icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
31. júl 2012

@mattuliatko30 možno to sposobilo to teplo, inac aj kamoske dosli skor...jul bol nejak posahany

azzura
31. júl 2012

@mattuliatko30 cyklus mas dost dlhy, ozaj este beries lieky??

mistisa
31. júl 2012

@lilli251 ja si myslim ze tebe to uz pomohlo hm? uz si to brala ze? 🙂 micaaaa ja sa tak tesiiiiiim 🙂 ty si mi taku radost urobila 🙂 to musi byt minimalne cajik v cajovni ked tam pojdem 🙂 😉 😉 😉 😉

lilli251
31. júl 2012

@mistisa neviem ci mi to pomohlo..ked som to brala iba styri dni...ale co ja viem...je toho tolko...jedny kvapky pol hodku pred jedlom, dalsie 10 min pred jedlom, dalsie po ranajkach do jej caju zase, dalsie pred obedom zase pol hodku, 10 min pred dalsie, po jedle iny caj s inymi kvapkami nakvapkanymi v tom,ved zase pol hodku pred jedlom, vecer pred spankom zase take troje striedat stale dookola...za tie styri dni sa to isto dostala nejako do tela mojko...a vela ludi aj chvali moju plet, ze ju mam ovela krajsiu...tak ja si myslim ze mi to urcite pomohlo... a ak nie, kamoska sa rok snazila a tej to pomohlo, otehotnela za tri alebo styri tyzdne a dnes ma zdraveho chlapceka 🙂

penelope111
31. júl 2012

@lilli251 Gratulujem 🙂

kikaneu
31. júl 2012

@mata_ba no veru, niekedy by bolo fajn nebyť.....však?.......dnes je pohreb 😢

mattuliatko30
31. júl 2012

@azzura teraz som dobrala minulú stredu..tak čakám mrchu..ale už klesám..takže dnes alebo zajtra..minule mi po liekoch prišla až na 8deň..teraz asi skôr...ale podľa teplôť ovu bola zase skoro..t.ak neviem či to tie lieky upravia..uvidím teraz ako budem merať

azzura
31. júl 2012

@mattuliatko30 a este ako dlho to mas brat...kolko cyklov??

lilli251
31. júl 2012

@penelope111 dakujem 🙂

mistisa
31. júl 2012

@lilli251 aha no pojdem napises mi kontakt potom? 🙂 jej mica ja sa tak tesim s tebou.kdy pojdes dokine? 🙂 aj ten digitalny si kupovala?

mata_ba
31. júl 2012

@mattuliatko30 no tak drzim paste..mne uz skoncila konecne 🙂

lilli251
31. júl 2012

@mistisa nie nekupovala, v lekarni mi vcer avecer povedali ze iba na objednavku...
no kontakt nemam...ona funguje tak, ze prides tam v sobotu rano o osmej, dostanes poradove cislo, podla ktoreho Ta vezme.....teraz je tam celkom menej ludi - teda aj ja som mala stastie, lebo je cas dovoleniek...vraj tam byva plnka dost....pracuje iba v sobotu
no k dokine rozmyslam asi uz zajtra, lebo beriem leiky na ladviny a tam mi povedali na nefrologii, ze mam hned prist keby som bola...tak by som to teda mala mat potvrdene aj od nej, nech nie som za kravu alebo co...

mata_ba
31. júl 2012

@kikaneu to by bolo..nemusis ma vo vsetkom nasledovat 😉 moja,drzkaj sa...a nam sa opat dnes zadarilo ☹ sefovi praskla hadica z filtracie z bazena a voda vytekalaaaa....drahy v robote..tak dobehol svagor..sice to tecie stale,ale uz len cicerkom,nie prudom.. a sef zahlasil,ze on caka,kedy to praskne..ach jooo...

kikaneu
31. júl 2012

@mata_ba ja ani nechcem, to tak nejak ide samo.....ďakujem, snažím sa, no je to silnejšie než ja 😢 och, až tak silno? prečo ju nedal vymeniť, keď už mal pocit, že praskne? také veci ja nechápem 😒

mata_ba
31. júl 2012

@kikaneu to ja neviem ☹ a ja tu mam potom infarktove stavy..este tam ma aj v zemi otvoreny plac a vnutri nejaky system..no reku az tam ma elektriku,tak nazdar....ale vraj je to len zavlahovy system...no ved uvidime...
moja,ja to poznam ☹

mata_ba
31. júl 2012

@lilli251 @mistisa babulky o akych kvapkach sa to bavite?ak smiem vediet 😉

mistisa
31. júl 2012

@lilli251 aha a kde je presne? alebo meno nevies? 🙂 no to radsej chod veru moja.ako este asi urcite nic neuvidi ale nech ti zoberie krv a nech to potvrdi aby si neublizila ani sebe ani drobcekovi 🙂 oki? a daj mi hned vediet oki? 🙂 🙂

mata_ba
31. júl 2012

@lilli251 a u akej bylinkarky si bola??

