Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lagunasa no ja som raz mala herpes, uz niekolko rokov som ho nemala a tak som zistovala na nete, ci to moze suvisiet s tehu a vtedy som zistila, ze ked je zena precitlivena, moze sa to aj takto prejavit... ja som dost hakliva a citliva, na vsetko reagujem vyrazkami, ekzemoim a pod... a aj herpesy sa mi vyhodia ked nieco neobvykle sa stane... a nebola som vtedy tehu... 😒 😠
baby ma otazocku...o 6 som merala teplotku a mala som 36,55 (aspon som to tak videla)..o 7 som zmerala este raz pre zaujimavost a mala som 36,4...nie je to divne?ale zase som si prvykrat vyzliekla gate z pyzamka..ale to by tych 5 sekund tak nezdvihlo teplotu,ze?
@mattuliatko30 ja dojdem micik este len o 15,15 na juh hm.to asi nestihnem na vecer tu nebudes? No pekne moja a tak hadam ano 😉 som veru zvedava na teba moja 😉 daj vediet oki ? Budem v ocakavani 😉
@mata_ba no uvidime micka ale neni o moc.hm neviem uvidime aky bude ked pridem domov 😉
@penelope111 micaaaa a preco je biely? Ja som fakt micik rano nestihala. Poobede dam okik? 😉
@lagunasa nie? 😕 ja ked nemam bolesti pri mrche, tak robim vsetko ako zvycajne, neriesim ci je mrcha alebo nie.... a to malovanie nebude az tak tazke... ja si vezmem top jednoduchsie a kamoske necham to zlozitejsie, vsak je to jej byt 😀 😀 😀 len nema jej kto ist pomoct. ona ma priatela v nemecku. ja mam mm aj otca a aj bracha tiez prec. tak sa musime do toho pustit my,aby sa mohla cim skor stahovat, nech neplati najom zbytocne 😒
@mistisa Však nevadí ja počkám 😀 To je len tá moja zvedavosť 😀 Nemala som ani náznak druhej čiarky, ale ešte je skoro počkám až do ms 🙂
@mata_ba mne mešká od februára a stále nič :/ grafík ee, to som nikdy ani neskúšala a vás čo si meriate, zapisujete obdivujem to nie je na mňa 😎 Mám ísť k lekárovi tak uvidím čo mi povie a testík si urobím, príroda je všemožná a aj lekár nie vždy všetko vidí skôr, beriem to s humorom 🙂 nie som vyslovene snažilka, sexík máme vtedy kedy je chuť 😀 v júni sme boli na dofči, hhee by sme sa pobavili ak by som ozaj bola a splodili by sme američana alebo američanku aj bez mrchy 😀 tiež sa pleť pokazila viacej, pripisovala som to americkému ovzdušia zasa, ale časté chodenie na wc, citlivejšie prsníky (čo som nemala nikdy), sú to príznaky, len doktor nič nevidel na poslednej kontrole tak skúsim ten test a hotovo 😝
tak kocky, na par dni sa s vami lucim 🙂 prajem vam krasne chvile a uzite si 🙂 a cakam nejaku // 😀
@mistisa moja isto bude silnejší..uvidíš 😉 tak kuknem až doma.....hneď zapnem notebuk..tak dúfam,že tam neztvrdnem do šiestej večer... 😀 😀 tak sa poponáhľaj moja.....lebo mám aj robotku nejakú 😀 😀 doma...ale som strašne zvedavááá..mm príde až večer..tak nebude aspoň frflať..že zapínam hneď notebook 😀
@mata_ba Čítam, že ideš do Poľska sme tam pre synovca kupovali nejaké veci som si na to spomenula a vtisli sa mi slzy do očí 🙂 Asi mi šibe 😀
@penelope111 hormony pracuju? 😉 hm..ja mam na sebe akurat take dvojtricko,co mi tam kupila mamina..moja prva tehu vec ☹ esteze je take,ze ho mozem nostit stale 🙂

@mata_ba neboj. ked to bude tehu, tak ta oplujem takym chrachlom 😀
@moni1007 no mna nos neboli ale tie bolavé pupaky veru mám.