku vidno sice velmi velmi slabunko no neuverim kym nebude silnejsia lebo toto je stale taky dusik trosku silnejsi nez vcera 😀
@su_san jeeeeeej ajooooj zlatik.to je super kraaasa 😉 moc sa s tebou tesim.ja sa mam tak vselijak ale uz sa soamatavam.bpli sme v piatok opat v blave a opat mi zrusili stimulaciu ☹ uz som povedala ze koncim.ked nezabrali ani injekcie.chcem pauzu uz nemam sily nic riesit a ani chut.potrebujem sa dat opat do normalu a potom to budem riesit. Dam sa vypisat do prace na konzultaciu uz nepojdem a uvidime.najbliziie tak v januari pojdem dokimu.objednala som si femigard tak skusim to 😉😉 a inak sa citis ako ? Vsetko je dufam oki 😉😉😉

@fifitko25 dakujem za srdenko, poslala som ho dalej @kikaneu. Som zvedava, kedy bude 1.konzultacia a co to vsetko obnasa, musim sa odhodlaj jazdit sama do BA, nebude moct so mnou stale chodit mm, neznasam dopravu v BA