icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
23. júl 2012

@mata_ba presne tak 🙂 🙂 ja mam ten femigard a poradila mi gelinka aj tieto tbl vitaminy http://www.docsimon.sk/tovar/medpharma-vceli-ma... tak to chcem s tym vyskusat je to vraj aj na vajicka. 🙂 vraj to davaju v CAR v Brne 🙂 🙂 a vitamin E si mam kupit 🙂

juniorkapss
23. júl 2012

@dominika1516 my sme si takto urobili taku mensiu dovolenku v marci a nepodarilo sa ☹ dufam,ze aspon vam sa zadari...ak sa nam nepodari otehotniet do konca roka,tak dotiahnem draheho na vysetrenie...lekar mi povedal vo februari,ze ak sa to nepodari do juna mame prist...skusime este tie tabletky a gel a ak toto nezaberie,tak potom zacnem draheho tahat po vysetreniach

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba no my sme mali sobotu ešte s Annou, takže nudiť sa, ale ani oddychovať sme nestihli a včera sme hneď po rannej bohoslužbe išli do Prešova, zastávka v tescu, nakúpili sme pre malú Mišku nejaké darčeky, aj pre rodičov....potom sme šli ku svokrovcom na obed a hneď po obede sme uháňali na tú pokrstinovú návštevu (že nebudeme dlho), ale prišli sme prví a vždy keď sme sa už chystali na odchod, tak došiel niekto ďalší z našej partie a že aby sme ešte nešli, že sme si ešte nepokecali a tak dookola, takže sme u nich boli od druhej do siedmej poobede, cestou späť ešte zastávka u svokry na večeru a domov sme prišli 22:15 😀 takže asi takto sme víkendovali 🙂 ale bolo dobre, čo vám poviem 😉

mata_ba
23. júl 2012

@mistisa juuuj,no super 🙂 a propolis,materska kasicka su vseobecne velmi prospesne..ale nesmie sa pocas tehu...

mata_ba
23. júl 2012

@kikaneu juuuj,super,tak ste sa vynastevovali a vykecali,co? 😉 ja sa tesim,v stredu by mal ist sef na tyzden prec,tak bude klus...a cez vikend sa chystame do BA..chcem ist kamaratke na hrob ☹ potom je rodinna oslava,dame asi tiez stretko s kamosmi 🙂

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba veru hej 🙂 tak si od neho oddýchneš 🙂 a čo oslavujete? 😉

piiiipiii
23. júl 2012

@mata_ba
@mistisa baby odporucavam vam aj olej z psenicnych klickov ( je to aj pre muzov dobre ) - zúčastňuje sa na tvorbe spermií, progesterónu / ženského pohlavného hormónu, vyrábanom žltým telieskom vaječníkov /, podporuje ovuláciu / vychádzanie vajíčka z vaječníkov / a oplodnenie, normálny priebeh tehotenstva a vývoj plodu, zvyšuje potenciu,
http://www.bio-obchod.sk/produkt-876/olej-z-pse...

mata_ba
23. júl 2012

@kikaneu tak tak...ale jeden ujo ma 60-ku,,moc ho nemusim,ale tak ruku podat pojdeme,kvoli dobrym vztahom 🙂 a hlavne tam bude ostatna dobra rodinka 🙂 takze skor kvoli nim pojdem 😅

@piiiipiii fiha,dakujeme..vyskusane na vlastnej kozi? 😉

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba jáááj, takže takto 🙂 ale tak, hlavne, že tam budú ostatní, ktorých môžeš 🙂

bibinkaleo
23. júl 2012

AHOJTE som tu nova aj mi sme sa konecne zacali snazilkovat.. robim si ovu testiky len som taka sklamana ze mi vychadzaju stale negativne.. asi robim nieco zle aj ked idem podla navodu.. 🙂 ale musim byt len trpezliva.. prosim Vas skusenejsie .ake
vitaminy si mam kupit je ich milion na trhu .. ale ktore su dobre???a co je dobre pre partnera?? 🙂

mata_ba
23. júl 2012

@kikaneu preeesne tak 🙂 len sa netesim,na otazky,ci som uz ok a podobne 😖

@bibinkaleo vitaj medzi nami 🙂 drzim palce,nech sa cim skor zadari...odporuca sa kys.listova,vela bab berie femibion..co sa tyka ovulky,da sa zistit testami,ale aj meranim bazalnej teplotky...len z nej zistis az to,kedy bola ovulka...no postupne sa naucis co a ako 🙂 co sa chlapov tyka,odporuca sa vitamin E+zinok+selen 🙂
inak na ovulku je dobre papat lanove semiacka,papat grepy a vseobecne pre zenu je dobry aj alchemilkovy cajik.... (osobne vyskusane 😉 )

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba to poznám, do mňa včera svokra čosi hučala, ale som sa obrnila a fakt netuším, že čo mi vravela.......iba som občas prikývla, aby to vyzeralo, že ju počúvam......skús to, včera som zistila, že sa to dá 😝

mata_ba
23. júl 2012

@kikaneu ja len poviem,ze v pohode,usmejem sa a mam pokoj 🙂 to,ze doma sem-tam mrncim nemusia vediet 🙂

mistisa
23. júl 2012

@mata_ba no preto to chcem skusit 🙂 tehu isto niesom tak skusim 🙂 🙂 a mozno sa aj sama dostanem do stavu tehulky 🙂 zteda s vasimi radami samozrejme 🙂

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba tak, tak.....a zase, keď sa pýtajú, tak javia záujem (nie vždy je to síce príjemné) ale keď si to tak vezmem, tak mňa dosť mrzí, že ani jedna z tých mojich spolužiačok z výšky( bolo ich 5) sa ma nespýtala ako sa cítim alebo mám.....ale tak, čo už.....

