icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
8. dec 2011

@purina12345 : k tym ovu testom-ja som ich v polsednom cykle robila okolo obeda,resp. kratko po a 2 hofdky predtym som nepila ako si mi kazala a konecne vysli 🙂

purina12345
8. dec 2011

@simonkazga och to mi je veľmi ľúto ☹ , úprimnú sústrasť

vardzikova
8. dec 2011

@momamo mojka 😀 ale čas ukaže , ved skôr alebo neskôr to už bude asi jedno len nech to už jeeee 😉 No ja som si dala tu najvyššiu taxu tych 50 Eur platim mesačne a vyška sa mi nebude ani na buduci rok zvyšovať stale budem platiť rovnako, aj ked sa to vo februari zmeni. A ty si platiš ? už ked si mamina? 😉

azzura
8. dec 2011

@chorucka wow, preco tak vela?

U mna to je ako posledny krok, lebo doky ma zacal liecit na zaciatku roka, zistil že mi nedorastaju folikuly ani sliznica,ale napravil to likemi a stale nic sa nedeje

delideli
8. dec 2011

@momamo : a nepapat nepasterizovane mliecne vyrobky, plesnive syry ,parmsku sunku a vraj ani pecen 🙂
moja zlata, drzim palce,nech ste zdravi a v poriadku a pekne rastiete 🙂

momamo
8. dec 2011

@vardzikova da sa to este ked som uz tehotna ..???

momamo
8. dec 2011

@delideli Dakujem krasne,,si zlata ... Budem robit vsetko pretoo aby sa male malo co najlepsie🙂)))

purina12345
8. dec 2011

@delideli @azzura tak budem aj ja testovať poobede, s toho ranného som bola trochu zmätená
ale začnem asi zajtra lebo ff mi ešte ukazuje červenú a rozhodla som sa že na gyndu pôjdem v pondelok lebo sa zajtra nedá manželovi, mám ju totiž ďaleko

nikinka1111
8. dec 2011

@momamo ja nestíham tých 270dní tak asi sa ti to už neoplatí

sussi29
8. dec 2011

DELIDELI: hm, pre mňa je ešte skoro, ale tak som sa na príznaky aspoň opýtala 😀 ja som si zas všimla, že mám viac pórov na tvári, ináč mám bezproblémovú pleť, ale pripisujem to počasiu, lebo sa dosť ochladilo.... i keď by som možno bola radšej, keby to bolo vyvolané nejakou hormonálnou zmenou 😀

delideli
8. dec 2011

@simonkazga : to ma velmi mrzi..velmi drzim palce,aby tuto smutnu udalost uz skoro vystriedala radostna..

azzura
8. dec 2011

@purina12345 potom daj vediet, co ti ukazovali ovu testy.

Ja si svoje telo poznam, lebo dokymu som isla ze na P strane ma bolelo asi tam bola ovulka. A ze na L strane som mala vela folikulov si, tak mi to potvrdil. A ze asi som anovulacny cyklus, ja ze nie, lebo mi BT stupla a ked pozrel lepsie na monitor zistil ze fakt videl prasknuty folikul a tekutinu vytecenu. Ja k nemu chodim len na potvrdenie svojich pocitov a ci mam dobru velkost sliznice, lebo ta je dolezita na uhniezdnenie.

momamo
8. dec 2011

@nikinka1111 asi mas pravdu tak uz nam len ostava materska a ta je ako??

nikinka1111
8. dec 2011

po novom tuším 65% hrubej mzdy.

delideli
8. dec 2011

@purina12345 : drzim palce 🙂

purina12345
8. dec 2011

@azzura no potom určite dám vedieť ako sa to vyvíja, sama som zvedavá, tento cyklus ma na striedačku pobolievajú vajeníky, tak neviem či som tak nastimulovaná alebo čo 😕 posledný cyklus ma bolel tuším pravý cez ovu a to poriadne a teraz ma akosi skoro pobolieva tak dúfam že sa vajká pekne pripravujú a na cestu sa vydá pekný dozretý folikul 😵

chorucka
8. dec 2011

prvu laparku som mala kvoli mechuriku ale zistili ze problem je vlastne v maternici takze o tyzden laparka na maternicu zistili endometriozu potom 6mesiacov liecba a diagnosticka laparka ale ze toho bolo tam este dost tak zsa 6mesiacov liecba a znova diagnosticka laparka a ked to uz bolo ok tak som dostala na pr.vajecnik cystu a nechcela po 2inekciach prasknut tak znova laparka ja som tam bola uz ako doma 🙄

azzura
8. dec 2011

@purina12345 aspon jeden, a mozno 2 folikuly 🙂

purina12345
8. dec 2011

@delideli ďakujem moja, už sa začína stupňovať nervozita, jááááj musím s tým prestať

purina12345
8. dec 2011

@azzura 🙂 aj to je možné ale u nás dvojičky niesu a radšej by som pre začiatok jedno, neviem ako by som to zvládla hneď dvojčata 😀

azzura
8. dec 2011

@chorucka chuda moje, dost si si vytrpela. teraz si uz ok?

chorucka
8. dec 2011

@azzura aka ma byt velka sliznica pri ovulke ja som mala utorok 6mm ci tak nejak lebo lekar vravel sestre ze to ma zapisovat do pc

simonkazga
8. dec 2011

@delideli @purina12345 Ďakujem baby, ste zlaté. Dúfam, že nám osud dopraje nový život, keď nám jeho tak kruto vzal.

delideli
8. dec 2011

@purina12345 : o nervozite mi mozes rozpravat..rano som si vsimla,ze ked sa trochu sustredim pviem si privolat nutkanie na zvracanie..a zacinam nejak citit zase cosi v podbrusku,tak sa bojim,ze sa blizi mrcha hnusna a ze ma zastihne este nez sa rozhybem k testovaniu..:(

lucecita
8. dec 2011

@momamo gratulujem k dvom //...vytešujem sa s tebou, som sa zapla a čítala všetko čo ste popísali... 😀

chorucka
8. dec 2011

@azzura ok ako sa to vezne organy su ok az ked oteh potom si poviem som za vodou

sandy3911
8. dec 2011

@purina12345 noo takto, čo sa týka môjho cyklusu, tak už tretí mesiac som bez antikoncepcie a cyklus mám tak 30 dní s tým, že menzes mám 3 dní maximálne..

azzura
8. dec 2011

@chorucka mal by mat viac ako 10

Uz aj ja som mala 5mm a to nebolo dobre i ked som mala dozrety folikul. A vtedy mi lekar povedal ze by mala mat 10 a viac. Ale odkedy pijem alchemilku tak mi dorasta sliznica a aj vajka dozrievaju sami od seba a nepotrebujem lieky

azzura
8. dec 2011

@chorucka ja to poznam, pred 5 rokmi som mala miom a vtedy mi povedal doky aby som rychlo otehotnela. Co ked nikto nebol az teraz a teraz to nejde ☹ .

sandy3911
8. dec 2011

@nikinka1111 tak zhruba od 10DC keď mávam tak 30DC? o.k., tak dnes kúpim testíky a začnem robiť 😉