Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahojky..ako ?ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ten zápal už prešiel....tak som rada..zohnala som sušené brusnice..a urol čaj...a ešte som si aj zázvor urobila...tak super...zato s malou sme do 11večer behali po pohotovosti.
@mattuliatko30 ahoj..pekne si sa vysvihla hore 🙂 aj ja konecne www.fertilityfriend.com/home/mata_ba 🙂 som rada,ze zapal presiel..a malej je co???
@mata_ba no mala bolesti brucha..a krče...tak nevedeli , či to neni aj slepák alebo pruh..lebo sa pobede hrali na preliezkach..a či si ublížila..alebo čo...ale boli to asi len v črevách zastavené buď vetri..alebo neviem ,čo sa jej tam porobilo :( tak dali jej injekciu..a potom to prešlo...dnes ráno už lepšie...tak som rada
@hanya1 jaaaaj...no to nie je bohvieco...tak ja sa az tak nepreberiem pri tom..strcim,pockam a spim 😀
@mattuliatko30 juuuj,to poznam,ked to tak boli ☹ mna v 10-tich povlacili po vsetkych doktoroch..som sa raz v noci po zemi dovliekla do obyvacky,co som mala priserne bolesti (okrem potratu hadam najvacsie)..a vtedy mi zistili chronicky zapal slep.creva...niekedy ma to dost boli,ale uz som dlho nemala take krce...a mozno som to mala aj kvoli kramom,lebo v 11 som dostala prvykrat..ale hlavne,ze je uz dobre 🙂
@kikaneu tak tak...ale urcite pojdes za mnou 😀
ahojte, som tu nová, poradí mi niekto dobrého lekára-gynekologa v okolí Nového Mesta nad Váhom ?
Ahojte dievcence, som tu nova. Aj nova co sa tyka ohladne merania BT. Meriate si ju v ustach, alebo tam dole? Neviem, ze co je lepsie. A preco ju mam kazdy den uz vyse tyzdna rovnaku? Ja ju meriam tam dole a mam 37,00 momentalne mam 3 dni pred mrchou. Dakujem za kazdu reakciu 🙂
@chica_chica ahoj, ja neviem, ja som si nikdy nemerala, plodné dni vidím podla hlienu a mokra , tak to mám 🙂
@lucka771 hej aj ja to tak mam, mna aj vajecnik vtedy pobolieva, mna to len zaujalo, tak som to chcela vyskusat..
@chica_chica ahoj 🙂 pokial mas 3 pred mrchou,je normalne,ze je teplota vyssia 🙂 ak bude vysoka aj nadalej,znamena to tehotenstvo 😉 ak bude klesat,prichadza mrcha...ja cez mrchu nemeriam,niektore ano..po mrchce bude teplota nizzsia ako teraz..mozno budes mat okolo 36,6..v den ovulky klesne a po ovulke opat vystupi hore..nevyhoda merania bt je,ze ovulka sa zisti az na taky druhy,treti den od ovulky..ale kedze mas bolesti,atd.lahko ju spoznas 😉 a tu je pomocny link 😉 http://merenibt.xf.cz/index2.html
Ahojte, tak aj my sme sa už začali snažiť, skúšame zatiaľ prvý týždeň "eštelen", ale som taká nedočkavá, baby kedy si mam spraviť tehotenský test? je to ešte skoro?

@kikaneu az moc fajne kebyze mozem tak spim cely den 😀