Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dobré ránko 🙂 dnes sník o tom, že som tehulka, teraz si len stále bruško sledujem 😀
@mata_ba nie moja..môžeš robiť aj večer.....ja stále bolesti...mrcha stále....včera som zase len prespala...od šiestej do osmej :( takže nič porobené..nakúpené...dnes bude hrozný deň , neviem ako to postíham :(
@mata_ba dnes ráno zase tie tri bociany u nás pri firme 🙂 budem na ne stále pozerať...každý deň ak tu budú..možno prinesú šťastie aj mne
@mistisa ahoj moja..nie nič som včera neurobila..doma neupratané...nemám nič navarené...také bolesti som mala..krče v nohách.. :( tak som zase prespala..pod perinou...a dnes si to asi hodím..neviem čo skôr...dúfam,že naši prídu až tak kolo obeda..a nie ráno...ostatní by mali až na pol 4tu to dám...lebo neviem ako to spravím...dnes musím koláč +tortu..a +grécky šalát.., upratať a..zajtra ostatné už aby bolo po oslave
@mattuliatko30 no micka pekne chuda moje. Ach jaj.my mame tiez oslavu tak sa tesim ked tam budeme. 😉😉 ja furt bolesti a mrcha nikde hm 😉
@mattuliatko30 juuuj moja ☹ to ma mrzi..skus to majoranku 😉 a veru..riadne sleduj..a posli aj mne jedneho 😉
@mistisa moja..testuuuj 😉 ja makam dnes s ocinom 🙂 aaa dobre pooslavuj 😉 my ideme na grilovacku k sefovi 🙂
po uspesnom zisteni ze som dostala sa stahujem sem do vasej temy 🙂 ak mozem....budem rada prijimat vase rady a povzbudenia...
@depi tak pravidlá sú pri registrácií a fotkách a taak ale čo sa týka komentárov tejto témy, ja som sa zatiaľ stretla len s veľmi príjemnými babenkami...prajnými, ochotnými a pod.😉 ale počula som, že všade sú neprajnice a klamárky ale tak zatiaľ osobnú skúsenosť nemám a ak si spätne prečítaš nejaké príspevky, tak do "éteru" sa vypúšťa veľmi veľa, je to tu taká veľká "rodinka", ktorá sa vzájomne podporuje, povzbudzuje, pomáha, prežíva spoločnú radosť a niekedy aj smútok, ale samozrejme radosť vyhráva 😀
@petrusska tak to je super 🙂 ja teraz riesim problem vymeny lekarky..citam na svoju lekarku same zle veci a ze nechce davat karty ked chces odist od nej..tak zhanam kto ma zoberie bez karty ....
a samozrejme by som hned zo zaciatku rada vedela baby ze aku kyselinu listovu uzivate a sktorou ste spokojne....???
ahojte.. mozem sa pridat. ..snazime sa cca. este len 2 mesiacik.. uvidime ako to teraz dopadne..
http://www.docsimon.sk/tovar/medpharma-kyselina...
ja som si kupila tuto kyselinu listovu neviem ci je fajn nevidim rozdiel ved kyselina listova moze byt len jedna mozno lepsie spracovanie tabletiek? 400 mcg by malo stacit podla mna na jeden den.. ak vie niekto poradit 🙂 nieco lepsie budem rada aj ja .. 🙂 kupila som si aj Calibrum baby plan.. no davam si obden 1 den kys. listovu a 1 den calibrum
myslite ze staci???
Bolo raz jedno dieťa pripravené, že sa narodí. Jedného dňa sa to dieťa pýtalo Boha:
"Počulo som, že ma zajtra posielaš na zem. Ale ako tam budem žiť, keď som taký maličký a slabý?"
Boh odpovedal: " Medzi mnohými anjelmi našiel som jedného pre teba. A ten anjel ťa bude čakať a starať sa o teba."
"Ale", vraví dieťa: "Tu v nebi nič nerobím, len si spievam a smejem sa. To je to, čo potrebujem, aby som bolo šťastné."
