Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Baby to ked pijem čajik GYNASTAN tak sa mi upravy hlienik aj mrcha? po akej dobe nastane zlepšenie 😀
@vardzikova takze uz si platis DNP?? ale preco pises, ze 50e??? 😲
dúfam že som trafila správne 🙂 aj to druhé ďakujeeeeem
@palculienka2011 ano od dnes ,, bola som dnes v socialnej poistovni si urobiť to pripoistenie a domov mi pride potom šek , prečo 50 ? lebo si platim zatiaš čo mi ona hovorila tu najvyššiu taxu aby som mala čo najvyšiu matersku
@vardzikova no sak ale to je beztak vela...lebo ked si normalne zamestnana, tak sa vyratava rozdiel medzi maximalnym vymeriavacim zakladom, co je nejakych 1100e a tvojou hrubou mzdou co je 550 a z toho rozdielu si platis DNP a neexistuje, aby to bolo tak vela. Ja si tiez platim maximum a platim 23e!!! pytala sa ta teta na tu hrubu mzdu?
@palculienka2011 nie na hrubu mzdu sa ma nepytala 😠
@vardzikova tak tam musis ist znova, lebo toto vyzera, ze si si zalozila dnp ako nezamestnana, preto ti vyratala taku vysoku cenu, chod znova, povedz, ze si zamestnana a chces si DOPLACAT DO MAXIMA, cize vtedy ti vyrata ten rozdiel medzi tvojou mzdou a max. vymeriavacim zakladom 😉 a ta cena, co budes platit bude okolo 25-30e
@palculienka2011 ale ona sa ma pytala akurat na to maximum a to som jej povedala, ale pravdu povediac mi nehovorila ani koľko budem platiť takže to možno ani nebude 50Eur ? to oni nieako vypočitavaju ale ako to chce vypočitať ked tam nema moju hrubu mzdu,, joooj to je koza 😠
@vardzikova tak to teda je 😠
@vardzikova jemineckyyyyyy 😠 😠 😠 😠 to co za kravaaaa!!!ja som priamo na mieste vyplnila formular, teta mi priamo na mieste vyratala tu ciastku, bez toho by som ani neodisla, ze neviem, kolko budem platit!! A ona musi vediet tvoju hrubu mzdu, takze sa tam stopro este raz stav. A osobne by som ti odporucala platit to internet bankingom, aby si usetrila kazdomesacne na poplatku za sek. 😉
@palculienka2011 a hrubu mzdu ti vypočitala učtovnička?
@vardzikova hrubu mzdu mam na vyplatnej paske zobrazenu
@vardzikova pol roka ... ale iba teraz mesiac co som bola u doktora na odsledovanie ovu a by ..? som uz aj zabudla ..
@palculienka2011 jejda neuveris ale mne sa snivalo nieco podobne🙂))) dakujem dakujem ...To bude asi tymi Vianocami🙂
@vardzikova našla som si hrčku v prsníku, tak som šla pondelok na gyndu a ten ma poslal na sono, tam mi zasa doki našiel aj druhú hrčku, tak ma na dnes objednal na odoberanie vzoriek z tých dvoch hrčiek...tak preto som bola na histológi 😉 a ja som presne vedela že si si nemerala, mne je to jasnééééé
Kocky bola som na obede a som totalne plna ..🙂)) bleeeee
dakujem za 2 srdiečka
@momamo faaaakt?? podobne?? 😀 😀 😀 😀 mne sa furt daco sniva ohladom tehu....minule, ze som si rano merala teplotu a potom ked mi realne zazvonil budik, tak som ho len zaklapla, ze sak som si uz meralaaaa 😀 😀 😀 😀
no a uz mas plany pre oznamenie buducemu oteckovi? 😉
@palculienka2011 ano ano mam mam,,,dam mu dva pozitivne testy s listom🙂)))
aj ja dakujem za dve srdiecka, hned som ich aj poslala dalej 😉
@momamo jeeeeej, potom napis reakciu, to je take kraaaaaasneeeee 🙂
@vardzikova drahá, ja si platím 26,40 eur od februára....a najvyššia suma čo môžeš platiť je 28eur, najnižšia je 14 eur...tých 50 eur t už dala asi aj s tým novým, keď sú zlúčené tri poistenia dokopy...ale ešte to neschválil prezident, tak to ti nemala dať teraz platiť....
ďakujem neznámemu darcovi za srdiečko 😉 😉 😉
@palculienka2011 jeeee🙂))) napisem vam ...Baby idem pracovat lebo som od rana nic v praci dokopy nespravila ...

jééj kto mi dal srdiečko?