icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

melisaaa
8. aug 2012

@lagunasa aj to može byť príznak tehu, skoré uzdravenie

mistisa
8. aug 2012

@misselin tak to urobim asi 😉 je zbytocne testovat teraz. Pecieme s maminou 100 zakuskov na piatok objednavka.minuly tyzden sme mali 200 na piatok plus tortu 😉
@zuzanka9999 skusim veru micka.dakujem moc pekne 😉 aj vy by ste si to uz vsetky zasluzili uz nech sme vsetky tehulky 😉

kikaneu
8. aug 2012

@franzziska no, jo...tiež by som si vedela predstaviť život bez neho.......ale čo už, keď sa nevie postaviť na vlastné nohy a odísť od rodičov....ale ako som vravela @mata_ba je to na dlho a iba by som sa rozčúlila 😠

kikaneu
8. aug 2012

@mistisa no veru, riadne musím očiť, aby som vyočila čosi....tak tomu daj ešte pár dní a uvidíme neskôr 😉

kikaneu
8. aug 2012

@lagunasa och, tak bodaj by to bola tehu chrípka 😉

misselin
8. aug 2012

@mistisa oo tak steba poriadna cukrarka 😀 ja som tiez vyucena ale moc nepeciem 😨 lepsie je urobit neskorsie test i ked ako sa poznam tak by ma pieklo ze urob si ale potom to sklamanie ja uvidim zajtra ci pride Ms alebo isla do certa na 9 mesiacou 😀 bodaj by 😀

lagunasa
8. aug 2012

@melisaaa
@kikaneu
bodaj by. len doteraz som lezala a driemala. ani tabletky som si radsej na bolest hlavy nedala.... dufam ze to do zajtra prejde. psy ma vyoblizovali teda riadne, az ma hlava prestala tak strasne boliet. idem si este lahnut. nejak ma stale bolia svali na celom tele .....

mattuliatko30
8. aug 2012

@mistisa moja..na tom spodnom sa čosi risuje..ale je to asi ešte skoro..urob testík o dva, tri dni...ak tam nič nebude..tak je to pasé..ale potom by ti už rozdiel bol isto vidieť....

zuzanka9999
8. aug 2012

@lagunasa juuuuuuj mOjaaa to snad nieeee to mi je luuuuuto do kelu :(((

mattuliatko30
8. aug 2012

@lagunasa moja..skús to vyspať...možno bude zajtra lepšie...držkaj sa

mistisa
8. aug 2012

@mattuliatko30 tak to urobim mojka a ked nic tak nic 🙂 skusim v piatok rano lebo ideme na chatu budem aspon vediet ci si mozem dat pohar vinka 😀 😀 😀 ale kupim mamatest 🙂

mattuliatko30
8. aug 2012

@mistisa jasne..iný testík nekupuj...mamates isto ukáže...a ty si teraz vôbec nemerala???takže nevieš ani cca kedy bola ovu , kolký dc by si mohla byť???Ja ovu testík silnejši..uvidím zajtra..

lagunasa
8. aug 2012

@zuzanka9999
@mattuliatko30
už sa mi polepsuje. aj teplota už klesla na 37,1. už sa necítím ani tak unavena, len ten chrbat stále pobolieva.

fliacik
8. aug 2012

@lagunasa Takto sa u mňa prejavovalo tehu...držím palce (prvé dni som mala 37,4, v čase uhniezďovania dokonca 37,7) - veľa napovedia prsné dvorce, mrkni, či nie sú zväčšené a tmavšie než inokedy 🙂

franzziska
8. aug 2012

@kikaneu juuuuuuuuu hovoris mi z duse..ibaze ja nemam len 1ho ale hned 3 takych 😖 😖 😖 tak mam chvilky ked ma stvu lebo nam otravuju zivot..nie vzdy sa da ignorovat 😖

lagunasa
8. aug 2012

@fliacik mrkla som a veru su zatial stale rovnake ako inokedy. už má to inac aj prechadza. bola to asi len nějaka jednodnova nepohoda. teplota stale 37,1 ale už sa cítím lepšie. kokos, ani si neviem představit ze by som to mala mať dlhsie ako jeden den a v práci a bez liekov.

mata_ba
8. aug 2012

@lagunasa juuuj..snad nie..ale aj ja som sa tak citila na zaciatku..nadcha,bolenie tela..aj to moze byt priznak..ak ale ozaj choroba,zelam skore uzdravenie..

lagunasa
9. aug 2012

@mata_ba @fliacik @mattuliatko30 @mistisa @zuzanka9999 @kikaneu @misselin @melisaaa
takze baby dakujem za vasu starostlivost, ale uz sa citim fajn. okrem bolenia hlavy uz mi tusim nic neni. a tu je grafik
http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc

zuzanka9999
9. aug 2012

@lagunasa @mistisa
@mattuliatko30 cicusky ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db. lagunasa ty sa pekne drzis hore, som rada ze ti je uz lepsie. ides aj do prace ked ti je takto?

lagunasa
9. aug 2012

@zuzanka9999 dakujem. jasne ze idem. a už mi je dobre. ale si zlata ze na mna myslíš.

kikaneu
9. aug 2012

@lagunasa tak dúfam, že je ti dnes lepšie....hm?

kikaneu
9. aug 2012

@franzziska poznám to.....ešte dobre, že mám len jedného.....chvalabohu 😉

kikaneu
9. aug 2012

@lagunasa to som rada a som strašne zvedavá ako ten tvoj graf dopadne....dúfam, že zozelenie 😉

mata_ba
9. aug 2012

@lagunasa
@zuzanka9999 baby grafiky super..len nech sa uz drzia hore 🙂

zuzanka9999
9. aug 2012

@mata_ba no bodaj by uz by sa aj patrilo 🙂 dakujeme 🙂 a ty ako matka?

mattuliatko30
9. aug 2012

@zuzanka9999 teda máš krásny grafík....len neklesnúť..a je úplne tehu :D

mattuliatko30
9. aug 2012

@mistisa ahoj moja..tak ako??robila si testík aj dnes, či až cez ten víkend?...zohnala si mamatest?

moni1007
9. aug 2012

@mattuliatko30
@mata_ba
@mistisa
@melisaaa
tak aspon grafik vam pridam. nakoniec zmerala, ked mama odisla do prace http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

mattuliatko30
9. aug 2012

@zuzanka9999
@mata_ba
@lagunasa
@mistisa
ahojte..nechce mi vôbec FF zobrať teplotu..a zapísať ju tam 😠 😠 😠

mattuliatko30
9. aug 2012

@moni1007 krásne...drž sa stále hore..teraz budeš už len skákať hore dolu o jeden stupeň a budeš mať // čiaročky.uvidíš 😉 😉 také grafíky som už videla ako máš ty