Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@penelope111 slzami sa odplavuju skodliviny z tela 😉 a ja byvam tiez pred ms nervozna a precitlivena...no dufam,ze u teba do nebude ms 😉 dakujem,proste ho znasilnim a bude 😀
@kikaneu ved ano..mozno vyjde,mozno nie...este neumieram 🙂 dufam 😀 no ja sa uz celkom tesim..pokukam,co maju opat noveho 🙂 k svokrovcom sa aj tesis,ci ani nie?
@mata_ba no nakoniec som si spravila test a negativ, teraz som mala zas iba 2 dni slaby krvavy vytok. bodaj by test ukazoval zle a teraz ani neviem ci mam tu alchemilku pit alebo nepit
@petrusska tak to mas velku pravdu 🙂
@kikaneu a tak ked je to uz tak dlho,nie je o com..jasne,ani sa neoplati nad tym uvazovat...
@anuska3107 a k lekarovi nechces ist??
@kikaneu aha svagor? no niekedy sa stane ze niektori ludia nam nesadnu..ja by som sa tiez bez /istych/ ludi obisla 😖
@mattuliatko30
@melisaaa
@misselin
@svintekova
@mata_ba
@petrusska
@zuzanka9999
@kikaneu
@horseshoe tak kocky takto ranny dnes som sa nedostala domov tak neviem ako vyzera ked vyschol.teraz tam nevidim nic takze neriesim 🙂 😉 😉 kuknite vy samy spodny je to z dnes 🙂
@mistisa cicus jatam tiez nic nevidim:((((( ja tomu nerozumiem tolko duchov mas kiezby si uz mala riadne kolajnice
@mistisa na tom dolnom su obrysy ciarky ale fakt skus o dva tri dni ako pise misselin
@mistisa Tak ja neviem či mám také dobré oči alebo čo, ale ten spodný sa mi zdá byť najsilnejší 😀
@horseshoe
@misselin
@zuzanka9999
@svintekova
@penelope111
@petrusska
@fliacik
@melisaaa
@drobcek11 babenky vsetkyym dakujem 🙂 az teraz som si sadla. nedostala som sa ku compu bo som piekla kolaciky 🙂 babenky dakujeeeem 🙂 🙂 ja teda este skusim ale kupim mamatestik 🙂 ale nadeje si radsej nerobim 🙂

@mata_ba Tak teraz si tomu už dopomohla úplne stým tričkom slzy už sú v prúde 😀 Ja bývam hrozne precitlivelá aj pred ms takže neviem vôbec čo príde 🙂 Ale tebe nech to už konečne vyjde treba v piatok s mm pracovať o sto šesť 🙂