mata_ba
23. júl 2012

@mistisa to by bol ten najlepsi pripad 🙂

@kikaneu tak to ja nemozem povedat..mna sa ti naj spytali aspon raz co a ako....ale nebud smutna..mna to zaujima 😉

mistisa
23. júl 2012

@piiiipiii jeeej super dakujeemeee 🙂 to by som mohla aj namiesto toho vitaminu E kupit ved to ma velky obsah Ecka 🙂 to mozem aj s femigardom a s tou materskou kasickou ze? teda tymi tbl. 🙂 🙂 vsetko si mozem davat hej? jej ja ostanem zachvilu tehuuuu 😀 😀 😀

mistisa
23. júl 2012

@bibinkaleo ahojkaj vitaj medzi nami snazilkami.budem drzat palceky aby sa vam coskoro zadarilo 🙂 ja som z tych vselijakych vitaminov tiez mimo.je ich tolko.ale zacala som brat femigard teraz http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard idem si kupit tieto tbl k tomu http://www.docsimon.sk/tovar/medpharma-vceli-ma... a teraz nam tu doporucila @piiiipiii http://www.bio-obchod.sk/produkt-876/olej-z-pse... tento olej vraj je aj pre muzov a aj femigard je pre muzov 🙂 to vsetko mam tiez na odporucanie kociek odtialto tak idem skusat na vlastnej kozi 🙂

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba ja viem, nebudem sa preto trápiť, ale občas to zabolí.......a keď som im oznamovala, že som tehu, tak sa tešili a potom napísala jedna z nich, že aj jej sestra je, už v 5. mesiaci......a všetky správy sa potom už točili len okolo nej.......tak som sa rozhodla, že ak sa nám niekedy znovu podarí splodiť bábo, nepoviem to nikomu....... až po prvom trimestri......

mistisa
23. júl 2012

@mata_ba presne tak 🙂 uvidime 🙂 tolko vitaminov aby nepomohlo tak uz potom neviem co zaberie uz jedine IVF 🙂

mata_ba
23. júl 2012

@kikaneu preeeesne toto som sa aj rozhodla...resp.ak by mi zase tak rychlo rastlo brusko,tak poviem,az ked sa ma to spytaju..urcite nie tak ako teraz...dokonca som rozmyslala,ze drahemu tiez az po potvrdeni doktorom..a chcela by som ist k lekarovi az v nejakom 7.-8.tt najskor..ci vydrzim,neviem ☹

@mistisa ale zaberu,neboj...a nezabudni na modlitbu...

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba tak, tak, presne to isté mám v pláne aj ja....akurát, že manželovi by som povedala hneď, s tým nemám problém.....len mi bude musieť odprisahať, že si to nechá pre seba......a k doktorke až v takom týždni, aby hneď na prvom sone bolo srdiečko a čo najmenej stresu

piiiipiii
23. júl 2012

@mistisa
@mata_ba baby akurat to idem ja vyskusat na vlastnej kozi ale mam to od bab ktore to uzivali . A kedze to ma dobry obsah vitaminu E - tak dalsi brat v tabletkach uz neni potrebny. a myslim ze to mozes vpohode brat s cim chces .

mata_ba
23. júl 2012

@kikaneu presneee..ja tiez tak neskoro len kvoli srdiecku...kedze nam nebilo ☹ skor jedine,ze by som zacala spinit alebo tak...a drahemu chcem potom povedat uz aj s foteckou 🙂 lebo teraz povedal,ze uveri,az ked doki potvrdi...bal sa...ale priznal sami,ze od zaciatku mal zly pocit..a ja som to na nom videla,ale za svet mi nechcel povedat,preco je taky ako keby odmerany...

mata_ba
23. júl 2012

@piiiipiii no tedaa...a to ti odporucili baby,ktorym to pomohlo?ci tiez len poculi?

bibinkaleo
23. júl 2012

dakujem za privitánie.. dievcence snazime sa prvý mesiacik respektivne druhý ale prvý sme sa zacali pred Ms takze mimo plodne dni.. MS som mala 10.7 cize dnes je 13 den. vcera sme sa snazilkovali .. kedy mam ovulaciu presne neviem ale ale predpokladam okolo 14/18 den ved uvidime sledujem sa.. kupila som si aj ovu testy ale vychadzaju mi stale negativne.. ☹ 😢
tak neviem ci su 😢 blbe dnes ma aj pobolieva brusisko.. 😉 vzdy mavam MS presne 30 dni sem tam 29 dni ale trva mi len tak 3 dni.. ved uvidime.. Bazalnu teplotu zatial merat nebudem.. uvidime co cas ukaze.. drzim palce aj vam..
🙂

kikaneu
23. júl 2012

@mata_ba fúha, takže tak? môj bol celý čas zlatý, akurát, že ja som to nechcela nikomu povedať, ale presvedčil ma.....nabudúce to už tak nebude......v stredu idem ku gynekologičke, mám výsledky z krvi (len neviem aké)

piiiipiii
23. júl 2012

@mata_ba to som sa ich nepytala 🙂, ale su to uz mamicky. ale vyznaju sa do takychto veci , co maju prirodny podtoon 🙂 . uskodit to nemoze 🙂 len pomoct

mata_ba
23. júl 2012

@bibinkaleo vraj je aj osvedceny sexik kazde dva dni 🙂 vyskusajte..asi aj my vyskusame...

@kikaneu hej..ked..moj drahy mava niekedy predtuchy..proste vyciti,ze nieco sa stane..a od zaciatku tehu bol taky nijaky..a priznal mi to az po vsetkom..ze mal citak,ze to bude zle...

@piiiipiii to je fakt..tak silno drzim palce 🙂

piiiipiii
23. júl 2012

@mata_ba aj ja tebeee!!!!