Boh povie: "Tvoj anjel ti bude spievať každý deň, budeš cítiť lásku svojho anjela a budeš šťastné."
A dieťa sa pýta: "Ako mu budem rozumieť, keď každý vraví, že neviem hovoriť ich rečou?"
"Jednoducho", odpovie Boh. "Tvoj anjel ti bude rozprávať tie najkajšie a najsladšie slová, ktoré si ešte nepočul a s
veľkou trpezlivosťou a pozornosťou ťa naučí rozprávať."
Dieťa sa pozrelo na Boha a povedalo:
"A čo mám robiť, keď budem chcieť hovoriť s tebou?"
Boh s usmial na dieťa a hovorí: "Tvoj anel ti spojí ručičky a naučí ťa, ako sa modlí a prosí."
Dieťa prehovorí: " Počulo som, že na zemi sú zlí ľudia, kto ma ochráni?"
Boh objíme dieťa a vraví: "Tvoj anjel ťa bude chrániť aj za cenu svojho života."
Dieťa smutne povie: "Ale už ťa nikdy neuvidím."
Boh pohladí dieťa. "Tvoj anjel ti vždy bude rozprávať o mne a naučí ťa spôsobom, aby si sa mi priblížilo, aj keď je budem navždy s tebou v spojení."
V tom momente zavládol pokoj v nebi a dieťa sa mohlo pripraviť na príchod na zem. Dieťa sa v rýchlosti ešte nežne opýtalo:
"Bože, keď už musím ísť, povedz mi aspoň meno môjho anjela."
Boh odpovie: "Meno tvojho anjela vôbec nie je dôležité, ty ho budeš jednoducho volať.....m a m a.......
@depi @bibinkaleo ja som si kúpila takúto kyselinu listovú Folic Acid (kyselina listová) 1000 mcg, nie kvôli tehotenstvu ale mám zdravotný problém, ale už ju nepapám 🙂 kúpila som si Calibrum babyplan ale zasa kvôli vitamínom, bolo mi poradené, že telo potrebuje aj iné vitamíny na podporu preto, že je lepšie papať Babyplan alebo Femibion ako samotnú kys. listová
@bibinkaleo Ahoj 🙂 aj ja som brala pred otehotnenim calibrum baby plan, asi 2mesiace a beriem ho aj teraz v tehotenstve, takze myslim, ze je to spravny krok, ale vela kociek bralo aj femiobion 800 je o nieco drahsi ako calibrum, ale su na neho dost dobre ohlasy,,. držim palce v snazenii, nam to trvalo 1,5roka 🙂
@luszia dakujem za odpoved. ja si tiez myslim ze baby plan staci.. ved uvidime ci sa podari.. ?? naposledy som mala MS 11.07 a mam takze mam este týzden do Mrsky tak nechcem ani test robit nic.. aby som nemala nejake sklamanie.. 🙂 ved uvidime.. a ved ked to nevyslo tento mesiac je sanca druhy.. .. test asi este neukaze ked som len 6 dni od ovulacie?? to je myslim velmi skoro na testovanie..
@bibinkaleo No väčšinou sa testuje az na 10den po ovulacie, ale ja som testovala az na 17den , aby som nebola sklamana, ale nakonec som mala // čiarky, a nemerias si teplotu nahodou?aj podla toho sa da pekne vycitat, ci sa zadarilo,,, Jasne, ked sa nezadari teraz ,tak v každom novom cykle je dalsia nova sanca 🙂 a neskusala si nejake vychytavky ako je napriklad alchemilkovy caj, lanove semienka, grepovy dzus, ananas?? hmmm
@mattuliatko30
@mata_ba dakujem kocenky dufam za dobre pooslavujeme 😉 idem skusit ale neverim.podla mna nic nebude 😒 😅 dam vediet 😉

@mata_ba včera som dala obývačku 🙂 na dnes mi ostala ešte izba, kde som mala niekedy svoje kráľovstvo......momentálne ju využívame ako šatník, sklad, žehliareň, sušiareň a tak podobne 😝 a ty ako? už v práci?