icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
7. aug 2012

@mata_ba
@lagunasa urobím podvečer..som zvedavá, či palička bude silnieť.. :D aspoň na ovu 😀 aj to poteší

kikaneu
7. aug 2012

@mata_ba viem, že je 🙂 už sme boli dvakrát 😉 dúfam, že ste načerpali dosť síl do ďalšej práce 😉

zuzanka9999
7. aug 2012

@mistisa tak daj potom vediet ako to dopadloooooo;))))))

petrusska
7. aug 2012

@mistisa myslím na Teba, len nech pekne silnie a nech sa ukáže vo svojej kráse // ! 😉
@mata_ba tak to súhlasím, taký wellness veeeľmi dobrá vec 🙂 aj ja som dostala poukaz k výročiu na pobyt, tak tiež by som sa mala informovať ohľadom nejakého termínu, už teraz sa na to teškám 🙂

petrusska
7. aug 2012

@mattuliatko30 aj ja som zvedavá, určite zosilnie 🙂

mistisa
7. aug 2012

@zuzanka9999
@petrusska dakujem babenky urcite hned napisem 😉

luszia
7. aug 2012

Ahojte kocky 😉 dnes som bola v poradni a brali mi uz krv na všetký potrebné zistenia, tak dufam, že bude všetko OK. 🙂
Dnes sa naše malé miminko pekne hýbalo a kopalo nožičkami, ručičkami, aj nám ako keby kývalo, je to neskutočný zážitok, prajem to všetkym snažilkám 🙂
A vy sa tu ako máte? 😎

mattuliatko30
7. aug 2012

@luszia ahoj , som rada,že máte všetko v poriadku... a bábätku sa darí.....ja si to už ani nepamätám aké to bolo na tých sonách.....a kedysi boli také zastarané 😀 teraz mávajú už oveľa lepšie..aj je to lepšie vidieť...inak po starom..čakám na ovu http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak uvidíme kedy ráči prísť

petrusska
7. aug 2012

@luszia ahoj 🙂 no super, aspoň sa pred vami neschovávalo ako som počula od známych 😀 nejakú new fotečku nemáš? 🙂

luszia
7. aug 2012

@mattuliatko30 Ahoj, no je to velmi dobre, ked vies ako tvoje babetko sa pekne vyvija, minule len spinkalo, ale dnes co vsetko vyvadzálo aj doktor sa cudoval,par minut sme ho pozorovoali , krasneeee 🙂
Ak sa nemylim tak ty si chcela tymi liekami posunut ovulku, tak mozno to predsa pomohlo, a ovulka bude neskor 🙂 a kedy ides k doktorovi na kontrolu ?ci ako ste sa dohodli?

mattuliatko30
7. aug 2012

@luszia no tento cyklus som bez liekov..tak uvidím...budem len merať a testovať...a potom mám prísť...ale je tam nový dr. môj mal porážku..tak tam má syna....už bol starší...tak asi už nepôjde robiť, škoda, bola som s ním spokojná... no zatiaľ mám najnižšiu teplotu..čo som kedy mala..tak neviem či sa ovu posunie..som 8dc a už tak dolu 😖 no uvidím zajtra a pozajtra...

luszia
7. aug 2012

@petrusska Ahoj, no neschovavalo sa , pekne bolo vsetko vidiet, aj rucicky, aj prstiky aj celust, vsetko mi doktor poukazoval 🙂 fotecka je v mojom albume 🙂

luszia
7. aug 2012

@mattuliatko30 Novy a mlady doktor, fuuuha, no mozno prave on Ti pomoze , treba mu verit, ved to ma po otcovi v genoch 🙂 No tak uvidis ako sa Ti to bude vyvijat,budem Ta sledovat, a manzela si uz prehovorila, ?

