Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bibinkaleo No pozitivny pristup je vzdy vitazny a ako citam Ty ho mas vela, tak drziiiiiiim palce aby si čím skor nasla na testy dve ciarocky , daj vediet ako Ti dopadne tento cyklus 🙂 🙂
@luszia .. a musim mat pozitivny.. lebo uz aj mna chytali take naladicky.. vseliake testovacie .. ale musela som stopnut.. radsej to necham pekne na náhodu..iba ovulacne testiky robim .. jasne jasne dam vediet.. myslim si osobne ze nic. ale ved uvidime mozno ma to prekvapka!! samozrejme milo 🙂 🙂
@bibinkaleo @depi vitajte medzi nami 🙂 a zaroven zelam skore a zdrave tehulkovanie 😉
@mistisa no ako moja??som zvedavaaaa
ahojte kocky. ako sa mate? co tu nove? ja som tu 3 dni nebola... ja som na tom takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 . dnes isli po troch dnoch krastniatka domov, vlastne sla som s nimi, kedze kamoska by sa sama s nimi neodniesla. boli tu chvilu aj nasi a aj muz prisiel vcera... som k.o. mali my dali totalne zabrat,ale nechala by som si ich tu. som si ich vyobjimala, vybostila... sa tu zdrzali dlhsie ako povodne mali,ale som rada... joj a ten svincik co stihli behom chvilky porobit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dakujem za mile privítanie... jaj uz aby boli skoro dve carecky....a myslim ze tento cyklus nic a mozno nabuduce.. MS mam dostat az buduci vikend cize casu a nadeje este dost.. 🙂 🙂 🙂
@franzziska ahoj a dakujem pekne za privitanie.. myslim ze tento mesiac asi nic.. 26DC som si robila test a vysledok cisty bielucky ako lalia.. nevadi... 🙂 🙂 mozno je skoro .. ale nerobim si nadeje ved sa snazime len druhy mesiac...
Moj priatel mi kazdy den pilil nervy ze sprav test sprav test sprav test... 😉 😉 😉 tak som podlahla. Tak uvidime pockame do MS mam 30 DC takze este par dni...
Ahojte.Bola som tehotná,potratila som v 6tt,30.4 mi robili kyretáž.po druhej menštruacii sme sa snažili ale rozhodli sme sa dieta odložit na neurčito a riešit bytovú otázku.Mala som niekedy teraz dostat menzes tak som si zasa kupila antikoncepciu.v piatok som začala trochu špiniť,tak som si teda dala antikoncepciu,ved sa má nasadit v prvý den menzesu.Myslela som si že ved tým výtokom mi asi začína menštruacia,ved to tak je u mna vzdy.takze som mala tabletku v piatok aj v sobotu ale menzes nikde.tak ma napadlo,radšej si už dnes tabletku nedám,keby som náhodou bola tehotná.lebo viem že v tehotnosti može zena špinit v čase menštruácie.Co na to hovoríte vy,skusenejšie?čo by ste robili vy?
dobre ranko kocky. ako sa mate? nejak je tu mlkvo. ja aj ked som povedala,ze merat nebudem, tak meram, kedze som aj tak vzdy v tom case zobudena http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
@moni1007 ahojky....akosi to tu je veru tiché....nikde nikto....asi každá prázdninuje 😀 ja som chcela už tiež merať..a akosi som ráno v strese zabudla 😀 tak až zajtra...konečne je po mrche...bola hrozná...dúfam,že taká už nebude...som zvedavá teraz na tú ovu kedy dorazí..či sa posunie
@mattuliatko30 no veru. vsetci su po dovolenkach a pod... a tiez uz je tu kopec kociek tehotnych, tak nas naziliek tu zostalo pomenej 😀 a coze si mala taka silnu mrchu? no ja som uz 6 DPO. ja som zas zvedava, kedy pride mrcha, ci bude uz LF ustalena na tych 13 dni 🙂
čaute babuľky 🙂 aký bol víkend? môj strašne nabitý, ani som nejak nemala čas prísť tu 😉
@moni1007 no nechápem...minule skoro žiadna uplne slabá...a teraz po tých liekoch...nie a nie prestať..a silná...s bolesťami..myslela som ,že ani neskončí....tak ale už je dobre..už som zvedavá kedy bude ovu...teraz prvý cyklus bez liekov...a som zvedavá ako mrcha dorazí...či sa troškku posunie..alebo zase skončím na 21dňovej...dúfam,že nie...
@kikaneu čauko..aj môj nabitý..oslava...naši na víkend..variť prať, upratovať...a ešte aj veľká služba..takže super...
@mattuliatko30 no to som aj ja zvedava, snad sa ti to uz upravilo a ze uz taku silnu mrchu mat nebudes, teda uz ziadnu mrchu nemaj 🙂
@moni1007 no ešte sme neni v štádiu presvedčenia..teda môj mm...tak ale brnkám stále na city 😀 dúfam,že sa to upraví..uvidím...pôjdem si zaliať alchilmelku 😀
@mattuliatko30 jaj, sa mi zdalo,ze uz povolil 😀 😀 😀 tak brnkaj, nech je rychlo naladeny na dietatko 😀
@mattuliatko30 😉 sme šikovné, koľko toho vieme zvládnuť.....my sme boli v sobotu na nákup, potom som bola na návšteve, tak sme grilovali a mali návštevu my a včera sme boli poobede na prechádzke a večer na ďalšej návšteve....normálne som rada, že dnes môžem byť doma a ešte k tomu sama 😉
@kikaneu juj....no aj ja by som brala byť doma...jasne že sme šikovné...veď sme ženy 😀
@moni1007 no keď on stále váha...raz hej raz nie..nie je rozhodnutý 😒 tak ale netlačím.....nech to príde samo

@luszia eeej neskusala som zatial nechcem to prehanat .. aby som sa nezblaznila. 🙂 🙂 nie nie bazalnu teplotu si nemeriam pouzila som tento mesiac ovulacne testiky.. ale uz aj tie vynecham ja ovulku relativne citim.. uvidim co bude.. testovat nejdem zatial aj ked doma testik mam.. pockam pekne ci pride ms a ked nie tak nic.. ved snazenie je celkom fajn.. 🙂 🙂 🙂