Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 jaaaaj..kiezby si mala pravdu 🙂 to by bol treti najkrajsi okamih 🙂 a poviem ti..ak aj som...k dokimu pojdem az najskor v 7tt...a keby mi povedal,ze srdiecko bije..asi sa mu tam rozplacem 😅
@mata_ba jasne moja..pokiaľ nemáš problémy..je zbytočne tam chodiť..iba ťa to vystresuje...takto si len občas urob testík, či je to stále tak...a tiež by som šla až neskôr..je to zbytočné...juuuj..nech ti to len vyjde....držím moooc palčeky 😉
@mattuliatko30 dakujem moja..ale tebe predpovede vychadzaju,tak snad zajtra pridam teplotku aspon 36,85 😉
ahojte, zistujem ci mam pravidelny cyklus... 27-27-30-31-28-30-28 dňové som mala tento rok. To možno brať za pravidelný však ? dakujem za info
@mata_ba no veru ide to pomaly,už nech je ráno,sa na teba tešim čo napíšeš
@mata_ba ráno som sa cítila, keď som zbadala teplotu, už to ale prešlo.....napíšem ti IP, mala som brutál deň.....
@hanya1 a veru, že sme riadne rovnaké vo viacerých veciach, nielen v grafoch 🙂
@mattuliatko30 a vravím, že dnes bol klesavý deň kočky 😀
@penelope111
@kikaneu
@mata_ba
@mattuliatko30
@petrusska ahojkajte kocenky a vsetky ostatne . ako sa mi tu mate? ja som nejaka hotova s tej robotyy a ked dojdem domov som rada ze lahnem do postele. dnes ma v noci strasne boleli zuby uz mi opuchli aj usta tak ak to neprejde zajtra musim zubarke ☹ mam pocit ze sa mi zlomil zub mudrosti ☹ a hladam pracu lebo v hentej v zivote nikdy neostanem tehu ☹ a vy co nove? mame nejaku tehulku novu? 😉 😉 😉 😉 🙂
@mistisa ajooj 🙂 som práve Ti chcela dnes napísať, že haloo kde Ťa len máme 🙂
k nám do firmy hľadajú nejakú kočenku 🙂 vieš anglicky?? By som sa Ti popýtala 🙂 to je inak pravda, veľa ľudí Ti to potvrdí, že aj práca má vplyv na možnosť otehotnenia, celkového zdravotného i duševného stavu...
@kikaneu @mattuliatko30 ahojte babulky..nuz..asi z tej nadeje nic nebude ☹ www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@mata_ba moja prečo?ved ideš hore?to je hlavne..len byť v kľude a zajtra testíkuj,uvidiš.
@mattuliatko30 ved a to nevadi ak by to stupalo pomaly?nemuselo to ist na rovnaku uroven?
@mata_ba hej moja, kľud.....nádej je vždy kým nepríde mrcha a vyvíja sa to sľubne, tak nevešaj hlavu 😉 ja tak: http://www.fertilityfriend.com/home/kikaneu
@petrusska no nejak som vas zanedbavala ale budem sa snazit to napravit 🙂 ucila som sa anglicky ale uz mi to povypadavalo vsetko ☹ skoda.a to kam? kde pracujes? no viesco ako okrem toho ze mam fyzicky narocnu tu pracutak uz aj psychycky ☹ je to tam otras ☹ pokial nevymenim pracu urcite sa tehulkou nikdy nestanem ☹ a ty sa mi mas ako micka moja? 🙂

@mata_ba prosím zajtra na mňa mysli, idem k doktorovi, aj ja sa teškám ale bojím zároveň, snáď to bude ok 😵