mattuliatko30
7. aug 2012

@luszia no hovoria,že je fajn...že je ešte lepší ako otec 🙂 tak uvidím..aj dcéru má dr . gynekol.tak neviem kto ho nastálo nahradí, či on, či ona..ale že obaja sú výborný lekári. Tak uvidím , možno mi pomôže...no s mm je to tažké...aj by chcel ale aj nie..takže musím len vystihnúť dobrú chvíľku....možno raz povolí a už nebude kde cúvnuť....stačí aby aspoň raz 😀

luszia
7. aug 2012

@mattuliatko30 No tak to su zaujimava rodinka, tiez si myslim, ze mladší doktor moze byt rovnako dobry aj ked nema vela skúsenosti, ale zas ma nove metody 🙂 To su proste chlapy nerozhodny, ale tak ako hovoris, staci len raz v spravnu dobu a uz nebude moznost cuvnut, drzim palce nech ta situacie nastane cim skor 🙂
A co deti?pýtajú si sestricku alebo braceka?hmmm

mata_ba
7. aug 2012

@mattuliatko30 no veru..tiez by ma potesila uz pekna druha ciarka na ovu teste... 🙂

@kikaneu jaaaj,anooo..vynikajuco bolo..boli sme prvykrat,ale urcite nie posledny 🙂 a ovu asi vyjde tak blbo,ze nebudem s drahym,takze tento mesiac asi opat nic..nevadi 🙂 inak drahy mi vletel do kancla a medzi recou uplne odveci,z einak coskoro budes tehu..a ja ze co? 😀 uz aj jemu prepina chudacikovi 😀

@petrusska jeeej,tak to mas supeeer...ja by som mohla take veci kazdy mesiac 😀 uz teraz ti prajem krasny oddych 🙂 urcite sa mas na co tesit .-)

svintekova
7. aug 2012

@mistisa drzim palec moha 😉. Nech su na teste riadne kolajnice

melisaaa
7. aug 2012

@mistisa tak čo moja, si už testla 🙂

misselin
7. aug 2012

@mistisa no micka ako si dopadla ciarka zosilnela? 😕

mistisa
7. aug 2012

@mattuliatko30
@melisaaa
@misselin
@svintekova
@mata_ba
@petrusska
@zuzanka9999
@kikaneu ajojte kocky dufam ze som na nikoho nezabudla. Ak ano tak sa omluvam a je to pre vsetky.bola som v 3 lekarnach a nikde nemaju mamatest tak som zobrala opat dr. Max len pre zvedavost a zajtra pojdem do dalsej lekarne kuk. Dam vam fotocku ale tak do hodky nie som teraz cez comp.mne sa zatial zda taky isty ako vcera tak uvidime 😉

mata_ba
7. aug 2012

@mistisa juuuuj mojaaa...ja verim,ze je to taaam 😀 davaj fotooo...vsak som normalne z teba nervozna 😀

misselin
7. aug 2012

@mistisa micka my sme asi viac zvedave ako ty 😀 😀 verim ze to tam je 😉 uz cakam 😀

melisaaa
7. aug 2012

@mistisa čakááááááááááááááááááááááááám 😵

horseshoe
7. aug 2012

@mistisa zo zvedavosti som sem kukla a co to vidia moje zraky? 😀 aj ja som zvedava na tehu testiiiik a aj jaaa 😀 😉 😉 kiez by ti to vyslo moja 😉

mattuliatko30
7. aug 2012

@luszia tak jedna by aj chcela...a druhá ani nie..mm ju už nahuckal,že jej bude brať hračky a tak ... 😠 uvidíme 🙂
@mata_ba tak aký ovu testik?ja idem urobiť

mistisa
7. aug 2012

@mattuliatko30
@melisaaa
@misselin
@svintekova
@mata_ba
@petrusska
@zuzanka9999
@kikaneu
@horseshoe no kocicky tady 🙂 ale neviem stale mam divne pocity pokial nevybehne palica tak sa asi netesim ja s tymi mojimi duchmi to je na nic stale len duchovia 😠 😠 😠 😠

penelope111
7. aug 2012

@mistisa Aj ja čakám 🙂 Normálne som s teba nervózna 🙂

horseshoe
7. aug 2012

@mistisa no mojka, ja vidim na to prvom obr. nejakych duchov, ale na druhom obr. nic. Ale rozhodne by som vyckala zopar dni - ci to bude silniet...ak nie, tak nie je o com...a kolko ti meska ms?

penelope111
7. aug 2012

@mistisa Mne sa zdá že je trošičku silnejší ako včera 🙂 Skús si spraviť ráno s prvého moču a uvidíš či bude silnejší ale ja dúfam a držím palce že bude 🙂

mistisa
7. aug 2012

@penelope111 no neviem nezda sa mi silnejsia 😠 ani neni . este skusim odfotit ked vyschne 🙂 ten vrchny je vcera a spodny dnes 🙂