Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa hej hej moja..mám :( dnes to bude také..zajtra isto už lepšie, a ty ako graf? kedy bola ovu??kedy neočakávaš mrchu?
stále bez mrchy, ale nebolo nič vidieť na ultrazvuku tak, že mám prísť za 3týždne ale pozitívne myslenie ma neopúšťa! 😀
@mata_ba ahoj no tak testik som si nakoniec nerobila. priatel mi hned vynadal, ze nech to ani neskusam. ze mam cakat, tak stale neviem na com som. ale dnes nieje doma, tak predtym ako pojdem do prace asi si skocim do lekarne.
@petrusska a kolk oti meska??
@anuska3107 priatel ani len netusi,ake je to pre nas baby...aj mne moj mohol vypravat kolko chcel 😀 a kolko ti uz uz asi meska?
@mattuliatko30 joj moja nech ti to prejde rychlo.ja som 32 DC pocitam ze mrcha bez vyvolavacky opat nebude.neviem ci vobec bola ako.som prlisla z blavy som minula posledne ovu testy a nesledovala som sa uz 😉 tak neviem.hm 😠
@mistisa no aj ja dúfam,..lebo tu v práci skapínam od rána...o chvíľu idem na autobus...a rovno do postele...urobím si čajík..a budem spať...deti mám preč..a aj mm príde až večer...mala by som si pokúpiť už na pečenie..ale nie som toho schopná :( tak budem zajtra fofrovať....a meriaš grafík či ani nie???hm?
@mattuliatko30 no pekne micka.no co bola si nakupit? my mame uz napecene 🙂 viesco prestala som merat 🙂 nejak to samo prislo. 🙂 🙂 tebe je ako dobre 🙂🙂 nemam ani ovu hm uz 🙂 ale asi kupim tehu skusim 🙂
@mata_ba ja asi tiez kupim asi nevydrzim 🙂 🙂 tak kupim 🙂 🙂 ale asi tak v nedelu 🙂 🙂 😉 ci? mozno nevydrzim 🙂
Baby pomoooc . strasne mrchovske bolesti ☹ krize,podbrusko a vytok ☹ joooj. a nalada pod psa. takto som sa este necitila vam poviem 😒 😖 😠 ☹
Ahojte, tak dnes mi došli ovu testíky-ide sa testovat 🙂 -snád úspešne. Dnes 7DC. Tu je nejaké info čo sa týka ovulácie 😉
Ovulačná metoda:
Táto metoda je založená na pozorovaní cervikálneho výtoku a konzistencie čípku.
- Pomenštruačný výtok je buď žiadny alebo len minimálny; čípok je tvrdý, zavretý a vtiahnutý
- Predovulačný výtok je žltý alebo biely, lepkavý; čípok je mäkký, pootvorený a vlhký
- Ovulačný výtok je čistý až priezračný, naťahovací a lepkavý; čípok je mäkký, pootvorený a vlhký
- Postovulačný fertilný výtok je hustý, nepriezračný, lepkavý; čípok je mäkký, pootvorený a vlhký
- Postovulačný nefertilný výtok je minimálny alebo žiadny; čípok je tvrdý, zavretý a vtiahnutý
Dobre ranko zienky..zelam vam krasny dnik 🙂 ja dnes takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..skusala som uz dva ovu testiku a vcera bol trolinku silnejsi..tak uvidime,co bude dalej 🙂 ozaj,je zle,ked si test robim az o pol8 vecer?
@mata_ba čau 🙂 ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 no, neviem, na tie testy nie som expert.....urobila som ich len 5 😉

ahojte babulky 🙂 priebežne čítam, len akosi nestíham písať 🙂 plodný augustík začal tak šup šup, nech sa to tu natriasa a plní fotkami s // 😀