icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
8. dec 2011

jééj kto mi dal srdiečko?

vardzikova
8. dec 2011

Baby to ked pijem čajik GYNASTAN tak sa mi upravy hlienik aj mrcha? po akej dobe nastane zlepšenie 😀

palculienka2011
8. dec 2011

@vardzikova takze uz si platis DNP?? ale preco pises, ze 50e??? 😲

purina12345
8. dec 2011

dúfam že som trafila správne 🙂 aj to druhé ďakujeeeeem

vardzikova
8. dec 2011

@palculienka2011 ano od dnes ,, bola som dnes v socialnej poistovni si urobiť to pripoistenie a domov mi pride potom šek , prečo 50 ? lebo si platim zatiaš čo mi ona hovorila tu najvyššiu taxu aby som mala čo najvyšiu matersku

palculienka2011
8. dec 2011

@vardzikova no sak ale to je beztak vela...lebo ked si normalne zamestnana, tak sa vyratava rozdiel medzi maximalnym vymeriavacim zakladom, co je nejakych 1100e a tvojou hrubou mzdou co je 550 a z toho rozdielu si platis DNP a neexistuje, aby to bolo tak vela. Ja si tiez platim maximum a platim 23e!!! pytala sa ta teta na tu hrubu mzdu?

vardzikova
8. dec 2011

@palculienka2011 nie na hrubu mzdu sa ma nepytala 😠

palculienka2011
8. dec 2011

@vardzikova tak tam musis ist znova, lebo toto vyzera, ze si si zalozila dnp ako nezamestnana, preto ti vyratala taku vysoku cenu, chod znova, povedz, ze si zamestnana a chces si DOPLACAT DO MAXIMA, cize vtedy ti vyrata ten rozdiel medzi tvojou mzdou a max. vymeriavacim zakladom 😉 a ta cena, co budes platit bude okolo 25-30e

vardzikova
8. dec 2011

@palculienka2011 ale ona sa ma pytala akurat na to maximum a to som jej povedala, ale pravdu povediac mi nehovorila ani koľko budem platiť takže to možno ani nebude 50Eur ? to oni nieako vypočitavaju ale ako to chce vypočitať ked tam nema moju hrubu mzdu,, joooj to je koza 😠

purina12345
8. dec 2011

@vardzikova tak to teda je 😠

palculienka2011
8. dec 2011

@vardzikova jemineckyyyyyy 😠 😠 😠 😠 to co za kravaaaa!!!ja som priamo na mieste vyplnila formular, teta mi priamo na mieste vyratala tu ciastku, bez toho by som ani neodisla, ze neviem, kolko budem platit!! A ona musi vediet tvoju hrubu mzdu, takze sa tam stopro este raz stav. A osobne by som ti odporucala platit to internet bankingom, aby si usetrila kazdomesacne na poplatku za sek. 😉

vardzikova
8. dec 2011

@palculienka2011 a hrubu mzdu ti vypočitala učtovnička?

palculienka2011
8. dec 2011

@vardzikova hrubu mzdu mam na vyplatnej paske zobrazenu

momamo
8. dec 2011

@vardzikova pol roka ... ale iba teraz mesiac co som bola u doktora na odsledovanie ovu a by ..? som uz aj zabudla ..

momamo
8. dec 2011

@palculienka2011 jejda neuveris ale mne sa snivalo nieco podobne🙂))) dakujem dakujem ...To bude asi tymi Vianocami🙂

lucecita
8. dec 2011

@vardzikova našla som si hrčku v prsníku, tak som šla pondelok na gyndu a ten ma poslal na sono, tam mi zasa doki našiel aj druhú hrčku, tak ma na dnes objednal na odoberanie vzoriek z tých dvoch hrčiek...tak preto som bola na histológi 😉 a ja som presne vedela že si si nemerala, mne je to jasnééééé

momamo
8. dec 2011

Kocky bola som na obede a som totalne plna ..🙂)) bleeeee

azzura
8. dec 2011

dakujem za 2 srdiečka

palculienka2011
8. dec 2011

@momamo faaaakt?? podobne?? 😀 😀 😀 😀 mne sa furt daco sniva ohladom tehu....minule, ze som si rano merala teplotu a potom ked mi realne zazvonil budik, tak som ho len zaklapla, ze sak som si uz meralaaaa 😀 😀 😀 😀
no a uz mas plany pre oznamenie buducemu oteckovi? 😉

momamo
8. dec 2011

@palculienka2011 ano ano mam mam,,,dam mu dva pozitivne testy s listom🙂)))

palculienka2011
8. dec 2011

aj ja dakujem za dve srdiecka, hned som ich aj poslala dalej 😉

palculienka2011
8. dec 2011

@momamo jeeeeej, potom napis reakciu, to je take kraaaaaasneeeee 🙂

lucecita
8. dec 2011

@vardzikova drahá, ja si platím 26,40 eur od februára....a najvyššia suma čo môžeš platiť je 28eur, najnižšia je 14 eur...tých 50 eur t už dala asi aj s tým novým, keď sú zlúčené tri poistenia dokopy...ale ešte to neschválil prezident, tak to ti nemala dať teraz platiť....

lucecita
8. dec 2011

ďakujem neznámemu darcovi za srdiečko 😉 😉 😉

momamo
8. dec 2011

@palculienka2011 jeeee🙂))) napisem vam ...Baby idem pracovat lebo som od rana nic v praci dokopy nespravila ...

lucecita
8. dec 2011

@momamo nerob nič, šak s itehu 😀 😀 😀 😀

momamo
8. dec 2011

@lucecita 😀 😀 😀 😀 a ty ako mojka ako si dnes dopadla...???

aknedz
8. dec 2011

@lucecita ja platim 32 eur, závisí to od hrubej mzdy a ja ju mám momentálne nižšiu 😒 a neviete náhodou, či si to teda budeme môcť doplatiť dokonca?

lucecita
8. dec 2011

@momamo bolí to jak "sviňa", mám oblepený ľavý prsník, nesmiem sa sprchovať, silno namáhať, mám dneska len oddychovať, nemá mi nikto buchnúť do neho a musím spinkať na chrbáte, čo je u mňa problém, lebo ja viem spať len na brušku tak budem asik celú noc hore...

lucecita
8. dec 2011

@aknedz ahááá, mne bolo povedané takýto stĺpik...tak ale ak sa dá aj viacej, tak v poho...ja musím otehotnieť do konca roka, ináč mi to prepadne, alebo musím nastúpiť do 7 dní na PN od schválenia (1.1.2012 alebo 1.2.2012(