mistisa
31. júl 2012

@mata_ba noooo vycucavam @lilli251 lebo bola u nejakej bylinkarky a ta jej podavala kopec kvapiek a byliniek 🙂 a zrazu ma dve // na testiku 🙂 🙂 tak cucam kde je ze by som k nej sla. 🙂 ona je v dubnici 🙂 a ty ako miciik ? 🙂

mata_ba
31. júl 2012

@mistisa cucaj 😀 ja skusim asi najprv tu fytosoju..a cim dalej,tym viac mam pocit,ze aj tak to cele zalezi len od toho hore 😉

fliacik
31. júl 2012

@mata_ba Ja som po fytosoji otehu na prvy pokus, ale som aj rychlo potratila...neviem, ci to bolo tym...ale druhykrat by som osud asi nepokusala...

mistisa
31. júl 2012

@mata_ba ved ano urcite ano asi neni cas este na to aby sme boli tehu 😅 Mozno sa uz ale blizi ten cas 🙂 uvidime 🙂 a ako sa mas micka inak? citala som ze mas vela vody 😀 dari sa hej? my sme zacali o 9:45 skrabat tapety a uz po hodinu sedime co to mame hotove 🙂 aky sme mi sikovny 🙂 😉 😉 😉 😉 😉

mata_ba
31. júl 2012

@fliacik a ty osobne si myslis,ze to bolo len tym?ja som tiez uz potratila v 12tt..tak ty neodporucas?

fliacik
31. júl 2012

@mata_ba Tazko povedat, vdaka fytosoji som mala prvu ovulku po 11 rokoch, mozno to bolo len tym, ze som mala geneticky poskodene vajicko..alebo spermiu...netusim, ziadne vysetrenia mi nerobili. Zase, na fore je kopec bab, ktore otehotneli po soji a maju zdrave babatka.

mata_ba
31. júl 2012

@mistisa no tedaaa vy ste sikulkoviaaaa 😉 hej,vody a vody :-/ a moja,jasne,ze sa blizi cas...kazdyyyym dnom sme blizsie a blizsie 😉 a inak?inak sa mam dobre..konecne uz nemam mrsku a este stale oddychujem 🙂 tesim sa uz na vikendik,v nedelu ideme na 3 dni do Vyhni 🙂 a cez dalsi vikend na svadbu 🙂 tak dufam,ze sa nam medzitym zadari babalinko 😅

mata_ba
31. júl 2012

@fliacik hmm..ja som sa pytala dokiho,co to mohlo sposobit,ze som mala MA a povedal,ze na 99% vysetreni jeho pacientkam vyslo,ze nastala chyba hned pri oplodneni vajicka...cize tiez bud chore vajko alebo spermoska...no ktovie...

fliacik
31. júl 2012

@mata_ba Inak, ja som ani nebrala tej soje az tak vela, len nejake 3-4 tablety denne...a musis vela pit, lebo z nej boli hlava.

mata_ba
31. júl 2012

@fliacik ano,ano,to som pocula...ved uvidim ako dopadne tento cyklus...verim,resp.dufam,ze fytosoja uz nebude ani potrebna 😉 a tebe velmi velmi drzim paste

fliacik
31. júl 2012

@mata_ba Ďakujem...u nás je problém zložitejší...ale verím na zázraky, jeden sa už stal, aj keď iba na krátko... A držím palce, nech už sóju nepotrebuješ 🙂 Iba ak sójovú tyčinku pri tehu chutiach 😀

mistisa
31. júl 2012

@mata_ba ja nechapem tiez tak to islo dobre 🙂 🙂 chvalabohu lebo to je hrozne.my sme mali nastastie iba jednu vrstvu tak super 🙂 no pekne tak si nadsena co? zrovna ked si tam ty tak prasklo hm. nooo urcite ano miciiik to za tri tyzdne tu davas fotecku testiku 🙂 🙂