icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
25. júl 2012

@iwi9 dakujem 🙂 ale pre kazde dietatko je mamina najkrajsia 😉

iwi9
25. júl 2012

@mata_ba tak ano, pre mna je ta moja stale najkrajsia mamina na svete 🙂

mata_ba
25. júl 2012

@iwi9 podobne 😉 to tak uz bude navzdy...

mistisa
25. júl 2012

@iwi9 dakujem micik nechtiky tak ucim sa zatial 🙂 🙂 a svadba bol moj najkrajsi dnik ako kazdej jednej si myslim 🙂 dakujeeem moc moc moc 🙂 🙂

kikaneu
25. júl 2012

čaute babule 🙂 ja vkuse behám po doktoroch a potom vás cez deň nestihnem......niekedy tu prúdila debata aj po večeroch, no pozerám, že už ani cez deň to nie je to, čo bývalo......to už sú skoro všetky tehu? alebo ich to tu len omrzelo? hm, ktovie......ale zajtra som konečne doma celý deň, len na poštu potrebujem ísť, tak sa môžeme vykecávať 🙂

chorucka
26. júl 2012

ahojte :( kde ste
@kikaneu
@mistisa
@mata_ba @azura a spol

kikaneu
26. júl 2012

@chorucka dobré ránko 🙂 už som tu, nejak som si dnes dlhšie pospala 🙂 ako sa máš moja?

chorucka
26. júl 2012

Ahoj no nic nove akurat mrcha dosla v noci a to som len 23DC bola no nic aspon bude skorej ovu 🙂 mam dovolenku tak lezkam este A ty mojka co nove? Testujes merias ci?

azzura
26. júl 2012

@chorucka ahoj, ja som na tom rovnaku, aj mne vcera dosla mrchana na 23DC ]-

kikaneu
26. júl 2012

@azzura baby, ja som ju dostala včera......takže sme všetky na tom rovnako, akurát, že ja na 29DC 😉
@chorucka ja ani netestujem, momentálne kvôli mrche ani nemeriam 🙂 ale merať budem......a nesnažíme sa, behám kvôli potratu po doktoroch....tak čakáme, čo sa z tých výsledkov vykľuje 😉

azzura
26. júl 2012

@kikaneu ja mam tento mesiac nejaky posahany cyklus, ja som si citila ovu na 9DC, comu som nechcela verit, ale kedze som vcera dostala mrchu tak to tak asik bolo ☹ , takže ked som bola u dokiho na 14DC tak tam nic preto nevidel a preto zrusil 3.IUI

kikaneu
26. júl 2012

@azzura hm, aj tak by z toho IUI už nič nebolo, keď bolo po ovu.....hlavne, že tá ovu bola a možno telo zblblo z toho stimulovania, hm?

azzura
26. júl 2012

@kikaneu moje telo je už nejake z toho vsetkeho mimo, neva....davam mu klud do konca roka

kikaneu
26. júl 2012

@azzura tak, tak, treba si oddýchnuť a potom to vyjde 😉

azzura
26. júl 2012

@kikaneu tak nejak 🙂

kikaneu
26. júl 2012

@azzura v robote si? dovolenku neplánuješ?

azzura
26. júl 2012

@kikaneu hej v praci, ja idem ako posledna až nejak v 2 polke augusta 😒

chorucka
26. júl 2012

@azzura co je to IUI?

kikaneu
26. júl 2012

@azzura aha, to už si mi spomínala.....som pozabudla 😔 .....ja dovolenkujem/prázdninujem vkuse, ale už mi to lezie na nervy, lebo som bez peňazí 😒 no ale čo už, tak sa uskormňujeme ako sa len dá.....

azzura
26. júl 2012

@chorucka inseminacia....ciže to že ti vstreknu spermie pramo do maternice

azzura
26. júl 2012

@kikaneu ja si to s tebou vymenim, tak by som potrebovala aspon mesiac byt doma

chorucka
26. júl 2012

@kikaneu ale to bolo uz davno co si prisla o babo preco az teraz chodis po doktoroch

chorucka
26. júl 2012

@azzura aha a kolko krat si na tom uz bola?

kikaneu
26. júl 2012

@azzura aj by som si vymenila moja, len ďaleko si a ťažko by mi bolo bez manžela 😉
@chorucka dávno, nedávno.....pre mňa nedávno, pred 2 mesiacmi......gynekologička mi kázala prísť po prvej menštruácii a odvtedy teda behám po doktoroch......čiže tak mesiac....lenže to ideš, vezmú ti krv, dva týždne čakanie na výsledky, teraz dva týždne čakanie na termín u iného doktora......takže to ani nie je behanie, len čakanie......

azzura
26. júl 2012

@chorucka mala som ist po laparke hned, ciže doteraz to malo byt už 6x, ale moje si vzdy nieco vymysli a tak mi to musia zrusit....takže som to absolvovala len 2x 😒 , teraz uz pojdem na umele

azzura
26. júl 2012

@kikaneu vsak vezmeme aj mm....mame tiež RD a zahradu a v nasej dedinke je pjekne 😉

kikaneu
26. júl 2012

@azzura 😀 manžel musí chodiť do práce, veď to poznáš........aj u nás je pekne 😉

azzura
26. júl 2012

@kikaneu vsak aj moj musi chodit do prace......strasne, clovek len pracuje, stresuje

chorucka
26. júl 2012

@kikaneu sak to cakanie je najhorsie ja chcem ist v pondelok k lekarovi nech ma pozre lebo mrcha si robi co chce a ovu mavan na 9-10dc tak nech mi nieco da nech sa mi to posunie a aj mrcha bude neskorej chodit dufam

chorucka
26. júl 2012

@azzura fu a ten tvoj mm to ako zvlada