Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa neviem ci mi to pomohlo..ked som to brala iba styri dni...ale co ja viem...je toho tolko...jedny kvapky pol hodku pred jedlom, dalsie 10 min pred jedlom, dalsie po ranajkach do jej caju zase, dalsie pred obedom zase pol hodku, 10 min pred dalsie, po jedle iny caj s inymi kvapkami nakvapkanymi v tom,ved zase pol hodku pred jedlom, vecer pred spankom zase take troje striedat stale dookola...za tie styri dni sa to isto dostala nejako do tela mojko...a vela ludi aj chvali moju plet, ze ju mam ovela krajsiu...tak ja si myslim ze mi to urcite pomohlo... a ak nie, kamoska sa rok snazila a tej to pomohlo, otehotnela za tri alebo styri tyzdne a dnes ma zdraveho chlapceka 🙂
@azzura teraz som dobrala minulú stredu..tak čakám mrchu..ale už klesám..takže dnes alebo zajtra..minule mi po liekoch prišla až na 8deň..teraz asi skôr...ale podľa teplôť ovu bola zase skoro..t.ak neviem či to tie lieky upravia..uvidím teraz ako budem merať
@mistisa nie nekupovala, v lekarni mi vcer avecer povedali ze iba na objednavku...
no kontakt nemam...ona funguje tak, ze prides tam v sobotu rano o osmej, dostanes poradove cislo, podla ktoreho Ta vezme.....teraz je tam celkom menej ludi - teda aj ja som mala stastie, lebo je cas dovoleniek...vraj tam byva plnka dost....pracuje iba v sobotu
no k dokine rozmyslam asi uz zajtra, lebo beriem leiky na ladviny a tam mi povedali na nefrologii, ze mam hned prist keby som bola...tak by som to teda mala mat potvrdene aj od nej, nech nie som za kravu alebo co...
@kikaneu to by bolo..nemusis ma vo vsetkom nasledovat 😉 moja,drzkaj sa...a nam sa opat dnes zadarilo ☹ sefovi praskla hadica z filtracie z bazena a voda vytekalaaaa....drahy v robote..tak dobehol svagor..sice to tecie stale,ale uz len cicerkom,nie prudom.. a sef zahlasil,ze on caka,kedy to praskne..ach jooo...
@mata_ba ved ano urcite ano asi neni cas este na to aby sme boli tehu 😅 Mozno sa uz ale blizi ten cas 🙂 uvidime 🙂 a ako sa mas micka inak? citala som ze mas vela vody 😀 dari sa hej? my sme zacali o 9:45 skrabat tapety a uz po hodinu sedime co to mame hotove 🙂 aky sme mi sikovny 🙂 😉 😉 😉 😉 😉
@mistisa no tedaaa vy ste sikulkoviaaaa 😉 hej,vody a vody :-/ a moja,jasne,ze sa blizi cas...kazdyyyym dnom sme blizsie a blizsie 😉 a inak?inak sa mam dobre..konecne uz nemam mrsku a este stale oddychujem 🙂 tesim sa uz na vikendik,v nedelu ideme na 3 dni do Vyhni 🙂 a cez dalsi vikend na svadbu 🙂 tak dufam,ze sa nam medzitym zadari babalinko 😅

@mattuliatko30 možno to sposobilo to teplo, inac aj kamoske dosli skor...jul bol nejak posahany