Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 normalna krv a na jeden krat aj veru dost jej bolo ...... ☹ ☹ ☹ .
@penelope111 veru tiez som si myslela ze to dopadne inac ... ale tak to mam zato ze som sa na to tak spolahla a uz som si myslela ze to tak dopadne .... ☹ co uz .....
@mistisa no urcite sa s nou budem chciet rychlo rozlucit!. len ma troska stve ze predpokladana ovu mi teraz vychadza prave na vikend ked som prec so psami a draheho nechavam koli jeho praci doma ..... ☹ no snad to nejak vyde!!!!
ale som rada ze priatel nema absolutne nic proti tomu ze by isiel na spermiogram. povedala som mu ze by som to planovala tak o dva cykly neskor a on povedal ze kludne aj hned, ze vie ze neni uplne zdravy ( porucha stitnej zlazy, maju to v rodine ) takze cim skor tym lepsie.
@petrusska uff..ale veď to sú riadne koľajnice !!! krááásne...tehu ako vyšité....nevieš ani kedy bola ovu???koľko môžeš byť tehu?? skúšala si testíky aj predtým?? teda krááásne..gratulujem moc...
@lagunasa och škoda..tak nabudúce dúfam,že to už vyjde...teraz len rýchlo odmrchovať...a ísť ďalej 😒
@penelope111 hhee ďakujem pekne, ale počkám na doktora, čo mi povie... Ak to tam ozaj je posielam veľa preveľa tehu baciliek! 😉
@petrusska moja je to tam na 10000000000000000% veď také koľajnice..to musíš byť už dlhšie tehu nie??
@mattuliatko30 no ved hej ..... ☹ poucenie do buducna - nespoliehat sa na vysoke teploty pokial nenitehu test pozityvny!!!! 😒
@lagunasa ja som tiež toho názoru...robiť tehu..v deň ms..alebo deň pred ňou..pokiaľ je teplota vysoká..ale skôr až deň po meškaní..vtedy to už čosi značí 😉
@mattuliatko30 ja som chodila na vyvolávačky a nič, robil mi ultrazvuk doki a nič, naposledy som bola u doktora pred 2týždňami a tu v téme som sa "nakazila" a urobila test a sú tam //. Doktor aj iní mi hovorili, že pokiaľ nie je mrcha, nie je možnosť otehotnenia tak preto som akosi mimo ale milo mimo 😵 po kontrole u doktora dám vedieť ako sme dopadli a či sa to teda ozaj potvrdilo, ale verím, že to bude ok 🙂
@petrusska juj..isto to bude ok...a nevidel dr. pred dvomi tt ešte nič??? tak to je fakt zázrak otehotnieť bez mrchy...
@mattuliatko30 ajoj micik tak tu je piatocny 🙂 ale asi nic ani si od toho nic neslubujem je slaby ☹ az moc.
Ahojte, v piatok som mala dostať menzes a stále nič, včera som si robila test a bol negatívny..mam mierne bolesti v podbrusku, bolia ma nohy, chrbat, kríže...mám počkať a urobiť si ďalši test alebo??
@svintekova moja, ja som,ze to tehu testik. az mi srdiecko podskocilo 🙂 dufam,ze ovu bude plodna 🙂
čaute kočky....tak už sme nejakú tú chvíľku doma...... moje telo si zase robí, čo chce: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 myslela som, že ovu bola na 17DC, mala som vtedy ovu bolesti, ale očividne som sa sekla.....a vy sa ako máte? čo nové?
ako sa mate zienky?nejake nove tehulky? ja som 8dpo a len tak cakam cakam co bude zajtra ideme na dovcu takze dufam ze ked sa po 12 dnoch vratime budem mat pre vas len a len pozitivne spravy drahy sa maskocil ked mi povedal nepamatam ktory den to bolo ale jeho slova zneli zapis si tento datum a pamataj si ho za 2 tyzdne urob test a bude pozitivny tak to som straaaasne zvedava 😀 kiez by sa nam podarilo
@moni1007 to mi je luto mojka ze mrchana dosla ale nezufaj urcite cim skor sa to podari treba mysliet pozitivne 🙂
neviem ci niektora z vas veri v take veci 🙂 vcera som videla na oblohe tvar anjela asi desat minut som cumela do oblakov :D
@mattuliatko30 no ved ja som cakala ms bud dnes alebo zajtra ..... a vlastne som sa aj dockala.... a to som este aj vysoku teplotu mala .... no ja sa proste nezapriem. toto som typicka ja a moj zivot - jedna velka abnormalita!!!!!

nie ja som nikdy nemerala teplotku...práve pozerám, že to je nejaké malé, skúsim druhú vložiť len je trošku rozmazaná