icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

penelope111
8. aug 2012

@mata_ba Tak teraz si tomu už dopomohla úplne stým tričkom slzy už sú v prúde 😀 Ja bývam hrozne precitlivelá aj pred ms takže neviem vôbec čo príde 🙂 Ale tebe nech to už konečne vyjde treba v piatok s mm pracovať o sto šesť 🙂

kikaneu
8. aug 2012

@mata_ba to ti verím a aj si pamätám, v čo si dúfala....ale nezlosti sa, budú aj iné príležitosti 😉 a možno to vyjde aj tak, nikdy nevieš 😉 jooj, aj ja by som šla na trh...ale ja idem ku svokrovcom 😅

mata_ba
8. aug 2012

@penelope111 slzami sa odplavuju skodliviny z tela 😉 a ja byvam tiez pred ms nervozna a precitlivena...no dufam,ze u teba do nebude ms 😉 dakujem,proste ho znasilnim a bude 😀

@kikaneu ved ano..mozno vyjde,mozno nie...este neumieram 🙂 dufam 😀 no ja sa uz celkom tesim..pokukam,co maju opat noveho 🙂 k svokrovcom sa aj tesis,ci ani nie?

kikaneu
8. aug 2012

@mata_ba s týmto nežartuj moja 😒 to ti verím, ja tam chodím veeeľmi rada 🙂 a ani sa nejak extra neteším, ak by tam nebýval s nimi švagor, tak by som sa tešila viac 😅

mata_ba
8. aug 2012

@kikaneu co sa so svagrom nemusite?ja u svokrovcov byvam,takze.. 😀 nastastie si super vychadzam aj so svagrom a svagrinkou,takze ja som maximalne spokojna..samozrejme,vsade je nieco,ale ked si to porovnam s inymi,ja to mam na 1 🙂

kikaneu
8. aug 2012

@mata_ba on nevychádza ani s mojim manželom a ja nestojím o jeho záujem, spoločnosť ani nič iné..... som rada, že ty to máš iné, že nie sme aj v tomto rovnaké 😉

mata_ba
8. aug 2012

@kikaneu mohli by sa vztahy napravit u vas a opat by sme boli rovnake 🙂

petrusska
8. aug 2012

@mata_ba veriť treba a keď to vyjde tak to vynahradí všetky tie sklamania 😵

kikaneu
8. aug 2012

@mata_ba myslím si, že to sa už nestane.....oni dvaja majú medzi sebou taký vťah asi od 10 rokov, takže nedávam tomu šance....a moja, to je aj tak nadlho všetko.....mňa to nejak extra netrápi

anuska3107
8. aug 2012

@mata_ba no nakoniec som si spravila test a negativ, teraz som mala zas iba 2 dni slaby krvavy vytok. bodaj by test ukazoval zle a teraz ani neviem ci mam tu alchemilku pit alebo nepit

mata_ba
8. aug 2012

@petrusska tak to mas velku pravdu 🙂

@kikaneu a tak ked je to uz tak dlho,nie je o com..jasne,ani sa neoplati nad tym uvazovat...

@anuska3107 a k lekarovi nechces ist??

franzziska
8. aug 2012

@kikaneu aha svagor? no niekedy sa stane ze niektori ludia nam nesadnu..ja by som sa tiez bez /istych/ ludi obisla 😖

franzziska
8. aug 2012

@moni1007 fiiiha sikovnica 😀 😀 a na aku farbu jej budete malovat?

mistisa
8. aug 2012

@mattuliatko30
@melisaaa
@misselin
@svintekova
@mata_ba
@petrusska
@zuzanka9999
@kikaneu
@horseshoe tak kocky takto ranny dnes som sa nedostala domov tak neviem ako vyzera ked vyschol.teraz tam nevidim nic takze neriesim 🙂 😉 😉 kuknite vy samy spodny je to z dnes 🙂

horseshoe
8. aug 2012

@mistisa no veru moja, zatial tam ani ja nic nevidim. presne ako pises - zatial to neries 😉 a kedy mas dostat mrchu?

misselin
8. aug 2012

@mistisa moja na tom spodnom je silnejsi 😉 tak vydrz este netestovat aspon do soboty a potom uvidis 🙂

zuzanka9999
8. aug 2012

@mistisa cicus jatam tiez nic nevidim:((((( ja tomu nerozumiem tolko duchov mas kiezby si uz mala riadne kolajnice

mata_ba
8. aug 2012

@mistisa mojka na tej vrchnej fotke sa mi nezda nic..no na spodnej sa mi zda byt posledny silnejsi...tak neviem no..

petrusska
8. aug 2012

@mistisa juuuj ja na fotke nevidím teraz ani dušííka :/ fňuk, ale nádej stále kričí a ja ju počujem a určite aj iné babeny! 🙂

zuzanka9999
8. aug 2012

@mistisa na tom dolnom su obrysy ciarky ale fakt skus o dva tri dni ako pise misselin

svintekova
8. aug 2012

@mistisa mojka cez moj mobil tam nic nevidim ☹.

penelope111
8. aug 2012

@mistisa Tak ja neviem či mám také dobré oči alebo čo, ale ten spodný sa mi zdá byť najsilnejší 😀

petrusska
8. aug 2012

@mistisa pozerám ešte raz len z booku a tu zasa vidím inak ako na pc v práci, zdá sa, že je tam o niečo silnejší duch. Tiež sa prikláňam k babám, skús o pár dní neskôr 😉

fliacik
8. aug 2012

@mistisa Jasné, že je tam, na spodnom zjavne najsilnejšia. Baby, trošku si sklopte monitor, pod istým uhlom ju vidno celkom zreteľne.

melisaaa
8. aug 2012

@mistisa no na tom spodnom poslednom niečo je, veeeeeeeeeeeeeľmi držím palce 🙂

drobcek11
8. aug 2012

@lagunasa tak isto som to urobila aj ja 🙂 zijem v anglicku a v cestovke by nas to vyslo viecej o 200 na osobu cizeee parada vsetko som si nasla na nete inak by sme trcali doma cele leto 😀 dakuujem dufam ze nam vyjde pocasie 🙂 ejha to ja velmi vlny nemusim 🙂

mistisa
8. aug 2012

@horseshoe
@misselin
@zuzanka9999
@svintekova
@penelope111
@petrusska
@fliacik
@melisaaa
@drobcek11 babenky vsetkyym dakujem 🙂 az teraz som si sadla. nedostala som sa ku compu bo som piekla kolaciky 🙂 babenky dakujeeeem 🙂 🙂 ja teda este skusim ale kupim mamatestik 🙂 ale nadeje si radsej nerobim 🙂

zuzanka9999
8. aug 2012

@mistisa kup a uvidis, ale uz by si si to zasluzila moja.

lagunasa
8. aug 2012

@mata_ba
@kikaneu
@mistisa
@drobcek11
@zuzanka9999
@moni1007
tak k tomu boleniu podbruska, hlienu ( ktory bol len raz za den ) a vyrazkam sa doteraz k tomu pridala este unava, bolenie celeho tela a teplota 37.4. vyzera to na chripku....

misselin
8. aug 2012

@mistisa moja kup si testik ale radsej pockaj s testovanim a uvidis co ti ukaze v sobotu alebo nedelu 😉 a budes si istejsia a co si dobre piekla? 😀